עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by megahertz88,

הייתי היום בתצוגה לעמיתי "חבר" (אבא שלי) וראיתי כמה דגמים שמשכו אותי. טווח המחירים הוא די דומה, רק שהשארפ הכי יקרה והמארנץ הכי זולה, ככה שזה לא הגורם המשפיע. הדגמים שראיתי הם: Toshiba 26WL65 Toshiba 26WL66 Sharp 26SVI Haier 26A-A1 Samsung 26-R-71 Samsung 27-S-71 (היחידה שהיא 27, אבל גם בטווח מחירים הזה, ואף זולה יותר מה26 של סמסונג) Marantz 26LC אשמח לקבל המלצה מבין אחד מהדגמים האלה, פשוט כי הם היחידים שמקבלים הנחה לחבר. הטלוויזיה היא לחדר של אח שלי, ואם אני לא טועה כולן תומכות בHD אבל כולן ברזולוציה של 768*1366, כלומר רק עד 720P. מבין מה שראיתי האיכות די דומה בין כולן, למרות שהסמסונג והטושיבה טיפה התעלו על השאר לדעתי..אבל אני רוצה לדעת גם על בעיות ויתרונות של דגמים מסוימ…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by shlooks,

היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by HunterVee,

יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, מחפש מסך שהוא יחסית פשוט, דק מאד, גודל של 24 או יותר (קיים מוניטור גדול יותר?) שמתאים לתלייה על קיר במשרד רק לשם הצגת גרפים (בחיבור VGA) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by עמיר,

האם דגמים שונים של חברות (למשל סדרות לנובו, HP, TOSHIBA וכו') היקרים יותר מגיעים גם עם פאנלים טובים יותר ? האם כולם TN ? האם רשום איפשהו הדברים האלו ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by golan1971,

בשעה טובה קיבלתי הבוקר את המסך איך אני מכוון אותו בדיוק למצב srgb שאני נכנס להגדרות הוא כל הזמן מדלג עליו ,האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by Aviad pet,

אני צריך מסך חדש... העבודה מבחינה גרפית בתוכנת פוטושופ וסולידוורקס. חשבתי על מסכים של דל U2419h phd P2421d 2k השאלה מי מהם יותר יתאים לי. גודל 24 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by liores121,

קיבלתי מסך מחשב מאח שלי בטענה שהוא מהבהב וביקש ממני לנסות לסדר . אז ניסיתי, ולא הצלחתי. יש לי מחשב עם ווינדוס 11 ובחיבור כבל vga לhdmi ניסיתי להחליף כבלים אך ללא שינוי. ניסיתי גם לעדכן דרייברים סוג המסך הזה לא תומך עדיין ב11. רעיונות מה לעשות? המסך די יקר וחבל שילך לפח Dell P2414H

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by oceans68,

לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Nektar,

שלום, ברצוני לדעת, האם יש הבדל בין חנויות לגבי האחריות על המסך הנ"ל? כמו כן, מהי האחריות במסך הזה? החלפה לאחר מס' פיקסלים שרופים או לאחר פיקסל אחד? כנראה שהיום אני רוכש אותו, לכן אני שואל. מה שברצוני לדעת עוד הוא, האם לקראת אפריל משהו אמור להשתנות בתחום המסכים? לצאת דגמים משופרים של ה VP930? משהו בסגנון? מכייון שבאפריל לאחר יציאת הכרטיסים החדשים והמעבדים ולאחר שהשוק ייתייצב קצת, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש , בתקציב גבוה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by מונקיז,

שלום, שאלתי היא מהי חשיבות מהירות התגובה במסכים בשימוש בתוכנות שרטוט תלת מימד? מי שמכיר ריינו או 3DMAX. בתוכנות אלו ניתן להשיט ולסובב את האובייקטים המשורטטים במרחב על גבי המסך. האם מהירות התגובה של Dell 2209WA או LG2220P שהם 5/6 ms אמורים להיות בסדר ולא למרוח את השרטוט? מהי המהירות המינימלית המומלצת? חיפשתי ברחבי הפורום ולא נתקלתי במידע הזה לגבי תוכנות שרטוט תלת מימד אלא רק לגבי משחקים. תודה

19. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. מדובר במסך הLED הראשון במחיר סביר שגם משווק בארץ. תהיתי אם מישהו יודע משהו עליו, בטח ובטח אם קנה או ניסה אותו... אשמח לשמוע אם כן.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by ZXY1,

ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. צריך מסך זמני שיהיה במחשב בחדש וכשאני יקנה את המסך LCD DELL 2407WFP יועבר המסך הזה למחשב הישן וזה יקרה רק כעוד שנה.. איזה מסך לדעתם כדאי לקנות..? משהו שיתאים בעיקר למשחקים כבדים (לפחות4MS) ויהיה גם מצויין לסרטים וסדרות ושיראו בו חד ויפה איזה מסכים אתם ממליצים..? עד עכשיו שמעתי שאלה מומלצים LG L1770HQ 4ms DVI 1400# LG L1970HR 2ms DVI 2100# אני עדיין לא סגור מה יהיה התקציב אז אם תוכלו לכל הפרש של 200 300 שקל להביא מסך אחר שהכי משתלם בתקציב שלו שמתאים לשימושים שלי.. מ1400- 2200

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by kentaro,

כמו שחלקכם יודעים רציתי לקנות את הMW221C של אסוס,אבל החנות שאיתה דיברתי אמרו שאזל להם המלאי בארץ אבל עכשיו יש להם דגמים חדשים כמו : VW22U VK22U VK22H MK221H אני רוצה לדעת איזה מהם הכי דומה לMW221C מבחינת המפרט הטכני שלו,ולקנות אותו. חשוב לציין שמן הסתם אני מחפש 22' עם 2MS. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by taltola,

מישהו יודע מתי אמורים לצאת מסכי גיימינג חדשים לשוק? הבנתי שיש מסכי HDR שצריכים לצאת אבל אל הצלחתי למצוא על זה מידע ברור. אני חושב אולי לקנות את המסך בקישור למטה, אבל חושש שאתבאס על כך בקרוב עקב יציאה של מסכים משוגעים חדשים. ברור לי שכל הזמן הטכנולגיה מתקדמת וזהו מרדף אינסופי, אבל עדיין אם יש משהו בטווח החודשים הקרובים ארצה לדעת. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/16888

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היצרנית היפנית Iiyama משיקה דגם קעור ראשון משלה, שעשוי להיות רלוונטי במיוחד לגיימרים תקציביים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.