עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RefUser,

שלום לכולם, גיליתי היום במסך סוג של נקודת אור שנראה כאילו זו נורית קטנה בחלק האחורי של המסך(מאחורי התצוגה עצמה), בחלק שדי קרוב למסגרת המסך. בד"כ רואים אותה כשהרקע המוצג כולו לבן. האם זה פיקסל שרוף? ושאלה נוספת, האם מסך עם פיקסל שרוף סופו שיהיו בו פיקסלים שרופים נוספים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RichieRich,

שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  4. שלום ברשותי מסך של EIZO חדש למדי בגודל 19 אינץ ויש לו כבר שלושה פיקסלים שרופים האם יש משהו שניתן לעשות? שילמתי די הרבה על המסך הזה וזה יד מעצבן וממש מוריד את החשק ממסכי LCD בכלל

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by epichorus,

שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Torian,

אתמול קניתי מסך חדש, של חברת benQ דגם FP93G X+. הפעלתי אותו בדיוק לפי ההוראות, הכל היה בסדר כשלאחר שעה של פעולה פתאום התגלתה נקודה שחורה קטנה במסך וזה לא היה לכלוך אחרי עוד שעה התגלו עוד כ 3 נקודות, 2 מהם שחורות ואחת צבעונית כזאת שבולטת יותר מהשחורות, זה נורמלי למסך חדש? אני צריך להחליף אותו נכון ? אשמח לקבל טיפה מידע על כל הקטע הזה של הפיקסלים, ואם יש דרך לתקן את זה ומה אומר הנקודות השחורות שכמעט לא רואים אבל עדייין רואים לעומת הנקודות הצבעוניות הבולטות לעיניים ומפריעות... תודה רבה לעוזרים מראש, עריכה: לא ראיתי שקיים sub - forum רק למסכי מחשב אם אפשר להעביר אשמח, סליחה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by mrtg,

היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום, ברשותי מסך מחשב 17 אינץ' ישן של Liteon דגם R17AA. המסך לפתע הפסיק לעבוד, למרות שכאשר חיברתי לו את כבל החשמל, שמעתי את ה"ציק" של החשמל. פתחתי את המסך ופירקתי אותו כמעט לגמרי וגיליתי מן נוזל גומי/פלסטיק קשיח בחלק מהמקומות: זה לא נראה כאילו שהוא נזל לתוך המסך (וגם הייתי יודע אם היה נשפך משהו על המסך), אלא כאילו הוא נוצר שם, נזל קצת כלפי מטה והתקשה. מה זה כל הלבן הזה?

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by julbo,

אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

אהלן, כמו שכולכם מכירים את הבעיה של חדר חם, בגלל עודף מכשירים אלקטרוניים פולטי חום בחדר (היה פעם ת'רד על זה - הנה הלינק) אז גם אני מכיר את הבעיה הזאת יש לי בחדר טלוויזיה 29" רגילה, ומסך מחשב 19" CRT השאלה שלי, אם אני מחליף את המסכים האלה במסך LCD למחשב, ומסך LCD לטלוויזיה האם פליטת החום תצטמצם משמעותית ? אז בקיצור, השאלה שלי היא האם למסכי LCD יש פליטת חום נמוכה משמעותית ממסכי CRT ? (או ממסכי טלוויזיה סטנדרטיים, שכחתי איך קוראים למושג הזה, שהוא לא LCD ולא פלזמה.. )

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DIPSET,

שלום, קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, ויש בו פליקרים מעצבנים בכל מיני מצבים, לדוגמא - אם אני רואה סרט ורוב המסך שחור, יש פליקרים אדומים, כך גם למשל כשאני פותח ב WIN8 את הפאנל הימני שבו בוחרים רשת אלחוטית. על רקע לבן לעיתים אני רואה פליקרים כחולים, זה קרה לי למשל בעיקר ב WORD , אבל היום לדוגמא בינתיים זה לא קורה. אני משתמש בחיבור HDMI שמחובר ללפטופ עם מתאם DVI למסך. השתמשתי קודם במסך DELL 2209WA בדיוק עם אותו לפטופ כבל ומתאם ולא הייתה בעיה כזו. מה מקור הבעיה, ומה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. באסוס הכינו לנו הרבה הפתעות לשנה הקרובה, ואחת מהן היא מסך גיימינג מסדרת Republic of Gamers שמכיל כמה מהתכונות המבוקשות ביותר בשוק לכתבה

