עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחר 6 שנים של שימוש במסך האגדי של סמסונג 226bw לוקח לו כמה דקות עד שהתצוגה מתחממת ועולה ולכן החלטתי שנמאס לי . לפי כל הביקורת שלכם החלטתי שאני הולך על מסך u2414 או p2414 במינימום,או לפחות לא מתפשר על איכותה פחותה מהם, אבל הבעיה שאין להם שלט או רמקולים ,ככה שאני מחפש מסך 24 אינצ שלא נופל באיכותו מp2414 אבל תומך בממיר הוט hd, היש ייצור כזה בתקציב נורמלי? תודה מראש לכל העונים נ.ב. אני גר בחיפה קריות,יש עדיפות ל ivory או ksp

2. אז ככה בעיקרון אני עובד עם מקבוק פרו אבל רציתי לדעת איזה מסך עדיף עניין התקציב לא מהווה בעיה תודה.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  3. Started by rubin 37,

המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  4. יצרנית הפאנלים והמסכים המובילה מתכוננת להשקת המוצר שישים סוף להתלבטות בין קצב תצוגה מירבי לרזולוציה גבוההלכתבה

5. שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הי. קניתי לפני שבועיים מסך אלסידי חדש של סמסונג - 2333T ב900 ש"ח. הוא מעולה אבל יש לי איתו רק בעיה אחת. לפעמים בסרטים\סדרות מסויימים יש לו קו אלכסוני כזה מפינה שמאלית עליונה עד לימנית תחתונה וכל פעם שהסצינה מתחלפת\זזה מצד לצד או למעלה למטה יש עיוות בדיוק בקו האלכסוני הזה. הקו בלתי נראה או תקראו לזה "דמיוני" אבל רואים את העיוות טוב טוב. חיפשתי בגוגל בעברית ובאנגלית בלי תוצאה. מישהו מכיר את התופעה? מחשב ישן וחיבור VGA לג'יפורס 5200 256MB. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by rivki10,

יש לי מסך חדש בדגם lg-flatron e2341 והכל מעוות האם יש דרך לסדר את זה ע"י התקנת משו בד"כ במאפיני מסך רואים הגדרה שרשום מומלץ ולי אין את זה אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  8. לפני כמה ימים קניתי מסך 27' 1440p קוריאני - http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-SE-Matte-27-SAMSUNG-PLS-2560x1440-WQHD-PC-Monitor-/111258830737?pt=Computer_Monitors&hash=item19e78b0791 לפעמים התצוגה מתעוותת בצורת זיג זג כמו בטלוויזיות CRT הישנות לחלקיק שנייה. בצידי המסך רואים את האפקט הכי טוב, צד אחד שחור וצד אחד מה שאמור להיות מוצג (מישהו יודע איך קוראים לאפקט כדי שאוכל לחפש יותר מידע?). התדירות משתנה, בדרך כלל קורה פעם-פעמיים בכמה שעות, פעם אחת קרה 2 שניות כמעט רצוף. קורה גם בזמן משחקים וגם בזמן שאני סתם גולש באינטרנט. עם המסך הקודם (1080p פעל ב single link DVI) זה לא קרה כמובן, הכרטיס מסך הוא: Radeon HD9750 Vapor-x 3GB GDDR5 - Sapphire רעיונות מה ג…

9. שלום. רכשתי מסך full HD. יש לו כניסת VGA, DVI, HDMI. הבעיה: כרטיס המסך שלי - שהוא בכלל לפטופ - מוציא רק VGA. האם בכלל אפשר להבחין - בעין אנושית - באיכות כאשר מחברים כבל VGA לעומת DVI (או HD)? אני מתעניין, כי אם כן, הדבר ידברן אותי לרכוש מחשב חדש [ולא כל כך בא לי] תודה (-:

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  11. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by asaf16,

אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  17. ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by outlook,

חג שמח לכל הפורום! רציתי לשתף אותכם בסיפור מעניין (מרגיז) שקרה לי אחרי יום עבודה ארוך ומעייף ואני מסיים סידורים ויושב לגלוש במחשב בצורה מוזרה אני מזהה נמלה בודדת מטיילת על המסך שלי... אני חושב לשניה אולי זה פרסומת (כמו אלו של הגוקים שלב מתקדם יותר). ממש לא... אני מעביר אצבע להעיף אותה, אך מגלה שהיא חסינה למגע אדם בקיצור השרNו#ה נכנסה מתחת למסך! ומפה תלמדו ממני!!!! אל תעשו כלום!!!!!! תנו לה ללכת לבד!!!! אני ניסיתי להוליך אותה החוצה שאני לוחץ חלש קרוב אליה זה עבד לכמה ניסיונות עד שהיא שברה כיוון והתמקמה בדיוק איפה שלחתי ושם היא נשארה (לא מקובצצת לחצתי חלש) הגופה שלה מרימה לי אצבע מהקבר המרשים שלה מרכז המסך שלי לאלו שקוראים חדשות בימים האחרונים- ידעתי שאני יצטרף לשלם ארנונה…

19. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. יש לי כמה כתמים קשים על ה LCD שלא יורדים עם מטלית ללא סיבים (זה שמנקים איתו משקפים), אז אני מחפש איזשהו תרסיס שיוריד אותם, הבעיה היא שאני מוצא תרסיסים רק מחברות אנונימיות ואני פוחד שזה ידפוק לי את המסך.. אז למישהו יש המלצה על תרסיס מסוים.. ? או אם מישהו יודע איך התרסיס הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~0241~2997~0.htm תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  22. Started by asamarom,

הצרכים שלי הם מסך גדול (חשבתי על 24") לעבודה על 2 חלונות במקביל בנוח וגם יכולת לסובב את המסך למצב מאונך לקריאה של טקסט בנוחות. חוץ מזה אני בעיקר מתכנת וקורא. מדי פעם אני רוצה לראות סרט בכיף עם מסך גדול. התקציב שלי הוא באיזור ה1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות..

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מוצרי תצוגה חדשים של החברה הענקית יגיעו אל החנויות בקרוב, תחת מותג ה-Odyssey המתפתח לכתבה

25. שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים