עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינטש עם פאנל VA או IPS, התקציב שלי בערך עד 1800. אם ממש שווה, אפשר להתגמש. אני צריך גם שהמסך יהיה עם זמן תגובה נמוך

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מומחים יקרים, אני זקוק לעזרתכם כי אני יחסית מבין אבל מסתבר שממש לא מספיק. תקציב: עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לגלוש בשביל משהו ממש איכותי. אני מעוניין לרכוש מסך מחשב איכותי שישמש הן כמסך מחשב והן כמסך טלוויזיה ומכאן מקור ההתלבטות. כאמור, חשוב לי שהמסך ייתן לי FULL HD. אני מעוניין לחבר את המסך ישירות לממיר HD עם יציאת HDMI. האם אני זקוק לכניסת HDMI במסך או שגם כניסת DVI וגבל HDMI-DVI יעשו את העבודה? האם בכלל המסך ידע להציג את האות של הממיר או שהאיכות תהיה על הפנים וכל הרעיון שלי לראות עליו טלויזה הוא גרוע??? בעיקרון, חוץ מלחבר אותו ישירות לממיר, השימוש שאני עושה בסמך כמסך מחשב הוא - סרטים (בעיקר), שימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט) ומשחקים פשוטים (לא נדרש FPS גבוה). חשוב לי מסך שית…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by sheff2k2,

רזולוצית 1920*1080 גדולה מדי לצרכים שלי. מכיוון שמסכי LCD\LED מראים תמונה חדה רק על הרזולוציה הנייטיבית שלהם, אני צריך מסך קטן יותר. ראיתי שקיימים מסכי 19.5 אינץ' זולים, עם רזולוציה של 900 x‏ 1600 , שזה סביר. הבעיה היא, שחשוב לי גם שהמסך יתאים למשחקים. אני יודע שיש חשיבות לזמן התגובה, אבל אני לא יודע אם יש הבדל פרקטי בין 5MS לבין 2MS. שמעתי פעם אחת טענה מפיו של מוכר, שהעין שלנו גם ככה לא מזהה את ההבדל. מצד שני, ראיתי אצל אנשים מריחה משמעותית במשחקים על מסך של 5MS(אני משתמש עד היום בCRT, לכן ה"סטנדרט" שלי למריחה עלול להיות גבוה יותר..) באייבורי ראיתי שלושה דגמים רלוונטיים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13905 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13465 https://www…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by BIGMATIO09,

אהלן שלום אני צריך המלצה למסך עריכה טוב,אני לומד אנימציה תלת מימד ומתעסק עם תוכנות maya,zbrush,Max +תוכנות אדובי וכו.. (מידי פעם גם ארצה לשחק בו משחק או שניים) תקציב עד 1700 ₪ גג* אשמח למסך בגודל 27 עדיפות ל2K ראיתי כמה דגמים מתלבט בין הdell U2719D והQ27q-10 של לנובו, חבר המליץ לי על הGigabyte G27Q שקצת מרתיע אותי כי הבנתי שהוא יושב על הקטגוריה של גיימינג https://www.gigabyte.com/Monitor/G27Q/sp#sp (הגיגביט) https://www.lenovo.com/il/en/monitors/q27q (הלנובו) https://www.dell.com/il/en/business/p/dell-u2719d-monitor/pd (הdell( תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים

6. עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by udi,

אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

10. הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג. משחקים לדוגמה שאריץ עליו יהיו Overwatch או Withcer 3 ברזולוצית 4K. אין לי עדיפות לחברה מסוימת, רק שתהיה אמינה ומסך בעל איכות בניה טובה כמובן. הפרמטרים הרצויים: גודל: 27-32 רזולוציה: 4K פאנל: IPS קצב רענון: 120 ומעלה תמיכה בטכנולוגיות- HDR ו GSYNC חיבורים- HDMI (וגם USB יכול להיות נחמד אבל לא חובה). אני מתכוון לרכוש גם כרטיס מסך ומחשב חדשים כך שאפשר להניח בצורה בטוחה שהמחשב/כ.מסך לא יהוו צוואר בקבוק. התקציב נכון לעכשיו באזור ה 2000-2500, אשמח להכוונה. ושאלה נוספת- מה דעתכם לגבי רכישה של מסך מחו"ל? תודה רבה.

12. אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by ido2309,

שלום , אני צריך המלצה למסך מחשב חדש. אני קונה מחשב חדש והכרטיס מסך מצויין וחבל לי לא להשקיע עד הסוף. הפרטים: 19-22 INCH מחיר: עד 2,500 תומך בHD. DVI. ותגובה: 2 MS. חשוב שיהיה Samsung. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. בוקר טוב לכולם, כבר כמה שבועות שהמסך שלי, Philips Brilliance 200P7ES לא נדלק. אחרי הרבה לחיצות על כפתור ההדלקה וחיבורים מחדש לחשמל, הוא נדלק בסוף, אבל זה לא נעים להתעסק איתו רבע שעה כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. הוא בן 6, אני מבין שהוא כבר ישן, אבל הפאנל מצויין וחבל לי לזרוק על תקלה כזאת. איפה יש אפשרות לתקן אותו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Unique,

שלום. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר ואני צריך המלצות למתלה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום. איזה מסך מומלץ בגודל 22-23 לשימוש משרדי + photoshop 3dmax חשוב שיהיה פאנל טוב. התקציב בעיקרון שואף ל1100. (אם לדוגמה ב1.3K יש את המסך האידאלי אז אני ישקיע, אבל מעדיף להישאר בתקציב) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני צריך המלצה לערכה לניקוי מסכי LCD עד 300 ש"ח. יש לי מסך DELL 2007 WFP (קניתי אותו לפני חמישה ימים מדהים! במיוחד לעומת מסך LCD מלפני 4 שנים).

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. היי, איזה מסכי 22'' של סמסונג הם בעלי פאנל שאינו TN? יש פשוט כל כך הרבה דגמים... -עריכה- יש איזה 11 דגמים שונים של מסכי 22'' של סמסונג. איזה כדאי לקחת בטווח של 1000 שקלים פלוס מינוס? -עריכה- איזה מסך מכל הדגמים של סמסונג 22'' אפשר להזיז אותו ימינה שמאלה? אפשר להטות אותו למעלה למטה? לשנות גובה של המסך? אני מחפש את המסך הארגונומי ביותר.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by massinvallus,

המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by Israeltomer,

המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.