מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך LCD למחשב ולTV בגודל 26" ב 6000 ש"ח עם שלט ורמקולים (אם יש דבר כזה) ויש לי גם שאלה, זה נוח להישתמש במסך כזה למחשב? זה לא גדול מדיי? זה לא הורס את העניים?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב 23' - 24' אינץ עם רמקולים עד 1500 ש"ח. צריך שיראו טוב גם מהצדדים כמובן, יש מקרים שבהם מציגים לכל העובדים וצריך שיראו טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
ראיתי מבצע בבאג שמוכרים אותו 1000שח ואני מעוניין לקנות אבל לא היה שם תצוגה שלו. מישהו מכיר את המסך הזה יודע איך הוא ביחס למסכיי סמסונג אחרים כמו 2433 וכו' מבחינת האיכות.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
(כן - ראיתי את הת'רד על 2407) מהם השינויים ? עם דל אי אפשר לדעת . אחרי הלוטו אני מפחד שהם עשו downgrade
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע אני הולך לביא מסך חדש. שימושים זה סרטים+ערכת תמונות ונחבר אליו אוליי XBOX ONE אז מה אתם ממליצים? Dell UltraSharp U2715H Dell Professional P2715Q או משה אחר?? תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי T260HD ישן משהו כמו 8-9 שנים אבל עבד לי סבבה. רמקולים מובנים אז פשוט השתמשתי ב HDMI ואוזניות. הוא גם טלויזיה (עם מקלט דיגיטאלי) אז הוא שימש אותי קצת כטלויזיה בתחילת דרכו. הבעיה היא שהוא עכשיו בשיעול מוות. מדי פעם הוא פותח את התפריט של המסך על דעת עצמו או מחליף source . הוא עשה את זה בעבר אבל בזמן האחרון זה הפך שכיח יותר ובלתי נסבל. אני אוהב מסכים עם אקסטרה פיקסלים ומשחק לרוב ב 1080p windowed . אני חושב ש4X יהיה קצת מוגזם והכרטיס מסך שלי , HD7950 לא יאפשר אפילו 1440P אבל יש גם מחשב חדש בתוכניות. אז או 1920X1200 או 1440p שהיא אופציה שרק היום חשבתי עליה. התקציב כ2000 ש"ח גמיש (תחרגו נראה אם זה שווה) . מעדיף לקנות בשני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב חדש (MG248Q asus ) הכל עבד כרגיל.. בלילה כביתי תמחשב בבוקר הדלקתי אין תצוגה רושם no סינגל DisplayPort פרקתי תכרטיס מסך שהוא במיקרה 980ti חברתי מחדש נסיתי שוב לא עזר.. נסיתי אופציה אחרת חיבור hdmi עובד..! נסיתי שוב חיבור DisplayPort לא עובד יש לימשהו מושג מה הבעיה ומימה נובעת או איך אפשר לדעת מה לא בסדר מסך כרטיס מסך דרך כל שהיא להגיע לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, משום מה שמתי לב כשאני גולל בדפים פה בפורום לדוגמא בדפדפן פיירפוקס. אז כשאני גולל אז אני רואה שיש מריחה של הטקסט הכוונה כשאני גולל למטה אז אני רואה את אותו טקסט כמו GHSOT כזה.. החלפתי לכבל DVI חדש. התקנתי דרייברים אחרונים של NVIDIA ניסיתי לשחק עם ההגדרות של color. גם חיברתי את המחשב הנייד שלי עם כבל VGA ו.. נראה קצת יותר טוב אבל עדין לא משהו. ממה יכולה להיגרם התופעה? תודה מראש ***תיקון*** ביטלתי בפיירפוקס את האופציה של Smooth Scrolling למרות וזה כן עוזר אבל עדיין זה מציק לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים צריך עזרה בקניית מסך מחשב מתלבט בין Asus VG248QE 24'' LED LCD לבין AOC G2460PF 24'' LED כמובן אם מכירים מסך טוב באיזור ה1000~ מוזמנים להמליץ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופס המלצה למסך מחשב: תקציבכם: 2000ש"ח למסך חריגה: 500ש"ח למסך מה השימושים שלכם?: עריכה וגיימינג מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בקשות מיוחדות: Pivot & VESA גודל מסך רצוי: 27 inch מחו"ל או מהארץ? אין עדיפות הערות: מסך מחשב בגודל 27 עם יכולת 120MHZ/144MHZ למערך של 3xPortrait/Landscape מוצר א' להשוואה: LG 27EA63V-P מוצרה ב' להשוואה: -
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב ב1000-1200 שקל גג. קראתי פה בפורומים וראיתי כמה המלצות אבל האמת שדיי התבלבלתי. ראיתי גם מסכים 22'' וגם 24'' השאלה אם אני צריך בכלל 24'', אם זה לא גדול מדיי? תכלס השימושים שלי זה יותר עבודה משרדית ומשחקים ומדיי פעם. שבא לי לראות סרטים יש לי את הטלויזיה מחוברת למחשב וזה אחלה. אז מה אתם אומרים? אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי קצת בעניין
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום שלום! אני חייב להעיף דחוף את הCRT 17" הישן שלי, כי אין לי בגללו מקום על השולחן בשביל לימודים.. סבא שלי קנה לאחרונה ב600 שח את המסך Acer X193W. והוא נראה לי סביר. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב? נ.ב חשוב לי גם שיהיה אפשר לתלות אותו על הקיר לפעמים כמו בACER [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 13:44:09 טוב רכשתי אותו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מסך מדגם ASUS MK241H נסיתי לכייל אותו בעצמי דרך הפאנל של המסך ויש שיפור אבל עדיין אני מקבל תמונה די דהוייה וקצת חסרת חיים הבנתי שיש תוכנות שעוזרות בכיול ואפילו פרופילים של אנשים שכבר הגיעו לתוצאה המושלמת אם תוכלו להרחיב קצת בנושא ולזרוק לי פה כמה לינקים אני אודה לכם מאודד
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למשהו יש המלצה למסך גיימינג טוב עד 1500 שקל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-