מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך מחשב לסרטים ומשחקים אני כרגע משתמש במסך של viewsonic pf775 שזה מסך CRT בן 16 שעובד ברזולוציה של 1400 על 1050 לפני מספר ימים הוא נהיה מעט חשוך יותר ואז שב לפעול תקין כבר כמה ימים זה ככה אז אני מחפש להחליף אם יש משהו שיעבוד כמו המסך הזה ניסיתי מספר פעמים לשים מסך דק אבל הם פולטים יותר מידי אור יש מלא ריבועים קטנים על המסך השחור הוא לא שחור והאור במסך מהבהב די דומה לפלורוסנט יש לי שני מסכים שקיבלתי פיליפס 236vl LG flatron L1954sm שניהם היו מחוברים בין 5 ל 10 דקות לפני חזרתי למסך CRT שבוא אני רואה הרבה יותר טוב ניכנסתי לזאפ לראות דגמים של מסכים ויש שם מושגים שאני לא מכיר מה זה אלו W-LED TFT TN VA PLS IPS MVA IGZO AD-PLS AH-IPS In-plane P-MVA S-PVA …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה שאני יוכל לצפות באינטרנט מרחוק כמו שרואים בטלויזיה רגילה , אני לא יושב על כסא ושולחו מחשב אני עושה הכול מרחוק .. קניתי בעבר סמסונג 32 והיה ממש סיפור מהתחת לשחק עם ההגדרות כדי לראות את כל המסך וגם עם הכיתוב קריא ונורמלי ולא הצלחתי ... חשבתי ללכת על מסך 42 אינץ אולי ככה הכיתוב יהיה גדול ... אין לי מושג למה אבל ברזולוציה 800-600 המסך נותן את התצוגה הכי טובה מרחוק אם מעלים את הרזולוציה ומשחקים עם הגופנים רואים חלקים מהמסך אני רוצה פשוט לחבר את המסך למחשב וזהו ולגלוש ברזולוציה 1024-768 מינימום נמאס לי לגלוש ב 800-600 כדי לראות סביר . צריך המצלמה למסך בקשר למחיר לא תהיה בעיה עד 5-6K תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מתלבט בין W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 DVI HDMI WideScreen Black ל- E2350T 23'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות לבן שלי בן 11 מסך. השימושים העיקריים הם אינטרנט, משחקי רשת וקצת משחקים (FIFA, GTA). מעדיף מסך לא יקר (עד 700 ש"ח). האופציות שראיתי הן: BenQ GW2250 - פנל VA ב 560 ש"ח http://www.benq.com/product/monitor/gw2250 BenQ GL2250 ב 490 ש"ח http://www.benq.com/product/monitor/gl2250 Samsung S22B300B ב 685 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816968 אני חושב לקנות את ה GW2250 עם פנל ה VA שאמור להיות טוב יותר מהמסכים עם TN אבל מפחד שיהיה בעייתי במשחקים. מה דעתכם? אופציות אחרות באזור התקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ה CRT שלי (CTX PR711F) מראה סימני גסיסה ולצערי אחרי 7 שנים בערך אני צריך להחליף אותו... השימושים שלי הם אינטרנט בעיקר אבל גם משחקים פה ושם - בעיקר אסטרטגיה ופעולה. אין צורך שהמסך יתאים לסרטים כי המחשב מחובר גם לטלוויזית LCD אז גם לא כזה קריטי שהוא יהיה 16:9 למרות שזה נחמד. חשבתי על הפיליפס 190P7EG שממליצים עליו פה, הוא יתאים לי לדרישות? יש מסך אחר שלדעתכם מתאים (גם כי הבנתי שהפיליפס בארץ במהדורה די מוגבלת)? תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך עדיף רחב 1300- לגרפיקה ,גלישה באינטרנט , שהייה ממושכת מול המחשב ולגיימינג. אם עולה קצת יותר אפשר להוסיף. עדיף 2MS רחב 19+ חובה.
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד אמינות של המסך חיבור DVI שיתאים לכרטיס מסך שלי כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe (אפשר לראות את מפרט המחשב שלי) לגבי led או lcd בתקופה האחרונה אני לא בקיא בנושא - בגדול מה שיותר אמין. זמן בין תקלות הכי ארוך. גודל מסך מינימום 19 שיקולי עלות תועלת - 1300 זה סכום מקסימלי, (אם יש מסך ב1300 שנותן לי איכות\תועלת ב5% יותר ממסך שעולה 700 אני יוותר עליו) כמו כן , עדיף שלא יהיה סמסונג - אני לא מרוצה מהפירמה, בעיות בעבר. (אבל אם יש אחריות מעל 3 שנים וספק אמין אז אני אשקול). מהחיפוש בפורום הבנתי שהוא טוב(וזה לא סמסונג -יתרון מבחינתי) , נכון או שטעיתי בדגם? פה אני רואה נוסף לו e , מה זה אומר eips? זה מתאים לdvi שיש לי במחשב? מה הכוונה אחריות רשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-