14. http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoni27cohen,

הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by sagim194,

סוף שנה החלטתי לשדרג את המסך שלי ( 17 אינץ flatron l1730s) קראתי את הנושא של ההבדל בין הפאנלים בלינקיה וגם דיון ובוא היו דעות על ההבדלים בין הפאנלים ( ששם היו הרבה דעות שסותרות אחת את השניה) ועדיין לא החלטתי.... מה עדיף לקנות פנל tn או פנל e-ips ???? אם אני קונה פנל tn זה t220 ואם או את ה- 2209WA ..... אני יספר לכם קצת על השימושים שלי ותעזרו לי להחליט: רואה הרבה סרטים משחק במשחקים כבדים (ויש מחשב בהתאם) וגולש באינטרנט זה בערך לפי סדר , אני לא פריק של תצוגה והיא לא כל-כך משנה לי ואולי בגלל שאף פעם לא ראיתי סרט באיכות טובה על מסך טוב. לעומת זאת כשאני קורא טקסטים הרבה זמן כואבות לי העינים , עם 2 המסכים זה אמור להשתפר או שדווקא ב t220 זה יחמיר?? תודה על העזרה ויום טוב....…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by oded6188,

מסך LCD של סוני דגם: SDM-HS75D מופיע לי קו אדום לאורך המסך.... מלמעלה עד למטה חשבתי שזה אולי משהו בכרטיס מסך - אבל זה לא מה שהכי מוזר, זה שלפני שעתיים הפס נעלם.... ועכשיו הוא חזר שוב מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by ALON-g,

שלום לכולם יש לי שאלה לגביי המסך viewsonic שיש לי קיבלתי אותו מדוד שלי אצלו המסך עבד חודשיים כטלויזיה ואצלי כמסך מחשב חצי שנה בערך והיום בבוקר שקמתי הופיע פס אפור לרוחב המסך וכיביתי והדלקתי את המחשב זה לא קשור המחשב חדש ואין לי ביטוח למסך אז ככה שאין לי למי לפנות זה או לתקן או ליזרוק ואני לא מבין בדברים האלו אים מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי אודה לו מאוד

• 25 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. Started by light7,

לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש למחשב http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp לפני כשבוע שמתי לב כי באמצע המסך ישנו מעין פס שחור-אפור כהה בעובי של כחצי סמ'- בדיוק באמצע המסך מאורכו עד למטה, בחצי צד ימין מהפס רואים את הצבעים בסדר בצד שמאל מהקו הצבעים זוהרים ובהירים, עד אתמול לא היה לי זמן לבדוק האם הבעיה היא בכרטיס מסך או במסך עצמו... אתמול- חיברתי את המסך למחשב אחר בבית ובו רואים אותו הדבר, כמו כן כרגע אני עם המסך הקודם שהיה לי ואין שום בעיה בתצוגה. המסך באחריות, נרכש באייבורי, נשמע למישהו הגיוני?! לא קרה למסך כלום בשבוע הזה, לא קיבל מכה, פשוט שום דבר

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם כ.מסך MSI 7600GS. יש לי מסך 19 של PRIMEVIEW (PV19THT(. 1. עד אתמול עבדתי איתו בחיבור VGA (עם המחשב הישן) ברזולוציה של 1024 * 1280 והכל היה טוב ויפה. אבל כשאני מחשב את המסך למחשב החדש (דרך DVI) יש לי פס ורוד (לכל האורך) בקצה הכי שמאלי של המסך. (הוא התחיל להופיע רק אחרי שהתקנתי את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס מסך). כשאני מחבר את המחשב למסך עם VGA אין את הפס הזה. משהו יודע מה זה?? ואיך פותרים את זה? 2. אני לא מצליח משום מה לעבוד ברזולוציה של 1024 * 1280 אלא רק ב 1024* 768. (עם המחשב הישן לא הייתה בעיה)??

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by pazer005,

יש לי מסך סמסונג SyncMaster 740n לא יודע למה אבל יש לו פס ורטיקלי ורוד בערך באמצע המסך. עכשיו פעם הוא קיים ופעם לא. אין קשר למערכת הפעלה כי זה קיים גם בדוס. לפעמים הפס הזה נעלם אבל אחרי כמה זמן חוזר. מישהו יודע מה זה ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  23. Started by OStyle,

היי, אשמח לעזרתכם יש ברשותי מסך של Asus, הדגם המלא הוא: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG27VQ/ כבר תקופה די ארוכה שיש פס חשוד לרוחב המסך, לצערי אני לא יודע להגיד אם זה מהרגע שקיבלתי אותו או שהתופעה התחילה במהלך חייו. *תמונה בקבצים מצורפים. אני מניח שזו בעיה במסך מכמה סיבות: ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך של הלוח אם והתוצאה זהה. כשאני לוכד תמונה הפס לא מופיע. 1. האם זה מספיק כדי להניח שהבעיה היא במסך ? עוד דבר נוסף, המסך נמצא במסגרת אחריות, אך לאחר שיחה עם נציג מאסוס הוא הסביר שיש אפשרות לקבל שליח עד הבית, בדיקת מעבדה ובמידת הצורך תיקון אך במידה ויימצא וזה נזק פיזי ולא חומרת…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Forest14,

ברשותי מספר שנים מסך DELL- U2713H עבד מעולה עד אמש- שהופיע פס ירוק דק לאורך המסך (מלמעלה למטה - בצד הימני של המסך) האם ניתן לתיקון, או שמדובר בתחילת הסוף שלו?

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  25. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים