מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התלבטות מסכים צומצמה לשתי אופציות Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp נמצא מספר חודשים בשוק ואני מניח שיש איתו נסיון גם בתחום הגראפי. Eizo CE240W נחשב למסך מעולה אבל מדווחים ברשת על בעיית אחידות תאורה. לכאורה שני מסכים דומים ברמות שונות אבל השאלה הגדולה האם לאור ההבדלים במחיר וההבדלים בביצועים (המידע ברשת לא מספק מספיק מידע ייעיל עבורי) שווה להעדיף את השני או אפשר להתפשר על הראשון. אין לי בעייה לקנות את האיזו אם אכן מדובר בעדיפות ברורה. עם זאת אפשר לעשות שימושים טובים לא פחות בהפרש המחיר (פי שניים). שימוש גראפי עיקרי (מלבד שימושים כללים) הוא עיבוד תמונה. בעדיפות לצורך פרסומים ברשת (למשל כמה פה http://insectour.blogspot.com/ ) אבל אני רוצה לשמר את האופציה לשימוש עבור צרכי ד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מסכים : samsung 2243bw samsung 2253bw DELL E228WFP ASUS MW221C Chimei 222H לא מעניין אותי הארגונמיה והנדסת אנוש, המעניין אותי הוא העיניים שלי , לכן אני הולך בבחירה זאת על דיוק צבעים שימושים : תכנות (70% מזמן שימושי במחשב - צורק לקראת פונט חד וברור), אינטרנט, סרטים , תמונות מי מבין מסכים אלה נותן אופציה טובה לשימושים שציינת מחיר מרבי 1500
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך 27" עם רמקולים מובנים, כניסת USB, HDMI שישמש לצפייה בסרטים באיכות HD. בתודה מראש, מרב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר התלבטות אם לקנות את המסך 24 אינץ' של DELL שעולה 5300 ותומך ב FHD הוספתי עוד 1000 שקל וקניתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב 1:1 גם דרך ה HDMI וגם דרך ה VGA: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2533 עוד לא קיבלתי אותה אז אין עדיין תמונות.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של "מריחה" במסך DELL 2007 WFP גרסה : A04 . המסך נקנה לפני חודש ועבד ללא תקלות (עד לפני רבע שעה) הכרטיס מסך שלי הוא (הכרטיס הזה זמני והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) FX5200 הערה : בסרטים לא רואים את הבעיה כרגע. תמונות להמחשה: http://www.siz.co.il/my.php?file=ny2ttdixooky.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=himmkjgn0owz.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות את ה-L1970HR של LG עקב הביקורות הטובות עליו ב-Zap וברשת ונתוניו הטובים יחסית (אני מודע לכך שיחס ניגודיות 1:2000 נובע משיטת מדידה שונה). לאחרונה, KSP הורידה את מחיר ה-VX922 של Viewsonic ל-1790ש"ח, שלפי דפדוף בפורום הוא מסך מצויין, מה שנכנס לי בול בתקציב (עד 1800ש"ח) ובנוסף לכך יש לי אפשרות לאסוף את המסך ישירות משם ולא לחכות שבוע להזמנה. השאלה היא כאמור, מה עדיף. אני יודע ששני המסכים מצויינים למשחקים, פושרים בסרטים וטובים לאינטרנט וטקסט. יותר חשובה לי איכות הצבעים וזווית הצפיה מזמן תגובה ויופי המסך עצמו. חיפשתי בפורום ותשובה חד משמעית אין, אז אשמח לשמוע את דעתם של בעלי המסכים. אם יש מסך אחר עד 1800ש"ח וללא חריגות, אשר טוב יותר מהנ"ל, לינק יתקבל …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 5 מסכים (יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לשלם פחות, אבל תמורת מסך מעולה מוכן לשלם את מלוא הסכום). הדרישות שלי הן מסך לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ (אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מסך MVA כמו VS VP930B שעולה 2400 ש"ח) לכן איכות התמונה מאוד חשובה לי. פחות חשוב לי מהירות המסך (למרות שזה נחמד) כי אני לא משחק משחקים כמעט, וגם לא זווית צפיה מושלמת (כשאני משתמש במחשב אני יושב ממש מולו, ולא צופה בסרטים במחשב). אני גולש הרבה באינטרנט. מה עוד? מסך רחב זה יתרון בשבילי (בגלל כל תיבות הכלים של הפלאש והפוטושופ שגונבות משטח העבודה). להלן המסכים שעליהם אני מתלבט: 1. LG L204WT - גודל 20", רזו' 1680 על 1050, 5 מ"ש (GTG), ניגודיות 1:2000, תמיכה ב HD…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-