מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן. יש לי לפטופ. פיקסל אחד נשרף/נתקע. אני לא יודע להגדיר את המצב, כי יש צבעים שהוא יודע להציג (אדום/כחול) ויש צבעים שלא (צהוב/ירוק). בגלל שמדובר בפיקסל בודד לא יחליפו לי את כל המסך. רעיונות ? יש בכלל מה לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (ASUS VS247HR) ולאחר יום אחד אני כבר רואה שיש פיקסל תקוע (פיקסל שהוא קבוע בצבע אדום). אני יודע שצריך מספר מינימאלי של פיקסלים מתים על מנת לקבל תיקון או החלפה של המסך, אבל במקרה שלי לא עברו אפילו יום יומיים מאז שזה קרה!! מה כדאי לי לעשות? להחזיר את המסך? להחליף אותו באותו אחד או אחד אחר? האם זה משהו שעובר או שזה בטוח ייתקע ככה קבוע? ניסיתי כל מיני דברים כמו לנסות ללחוץ בעדינות באיזור של הנקודה על המסך (כשאני לוחץ כמה סנטימטרים ימינה או שמאלה אז הנקודה האדומה נעלמת אבל כשאני עוזב זה חוזר), ניסיתי את http://www.jscreenfix.com/ לא עזר, ניסיתי וידאו ביוטיוב שמריץ במסך RGB מהר ברצף, גם לא עזר.. תודה מראש לעונים..
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך. בחנות בדקתי אותו לעומק, אבל כשהגעתי הביתה מצאתי פיקסל תקוע ירוק שאפשר להבחין בו רק על רקע שחור. ניסיתי כל מיני טכניקות שיחרור שנכון לעכשיו לא עזרו. השאלה האם כדאי לי להתעקש עם החנות על החלפה, או להסתפק בזה כי לפי דיווח של אנשים אחרים יכול היה להיות גרוע יותר. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי היום במסך סוג של נקודת אור שנראה כאילו זו נורית קטנה בחלק האחורי של המסך(מאחורי התצוגה עצמה), בחלק שדי קרוב למסגרת המסך. בד"כ רואים אותה כשהרקע המוצג כולו לבן. האם זה פיקסל שרוף? ושאלה נוספת, האם מסך עם פיקסל שרוף סופו שיהיו בו פיקסלים שרופים נוספים? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של EIZO חדש למדי בגודל 19 אינץ ויש לו כבר שלושה פיקסלים שרופים האם יש משהו שניתן לעשות? שילמתי די הרבה על המסך הזה וזה יד מעצבן וממש מוריד את החשק ממסכי LCD בכלל
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי מסך חדש, של חברת benQ דגם FP93G X+. הפעלתי אותו בדיוק לפי ההוראות, הכל היה בסדר כשלאחר שעה של פעולה פתאום התגלתה נקודה שחורה קטנה במסך וזה לא היה לכלוך אחרי עוד שעה התגלו עוד כ 3 נקודות, 2 מהם שחורות ואחת צבעונית כזאת שבולטת יותר מהשחורות, זה נורמלי למסך חדש? אני צריך להחליף אותו נכון ? אשמח לקבל טיפה מידע על כל הקטע הזה של הפיקסלים, ואם יש דרך לתקן את זה ומה אומר הנקודות השחורות שכמעט לא רואים אבל עדייין רואים לעומת הנקודות הצבעוניות הבולטות לעיניים ומפריעות... תודה רבה לעוזרים מראש, עריכה: לא ראיתי שקיים sub - forum רק למסכי מחשב אם אפשר להעביר אשמח, סליחה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מחשב 17 אינץ' ישן של Liteon דגם R17AA. המסך לפתע הפסיק לעבוד, למרות שכאשר חיברתי לו את כבל החשמל, שמעתי את ה"ציק" של החשמל. פתחתי את המסך ופירקתי אותו כמעט לגמרי וגיליתי מן נוזל גומי/פלסטיק קשיח בחלק מהמקומות: זה לא נראה כאילו שהוא נזל לתוך המסך (וגם הייתי יודע אם היה נשפך משהו על המסך), אלא כאילו הוא נוצר שם, נזל קצת כלפי מטה והתקשה. מה זה כל הלבן הזה?
-
- 28 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, ויש בו פליקרים מעצבנים בכל מיני מצבים, לדוגמא - אם אני רואה סרט ורוב המסך שחור, יש פליקרים אדומים, כך גם למשל כשאני פותח ב WIN8 את הפאנל הימני שבו בוחרים רשת אלחוטית. על רקע לבן לעיתים אני רואה פליקרים כחולים, זה קרה לי למשל בעיקר ב WORD , אבל היום לדוגמא בינתיים זה לא קורה. אני משתמש בחיבור HDMI שמחובר ללפטופ עם מתאם DVI למסך. השתמשתי קודם במסך DELL 2209WA בדיוק עם אותו לפטופ כבל ומתאם ולא הייתה בעיה כזו. מה מקור הבעיה, ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באסוס הכינו לנו הרבה הפתעות לשנה הקרובה, ואחת מהן היא מסך גיימינג מסדרת Republic of Gamers שמכיל כמה מהתכונות המבוקשות ביותר בשוק לכתבה
-
- 56 תגובות
- 11.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-