עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אני משתמש ב2 מסכים, מה כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  3. אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. יש את 4 המסכים הללו..שדניס תמיד ממליץ.. 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18008 2) http://www.datazafon.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=334 3) http://netvox.shopy.co.il/products/75566 4) http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=327 ו2 אלו tmpusr מוסיף.. 1. BENQ FP91GP 3. SONY X95F - 19 כולם בעלי פאנל VMA.. אבל מי מכל אלו עדיף? ולמה.. (ואיזה מסכים מהרשימה הזאת הכי פחות טובים..)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262210.msg2313211#msg2313211 נא להגיב בת'רד ההוא ולא כאן. פתחתי גם כאן כי הנושא קשור גם לפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. היי, חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה מסך LCD של 17 אינץ' הכי טוב הוא יכול לקנות ב-1000 שקל? המסך הוא בשביל משחקים בעיקר ( ולא לעבודה משרדית כמו ששאלו בת'רד שנכתב לא מזמן אז אל תתלוננו בבקשה ). תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by spirit,

שלום לכם-קניתי מסך lcd עם יציאה dvi אך ללא כבל במסך יש 18 פינים ואני רוצה לקנות כבל שיתאים לכל סוג של כרטיס מסך שאחליף בעתיד יש כבל כזה שיכול להתאים לכל סוגי הפינים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by ron56,

XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by ranyr,

מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Jaman,

היי, אני מחפש מסך 21-24 אינץ בסביבות 1000-2000 ש"ח. המסך יתפקד בעיקר לגיימינג וקריאה רבה של טקסטים. יש סיבה בכלל להסתכל על מסכים שלא מהליין של Dell? בנתיים שמתי עין על המסך U2211H. אשמח לקבל הסבר קצר על ההירכיה של הדגמים של dell (מהם הדגמים המובחרים בכל קטגוריה וכו'). גם הסבר על השמות של המסכים יועיל לי. עד כמה שאני מבין שתי הספרות הראשונות מציינות גודל, שתי הספרות השניות מציינות שנה, אבל לא ברור לי מה מציינות האותיות (U, H וכו').

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סליחה אם אני לא בפורום הנכון, לא מצאתי פורום ספציפית לנושא הזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט:

13. Started by jepe81,

שלום, אפשר חוות דעת על המסך הזה בשביל משחקים ב 1080P? מדובר בפאנל TN עם 1080p 144Hz 1ms ו - FREESYNC. תודה. https://www.amazon.com/gp/product/B074JLD4HZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by LIRON5721,

מחפש המלצה למסך מחשב . השימוש העיקרי זה צפייה בסרטים /יוטיוב גלישה באינטרנט ועריכת תמונות, אני משחק מידי פעם GTA V ומרוצי מכוניות ומספיק לי .60HZ פאנל IPS 4K 27" ומעלה כדאי ללכת על מסך שתומך HDR? האם בסרטים יש משמעות לקצב רענון או שמספיק 60hz ? יש מחיר טוב ב KSP על : LG 27UL500-W 27'' LED 4k IPS איך הוא? תקציב של עד 2500ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by Eran Y,

הי לכולם, האם קיים מסך מחשב שייאפשר גיימינג סביר( חיבור למחשב גיימינג די וותיק עם gtx1660) ובנוסף ייאפשר לחבר אליו ממיר של yes לטובת צפיה בטלוויזיה באיכות סבירה? גודל נדרש - 32 עד 40 אינצ'. מתלבט אם לרכוש טלוויזיה בנפרד או פשוט להחליף את המסך הנוכחי באחד גדול יותר שייאפשר גם וגם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. שלום כולם, אני מחפש מסך שיהיה אופטימלי לעבודה ארוכה - זה הפרמטר היחיד. דיוק צבעים, מריחות וכו' לא רלוונטי כלל. האם יש הבדל בין סוגי המסכים מבחינת עיפות העיניים? בתודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by bushman,

שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by beni125,

אני מתכנן לקנות או את המסך הנ"ל או את האח הגדול 2407 השאלה היא האם ה 2007 יכול לשאת רזולוציה ואיכות של 1080p ו full hd ואותו דבר לגבי ה2407 אם אני משקיע במסך זה לטווח של איזה שנתיים שלוש כי עוד שנתיים אני מחליף מחשב נותן את שלי לאחי וקונה מסך כנראה את ה30 של אפל מחול אז בכל זאת אני רוצה שיהיה לו מסך טוב ושהוא יוכל לראות סרטים באיכות טובה גם עוד שנתיים שלוש אני קונה את המסך עם ההורים ואנילא יודע עם זה שווה את ההשקעה של ה 4 אינץ "בשביל אחי" ולכן אני רוצה לדעת אם 2007 יכול לתמוך ב full hd כי אם כן אני מעדיף להשקיע פחות ולקנות אותו

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by yonik31,

DELL 2416 עם רזולוציה גבוהה יותר. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 550GTX תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ziv13,

מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by big mam@,

שמעתי הרבה על SONY X95F...הוא באמת הכי מומלץ לתקציב הזה? יש אנשים עם ניסיון איתו או שראו?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by שי-26,

דבר ראשון SAMSUNG LCD 23" 2333T עם פאנל cPVA יש מישהו שמכיר דבר שני במחיר 1000 ש"ח יש משהו יותר משתלם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.