עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  3. שלום לכולם, אני די לחוץ מבחינה תקציבית ו 2000 זה כבר "התפרעות" מצידי האם מישהו יכול להמליץ על מסך יותר טוב ממה שעד עכשיו הוא הנבחר שלי ה 971P? השימושים הם עריכת וידאו, משחקים +שוטף אני יודע שהוא לא רחב אבל במחיר הזה אין פאנל איכותי, DELL 2007WFP גם הרבה מעבר לתקציב שלי וגם בעייתי למצוא. אשמח לדעת האם זו בחירה סבירה בסכום? The Z-Guy עריכה | לא רוצה להקפיץ אבל לאף אחד אין תשובה האם יש מסך יותר כדאי בעיקר למשחקים+שוטף במחיר הזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

אנימחפש מסך 19" בתקציב 1400 ללא חריגות שעוברות את 100 ש"ח. עוד שאלה על הדרך, מה יותר חשוב? הפנאל? או הניגדיות+MS? למשחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?

7. זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?

8. Started by shalom_po,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מסך LCD "19 בתקציב של בערך 1,500 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת). המסך בעיקר לעבודה ממושכת עם OFFICE ואינטרנט (לא למשחקים). חיפשתי קצת באתרים השונים וההיצע פשוט הדהים אותי. כל-כך הרבה יצרניות וכ"כ הרבה דגמים, ורבים מהם מומלצים ע"י גולשים שונים... מה נראה לך מומלץ ביותר בקטוגריית המחיר הזאת ולשימושים האלה, ומדוע? אשמח אם תסבירו לי למה ההמלצה שלכם נראית הכי מתאימה. תודה ויום טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Nemesis,

מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. Started by Airtel,

אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by shaynac,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by Belli,

שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by davidb252,

שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by qt1h00,

שלום, שמעתי לא מעט הזהרות בפורום לגבי המסך סמסנוג 203B וגם המחיר חשוב. מישהו יכול להסביר לי למה המסך הזה לא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by snir0,

בכללי אני מרוצה מהמסך החדש, זהו מסך ה-LCD הראשון שלי והתרשמתי לטובה. סרטים אני רואה בצורה מאוד טובה על המסך הבהירות בסדר גמור גם טקסט רואים טוב. אבל... במשחקים יש לי מריחה או מה שזה לא יהיה מופיעה לי הילה אדומה סביב דמויות שנעלמת מהר אבל מעצבנת. הכרטיס מסך שלי הוא x1950xt 512mb רציתי לדעת מהו סוג הפאנל שיש במסך הספציפי שלי איך אני מברר את זה בדיוק. בכללי אמרו לי PVA איך אני נפטר מהמריחה או מקטין אותה בזמן המשחק? תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by davidb252,

מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים). ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל. כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע). תודה רבה, דוד

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by The_Byter,

שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by almog333,

רכשתי את המסך מ lcd-tv ביום חמישי, אחרי שהמחיר ירד ב 300 שקלים יום לפני. היו לי כמה חששות מהמסך שאני שמח שהתבדיתי בהם. החשש הראשון היה כמה הכתב יהיה קטן ברזולוציה כל כך גבוהה. אבל הגודל והחדות הם פשוט מצויניים, חדים וקריאים. החשש השני היה איך קבצי divx יראו, והם נראים מדהים!! גדול, רחב, ומסיבה שאני לא מבין גם חדים יותר מאשר מכל מסך אחר שראיתי. החשש השלישי היה תמיכה של משחקים ברזולוציה. אחרי התקנת הדרייבר מהדיסק המצורף, הרזולוציה 1920x1200 נוספה לא רק לדסקטופ, אלא גם למשחקים עצמם. והחוויה היא מדהימה. המסך מכסה את כל טווח הראייה ככה שמרגישים ממש בתוך המשחק. והדבר נוסף שאהבתי זה הצבעים במסך. אני בדר"כ לא שם לב לדקויות בצבעים, אבל פה זה ממש בולט! אפילו הסמלים הירוקים ב…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by d-undertaker,

שלום לכולם רציתי לשאול על בעיית התמונה עיקשת ? אחרי כמה זמן שמשאירים את המסך דלוק התופעה מתחילה? נגיד ואני רואה סרט,נגיד של 3-4 שעות זה יכול לקרות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by dashayan,

לאחר התלבטויות קשות בנוגע לרכישת מסך למחשב "19 ובעזרת העצות וההמלצות שלכם רכשתי לבסוף מסך EIZO S1931 SH כבר קיבלתי אותו מסך חבל על הזמן, איכות צבעים מדהימה, צבעים הכי טבעים שיכול להיות, עיצוב קלאסי, בקיצור מסך ברמה גבוהה ביותר וזה אחרי שראיתי את ה-viewsonic 930 אין מה להשוואת עם EIZO ממליץ בחום

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים