מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
המסך מגיע עם רגל לבנה ,לא ממש תואם למסך שחור. מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רגל למסך הזה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
931B Samsung אני קונה אותו ב750 שקל האם שווה המחיר והאם המסך טוב למשחקים וסרטים? וזה פאנל טוב?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המסך הוא למשחקים .. אני צריך חוות דעת איזה מסך הוא הכי מומלץ
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המסכים הבאים: BENQ 22 FP222W 2300 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=16394 ASUS 22 LCD MW221U 2500 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2260&products_id=15783 מישהו מכיר אישית את המסכים האלו? אני מניח מן הסתם שזו מטריצה ישנה יחסית אבל לפי הנתונים המסך נראה אחלה, נניח שמדובר ב 6 ביט הפרדת צבעים וכו' אם אני מעוניין במסך איכותי יחסית אך אני לא עוסק בעריכה תמונות ווידאו, בעיקר צפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט האם נראה לכם שמדובר במסכים טובים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שההשוואה הבאה לא ממש פרופורציונלית אבל.. אני מעוניין לדעת רק דבר אחד: מי מבין המסכים הבאים יותר טוב מבחינת איכות התמונה והתצוגה. 1) Philips 107T , LightFrame 2) Samsung 753DFX , SyncMaster 3) LG L1932TQ תודה אנשים !!!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המסכים האלה דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI לבין LG 19" WIDE DVI מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין רחב ל-לא רחב (פרט לזה שאחד רחב והשני לא), כלומר יתרונות וחסרונות בין שני המסכים האלה. ושאלה נוספת אולי לא קשורה ואולי תירא מטומטמת Gigabyte ו nVIDIA זה אותו הדבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לו זווית צפייה טובה? אני מחפש מסך טוב עם זווית צפייה גדולה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך LCD של סמסונג - אחד הטובים בשוק http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEDSFXAA.asp מ.תגובה: 2 ניגודיות: 2000 כל בני ביתי מתלוננים שיש מריחה של התמונה על המסך (אגב, המסך עבר בין שני מחשבים והבעיה נשארה)... אני לא כ"כ שמתי לב לזה עד עכשיו, ועכשיו (כמה מרוקאי מצדי) זה מתחיל לעצבן אותי... כשאני אומר שהמסך "מרוח" הכוונה היא ששני קוים דקים שמאוד קרובים אחד לשני נבלעים לקו אחד... כך יוצא שצל מתחת לאותיות גורם לאותיות להיראות מתוחות אנכית... (ובסרטים הבעיה מתבטאת בריבועי "צנזורה" קטנים על כל התמונה...) הם בעיה כזאת מוכרת...? זה בכלל הבעיה במסך או בכרטיס מסך(7600GT חדש) ...? יש לי עליו אחריות אז אני רוצה לגשת לחנות רק אני לא בדיוק יודע מה …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך הזה שווה 1300 ש"ח ואם הוא משתווה לX95F של סוני
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני כמעט סגור על רכישת המסך. האפשרויות: אחד 2407WFP - Dell או שני VP930B - Viewsonic וכרגע רוצה פשוט "להרגיש" את המסך לפני הקניה. איפה ניתן לבדוק את ה2407WFP - Dell באיזור ירושלים או הסביבה? האם אין חנויות שמציגות את המסך הפופולארי הזה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1200 שקל שיתמוך בDVI כדי שאני יוכל לראות בו גם טלויזיה וגם לראות במחשב מישהו יש המלצה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-