מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוגמה ה-Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI שווה את המחיר ??(עולה-1823 שח) איך הוא בהשוואה למסכים בסכומים דומים?? איך הוא בהשוואה לשאר מסכי ה22 הנמצאים כיום בשוק?? האם הוא טוב למשחקים וגם לסרטים(זה הכי חשוב) ?? או שיש מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים בעלות דומה?? בבקשה תעזרו לי... :-\ ותודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך LCD בגודל 20-22". אני יודעת שהמסך הנ"ל של LG הוא בעל פאנל TN שאינו מומלץ, אך לאחר שראיתי אותו בחנות ליד מסכים אחרים (אולי גם הם היו TN, לא יודעת), הוא נראה לי בעל התצוגה הטובה מכולם. כמו כן, כששאלתי באופיס דיפו ובבאג לגבי סוג הפאנל הם לא הבינו על מה אני מדברת... אז אמרתי לעצמי שאם הם, שעובדים בזה, לא יודעים על מה מדובר, אולי זה לא כזה משמעותי בסופו של דבר... אולי אני טועה... בכל אופן, המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. אשמח לשמוע דעתכם בנוגע למסך LG L226WTQ וכן המלצות למסכים אחרים (אבל חשוב לי באמת לדעת גם לגבי המסך הספציפי הזה). תודה מראש לעוזרים :-) המשך יום טוב, קרן.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן.. במסך ההאנס ג'י 28| שלי,יש נה אופציה לשינוי צבעים כמו ירוק אדם וכחול וגם בהירות וחדות.. רציתי לשנות את הצבעים ושאר הדברים שאפשר שיהיה מתאים למשחקים בקונסולה וגם לסרטים.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם המסך בלינק יותר טוב מהמסך של דל UltraSharp 2407WFP שכולם ממליצים עליו עם הפאנל e-ips הזה? http://www.pcdc.co.il/Product.asp?Pid=W2486L-PF&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ועל הדרך מישהו יכול להגיד לי מה זה פיבוט?
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, והבנתי שקיימת טכנולוגיה, או פאנל, או איך שקראו לזה, בשם IPS, שאומרים שהיא שולטת בשוק. אז, עשיתי בדיקה קטנה בכל מיני אתרים ופורומים ומצאתי שהטכנולוגיה הזו קיימת במסכים מחברות DELL ו-LG (אם יש אותה בעוד חברות אשמח לשמוע) בקיצור, הבנתי שיש תגובות בסך הכל די טובות על מסכי DELL, אולם לא מצאתי תגובות על מסכי LG כלל. עכשיו הנקודה היא כזו: DELL מציינת כי מסכיה תומכים בזמן תגובה של 8ms, שלגיימינג זה לא טוב, לעומת זאת, LG מציינת 5ms, שגם זה לא מרשים, אבל לא כמו 8ms... אשמח לקבל חוות דעת על מסכי LG בנוסף להבהרת הנושא הזה של זמן תגובה במסכי DELL בעיקר בהקשר של הרצת משחקים זה כי פשוט זה לא מובן בשבילי. תקציב: 1500 ש"ח לכל היותר. גודל …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעתיד הקרוב כבר יצא לי להציץ במספר מפרטי מחשב שמאוד התחברתי ומצאו חן בעייני אך קצת קשה לי להתקדם כרגע מכיוון שאני לא מצליח להגיע להחלטה לגביי המסך, אשמח לשמוע את הצעתכם ולהתקדם עם זה. אני כרגע סטודנט לאנימציה ומתעסק עם תוכנות גרפיות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR ZBRUSH MAYA , בזמן הקרוב אצטרך להשתמש אך ורק במאיה ומפה החלטתי לשדרג את הציוד. הבעיה שניתקלתי בבחירת המסך היא מה יותר שווה לרכישה פאנל IPS או פאנל TN 4K מעולם לא התנסתי בIPS ומכל התגובות השונות שקראתי ביומיים האחרונים אנשים אומרים שזאת חווית צפייה וצבעים חדים הרבה יותר שקרובים לדפוס הרבה יותר ממה שניתן למצוא בTN(אין לי הרבה שימוש ביצוא קבצים לדפוס כך שזה לא קריטי בשבילי) בעיקרון שני המסכים שאנ…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-