מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך מחשב 24 אינץ׳. השימוש יהיה בעיקר צפייה בסרטים כתיבת קוד. תקציב בסביבות ה800 שח, הכיוון שלי היה כמו שרשום בכותרת Dell s2415h Dell p2417h ראיתי את ההבדלים ביניהם מבלינת המפרט, יותר מזה לא כל כך מצאתי. עד עכשיו השתמשתי במסך מט ולכן אין לי מושג לגבי האיכות של מסכי glossy.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך lcd 17 מחברת princeton ואכישהו ננעל לי כל התפריט וזה עושה KEY LOCK אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה כי אין לי מושג איך אני פותח.. תודה רבה..!! >
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך מחשב samsung syncmaster 740B "17. המסך מחובר לכרטיס מסך nvidia geforce 9800 +GTX אני מאוד מרוצה מהמסך! אני משתמש בו למשחקים ולצפיה בסרטים וכו'. אני רוצה לשדרג את חויית הצפיה שלי בסרטים ולהיות מסוגל לשבת במרחק גדול יותר (עם יותר אנשים איתי) ולראות סרטים באיכות טובה. אני מחפש מסך גדול (עד כמה שניתן) ואיכותי (עד כמה שניתן) שאוכל לראות עליו סרטים ואולי גם קצת לשחק (נראה לי שאני אשמור את המסך הקיים למשחקים ואפעיל את הגדול יותר רק לסרטים - מה אתם אומרים??) על מה אתם ממליצים? תודה, רם
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.halalit.co.il/product/טלוויזיה-samsung-ue49mu7350-4k-49-אינטש-סמסונג?aff=Zap&aff_a=1 מול http://www.orpc.co.il/items/1681364
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך למעצב שעובד עם פוטושופ פלאש ווידאו איזה מהמסכים של viewsonic עדיף בשבילו? http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g90fB/ או http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va930m/ המחירים כמעט זהים
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
כעיקרון הבנתי שהDell U2311H LCD מומלץ מאוד אבל מצאתי עוד מסכים LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Samsung 2333T LCD אני יודע שיש הבדלי מחירים, אבל אפשר התרשמות כללית עליהם? שימוש עיקרי למשחקים ותכני HD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבוס של אשתי מחפש מסך שמסתובב כדי שיוכלו להשתמש בו בשני צידי השולחן המשרדי . אני חיפשתי בגוגל מצאתי s24c450d שנראה לי קצת מיושן וגם יקר מאוד (550$) . מישהו מכיר משהו דומה יותר חדש ואולי במחיר קצת יותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין לחנות שקניתי ממנה את המחשב 1970HR אז הוא אומר שהוא יתן לי את ה1900R השאלה שלי אם זה אותה רמה???
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אם אני משתמש ב- CRT 17 ברזולוציה 1020 על 768 האם במסך 23 רזולוציה 1920 על 1020 הפיקסלים יהיו קטנים יותר גודל הטקסט יהיה קטן יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-