עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by Ohad19,

אהלן. אני מחפש מסך 19" LCD בסביבות 1200 - 1400 שח לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: מסך NU TECH 19'' L912A LCD - ב 1171 שח. מסך דק "19 ViewSonic VA912 LCD - ב 1355 שח. מסך LG 19" L1919S 8ms LCD - ב 1370 שח. אשמח להמלצותיכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yochze,

שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by p-o-i,

שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by TOMER20,

בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by KINGMAX,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yossihaz1,

היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור HDMI אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים - לא רלוונטי לגיימינג מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Domovoi,

היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by ashibud,

שלום לכולם. מאתמול המסך של המחשב שלי נראה ככה. בלי קשר אם הוא מחובר או לא מחובר למחשב, ברגע שאני מחבר אותו לחשמל (בלי בכלל להדליק אותו), כל המסך נצבע בלבן. מכירים תופעה כזו? האם הלך המסך? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD חדש (כמו הרבה כאן). השימוש העיקרי שלי הוא שימוש כללי, הרבה סרטים ומשחקים (לפחות אם היה לי יותר זמן פנוי). אני הסתכלתי בעיקר על מסכי 19 של סמסונג ו-LG (בפורמט 4:3). באופי דיפו ראיתי בתצוגה מסך Ativa (מותג הבית של אופיס דיפו) בגודל 22 אינטס WIDE (רזולוציה 1680x1050). המסכים של Ativa מיוצרים על ידי Proview כך שהמסך הזה הוא בעצם מסך Proview PL2230WDB (להלן קישור http://www.proview.net/Product/Product_Page.aspx?sn=457π=2011&ii=2774). המסך נראה מרשים בחנות. המחיר שלו 1990 ש"ח (זול יחסית למסכי 22). האם כדאי ללכת על המסך הנ"ל ? כמה שאלות נוספות (כלליות יותר): 1. איך אפשר לדעת איזה פאנל יש למסך (TN, VA וכדומה)? 2. איזה יחס ניגודיות טוב יותר עבור…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

17. Started by liortaib,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך למחשב שלו ורצה לקבל המלצה על מסך 22 שיכלול pivot הוא בעיקר יהיה למשחקים סרטים ועבודה שוטפת.... גמיש ב 100+- בתקציב תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dashayan,

לאחר התלבטויות קשות בנוגע לרכישת מסך למחשב "19 ובעזרת העצות וההמלצות שלכם רכשתי לבסוף מסך EIZO S1931 SH כבר קיבלתי אותו מסך חבל על הזמן, איכות צבעים מדהימה, צבעים הכי טבעים שיכול להיות, עיצוב קלאסי, בקיצור מסך ברמה גבוהה ביותר וזה אחרי שראיתי את ה-viewsonic 930 אין מה להשוואת עם EIZO ממליץ בחום

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by saphisto,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  21. עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by david9b,

שלום לכול המומחים שלנו אני רכשתי מסך 22 אינץ של ,viewtech אם 2 מיליסקן ונגודיות 1:800 קניתי אותו ב1350 המסך מעולה תמונה נקיה לקח לי למסך רחב אבל כבר התרגלתי אליו. אבל יש כמה דברים שמציקים לי . 1.הוא לא עובד בקצב ריענון של 75 הרץ בכול הרזולוציות 2.בויסטה הוא עובד רק על 60 הרץ וכאשר אני משנה את זה ל75 הרץ ומסיר את הוי מהתמיכה של הצג , הוא לא מראה תגובה כאילו הוא שינה משהוא. השימוש העיקרי במסך הוא : 80% אינטרנט ועבודה מול חלנות 10% משחקים 1 10% סרטים עושה רושם כאילו המסך לא תומך בויסטה למרות שהוא עובד אבל רק על 60 הרץ, יש לי תחושה שאולי המסך הזה הוא סחורה סוג ג.וש לי התלבטיות להחזיר אותו, ולקחת יותר טוב או רגיל 19 ולא רחב, או לקחת חברה אחרת.. מה אתם ממליצים לי לעשות.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. קודם כל תקראו את הכתבות כאן: (פרטים ומידע על המסך). http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/10.htm#dell_2408wfp http://www.engadget.com/2008/01/09/dell-2408wfp-in-the-works/ מידע מוזר שאני מצאתי באתר הרישמי של Dell על תאריך היציאה של המסך ועוד פרטים: https://support.euro.dell.com/support/edocs/monitors/2408WFP/ https://support.euro.dell.com/support/edocs/monitors/2408WFP/en/UG/preface.htm הדרייבר שייצא למסך: http://supportapj.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=au&l=en&s=gen&releaseid=R172933&formatcnt=1&libid=0&fileid=235071 כנראה שסופסוף יש מסך 24WIDE מושלם! מחכה בקוצר רוח!

• 157 תגובות
    • 26.1k צפיות
  25. גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.