מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שמומלץ לא לשים מסכך כזה בתדירות גבוה, יש לי LCD 19 אינטש יש בעיה לשים על תדירות גבוה ביותר?[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:42:13 הכוונה לrefresh rate
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך החדש LG L194WT (רחב 19") שהחליף מסך ישן יותר של LG, L1750B (מסך 17" רגיל). במהלך גלילה בעכבר, בעיקר בטקסט שחור על גבי לבן ניתן להבחין בשובל אדום לאחר הטקסט, תופעה זאת נקראת ghosting אם אני לא טועה. הדבר הזה לא היה לי במסך הישן (8 מילי שניות) וזה מאוד מאכזב לראות את זה במסך חדש שנתוניו המוצהרים הם 5 מילי שניות, בנוסף לזה, הצבע הלבן במסך החדש נראה וורדרד באופן כללי. אני אשמח לשמוע חוות דעת של מי שיש לו או ראה את המסך הנ"ל כדי לדעת אם יש בעיה רק אצלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איזה חנויות באזור המרכז יש תצוגה של שני המסכים האלה.. dell 2007wfp ו-LG 204wt ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש עליו המלצות רבות אך הפאנל שלו הוא TN ולפי מה שאמרו פה בפורום זה פאנל ממש גרוע. האם הוא בכל זאת שווה קנייה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך אני יודע שמתוך הנתונים הנ"ל אני יקבל את המסך עם הפנל : ה-S-IPS Features & Benefits * Monitor size and type : 20.1" Flat Panel Display / Active Matrix TFT - Desktop * Resolution : 1680 x 1050 Pixels * Response time / Brightness / Contrast Ratio : 16ms / 300 cd/m² / 800:1 * Dimensions (WxDxH) : With Stand: 472.7mm x 177.7mm x 332mm to 513mm * Weight : 6.5 Kg * Features : 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H, Includes Height Adjustable Stand * Port(s) Total ( Free ) / Connector Type : 15-pin D-Sub / DVI-D / S-Video /Composite Connectors * Dot Pitch : 0.258 mm (Pixel Pitch) * Compatibility : PC * Warranty : 3-Year
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך ה-VP930b במשחקים וסרטים מבחינת המריחות אני יודע שמשאר הבחינות אין מה לדאוג איתו אבל מה עם מריחות ? תודה מראש, לירן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עברתי (יום שישי)מCRT לLCD ומאז אני מבחין בפסים עדינים בכל מיני תמונות שיש בהם מעברים מצבע מסויים לצבע אחר. בהתחלה חשבתי שמדובר בדחיסה לא איכותית של תמונות אבל ככל שאני נחשף יותר לתמונות אני חושש שהבעיה במסך (או שזה לא בעייה - זה פשוט המסך.) באתר הבא אני רואה למשל פסים עדינים ברקע הירוק (לרוחב) http://www.steekr.com/ פסים עדינים בצבע כחול ברקע: http://www.eurovision.tv/ מה אתם רואים ? האם יש בעיה בתמונות ? אני עובד בגרפיקה ככה שאני דיי בשוק אם יתברר שזה "המסך" ואין מה לעשות (במיוחד אחרי שקראתי את כל הביקורות פה באתר).מה אתם חושבים הבעייה ? יש בדיקות מדוייקות יותר ? (ביצעתי את הבדיקות של הבאנדינג + גרדיאנטים ולא הבחנתי בדיט'ררינג) עזרתכם נחוצה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המליצו לי על 17" viewsonic vg730 black dvi speakers 8ms lcd מי שמע על החברה, האם היא מומלצת, האם יש משהו יותר מומלץ, בתקציב של 1500 בערך, 17" עדיף, הכי חשוב שיתאים לתלת מימד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך בגודל של 19" - 20 " לעבודה גראפית, תוכנות כמו 3D MAX ו MAYA וכו', אפשר גם 2100 או 2200 ש"ח אם זה יעשה את ההבדל מעונין לשמוע את המלצותיכם לדגמים שכדאי לשים עין עליהם...(אני התלהבתי קצת מה SONY אבל אשמח לעוד דיעות) תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-