עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. אממ יש לי T220 כמה ימים ואני משחק בלי שום בעיה פתאם היום C.O.D 5 שאל אם להכנס בSAFE MODE כי הייתה בעיה נכנסתי שיניתי ל1680X1050 ויש את התפריט אבל כאילו הכל חתוך בצד ולא רואים וAuto Adjustment לא פותר את זה מישו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by מור23,

איך המסך של סמסונג 901N ? אני לא מוצא עליו בזאפ

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by benor,

שלום לכולם, האם קיימים מסכים בטכנולוגית E-INK למחשב האישי? הייתי שמח אילו הייתי יכול לחבר מסך כזה למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eranisra,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. יש לי כמה כתמים קשים על ה LCD שלא יורדים עם מטלית ללא סיבים (זה שמנקים איתו משקפים), אז אני מחפש איזשהו תרסיס שיוריד אותם, הבעיה היא שאני מוצא תרסיסים רק מחברות אנונימיות ואני פוחד שזה ידפוק לי את המסך.. אז למישהו יש המלצה על תרסיס מסוים.. ? או אם מישהו יודע איך התרסיס הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~0241~2997~0.htm תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...

9. Started by Dudde,

שלום לכולם, מתלבט בין במסכים הבאים : LG L1752T - כרגע המועמד המוביל בגלל המחיר הזול שאני מקבל אותו (1050 ש"ח) LG L1770HQ SAMSUNG 731B SASMUNB 731BF חשוב לי חיבור DVI. מה דעתכם - האם שווה להוסיף עבור אחד מהמסכים שציינתי ? אשמח לקבל חלופות שוות באותו טווח מחירים. תודה, עודד

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by Fungus Funk,

=/

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. אחרי שנים שבהם מסכים שידעו להציג גוונים בעומק של 10 ביט היוו נישה יוקרתית ויקרה למקצוענים בלבד, שנת 2017 עשויה לסמל את נקודת המפנה בה נראה שינוי גדול במגמה, ותודה ל-HDR10 לכתבה

12. Started by MUSHROOM23,

קניתי כרטיס מסך TITAN XP ובהתאם לזה אני רוצה לשדרג מסך למסך שהוא 4K ואני חושב לקנות את המסך הזה. מה דעתכם עליו? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by g1zey,

התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .

16. מחפש מסך מחשב לגיימינג וסרטים רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Lenovo G27q-20 ? הבעייה שאין עדיין ביקורות כי הוא חדש יש גם את המסך MAG274QRF-QD של MSI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חשבתי על ה206BW אבל אחכה לשמוע את תגובתכם...תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by orenalster,

שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by 3emi,

http://youtu.be/_9fWtIkQfO4

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by סולל הדרך,

אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל

21. Started by Hierophant,

הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by willyp,

אהלן אנשים, מעוניין לרכוש מסך כיוון שהסמסונג 931B שלי מגמגם. אני מעצב גרפי במקצועי, ובזמן הפנוי משחק COD ברשת. אני מתלבט בין המסכים הבאים: DELL U2311H DELL U2209WA A02 ההפרש בינהם הוא 70 ש"ח. לא ממש חשובה לי רזולוצית FHD, יותר חשוב לי דיוק\אחידות בצבעים ורמת שחור נמוכה ואחידה כמה שיותר. מי מבינהם הוא איכותי יותר? שמעתי על בעיה הזויה של קו צהוב בתחתית המסך ב2209 A02, האם יש בזה משהו? אשמח לעזרה, אני יודע שהנושא הזה נחרש, אבל עדיין לא מצאתי תשובה שמספקת אותי. תודה רבה אנשים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מסך מחשב שיש לו חיבור DVI (מהסיבה שלכרטיס המסך במחשב זה החיבור היחיד שיש לו), אם אתם ממליצים על מסך ללא החיבור הזה ובסופו של דבר לקנות גם מתאם DVI ל-VGA אז גם טוב, וזה אפשרי - אז אקבל גם את הפתרון הזה. גודל מסך - עד 23' מהירות תגובה ובהירות טובים לעבודה משרדית. מחיר - עד 1000 ש"ח (ע"פ מחירי אילת ) בתודה מראש,

24. קצת אחרי ש-Corsair עשתה שימוש בפאנל מתוצרתה בכדי להציג לעולם את מסך המחשב הראשון שיכול להיות גם שטוח וגם קמור על פי בחירת המשתמש - LG מציגה את האלטרנטיבה המרשימה שלהלכתבה

25. המסך הוא עבור משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות 1080P, 2160P. איך לי העדפה למותג אבל כמובן שמחפש משהו אמין מניסיונכם לפי התקציב הנמוך שניתן זרקתי תקציב מקסימלי כי אין לי ממש מושג מה טווח המחיר אבל כמה שפחות עדיף. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.