עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eden148,

היי חברים, אשמח לעזרתכם והמלצתכם לבחירת מסך מחשב. השימוש הוא לצרכים יומיומיים בעיקר. לימודים (מדעי המחשב), סרטונים ומעט גרפיקה. תקציב עד 600 ש"ח גודל: 24-27 אינץ'. חשוב חשוב חשוב מעל הכל שיהיה "בריא" לעיניים וכמה שפחות מסכן אותן. נתקלתי במסכים האלה AOC 24e1q DELL S2419H מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  2. הטלויזיה מתוכננת להחליף את מסך המחשב הקיים (לא תשמש כטלויזיה בסלון ולא תחובר לממיר). הצרכים: שולחן עבודה גדול שישמש אותי בין היתר ב: --תכנות (הרבה.. C/C++/JAVA) --צפיה נוחה בקבצי אופיס\PDF --סרטים --קצת משחקים מרחק ישיבה מהמסך: 60-80 ס"מ. ל2 חברים שלי יש טלויזיות LG "32 בנות 2-3 שנים, ודי התרשמתי לטובה מאיכותן כאלטרנטיבה למסך מחשב, התמונה (בין אם זה בWindows ובין אם במשחק) ממש חלקה וחדה. מה שלא מעניין אותי זה רמקולים מובנים מאחר והטלויזיה תחובר למחשב בDVI, והסאונד מגיע מהמערכת שמחוברת למחשב בRCA. 1. על איזה דגם אתם ממליצים? (עם עדיפות לLG מצידי) 2. לגבי רזולוציה - HD Ready או Full HD ? *(ל2 החברים שלי יש HD Ready והאיכות פשוט נפלאה, אז השאלה שלי בעצם - איזה יתרון משמעות…

• 59 תגובות
    • 9k צפיות
  3. עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???

4. Started by tamirushb,

שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  5. שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחזיק בשני מסכי Eizo S2431. בתקופה האחרונה, אני חווה 3 תופעות עם המסכים ואשמח לסיוע להבין מהן אותן תופעות. תמונות מצורפות: 1) החלו להתפתח מעיין שריטות ע"ג המסכים. הכוונה היא לממש שריטות שאפשר לחוש אותן עם האצבעות (לפני שאשאל, שללתי את האפשרות שמישהו שרט את המסכים). השריטות החלו להתפתח בהדרגה בשני המסכים במקביל. 2) סביב אותן שריטות יש מעיין "כתמי"/"כיסי" אור - כלומר חלקים בהירים יותר. אם מזיזים את הראש נראה שמדובר בבליטות על המסך עצמו. 3) המסכים הפכו מאוד בהירים בתאורה. המסכים בין 8 שנים שניהם. הנחת המוצא שלי שמדובר בהתבלות של איזה חומר פלסטי על המסך, אבל אין לי באמת מושג. אשמח לסיוע. …

8. שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by 7wingz,

שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by bmw_nana24,

לפני 4 ימים קניתי מסך של asus mw221c ויש לי בו בעיה של אור למעלה ולמטה תראו בתמונה http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/22inch/uniformity_black_221D.jpg והחלפתי כבר 5 מסכים ביגלל הבעיה הזאת ! מישהו יכול להגיד לי איך מסדרים את זה ? כבר אמרו לי להרחיק רמקולים וכאלה והרחקתי ועדיין יש תבעיה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by SomeOneDudOrg,

שלום קניתי היום סמסונג T27A950 ושאני שם על 1080P אז התמונה גדולה מידי כאילו אני לא רואה את ההתחל ואז בהגדרות אני צריך לרדת ל 1680X1050 לא רואים HD ואני לא מבין למה עשיתי עדכון לכרטיס מסך שלי Sapphire 4870 ועדין שאני שם על HD 1080P לא כאילו הרזולוציה גדולה מידי ובמסך הקודם היה HD והיה 1080P המסך הקודם היה סמסונג 22 אינץ יש דרך לסדר את זה ? יכול להיות שהכרטיס מסך חלש ? עריכה: שיניתי בהגדרות מסך ל screen fit ורואים והרזולוציה הסתדרה ורואים טוב אבל חוץ מהכתב, כלומר אני משתמש בכרום של גוגל ובסימניות אז מסביבים לשמות של האתרים יש לבן וזה ככה רק שזה על 1080P למה זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by vince carter,

לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לדעת איך ניתן לחבר שלושה מסכים של HP בעלי פורט של VGA, לכרטיס מסך HD7850, בטכנולוגיית eyefinity. לכרטיס מסך יש שני חיבורים של DVI, וחיבורי HDMI וDP בודדים. וגם איך הכי כדאי לחבר. למשל, עדיף לחבר עם כבל של DVI מאשר VGA. אז אשמח לקבל המלצות בחיבור הכי מומלץ. תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, וכשאני מנגן סרטים במדיה פלייר האכות של הוידאו קצת מטושטשת ועל הכתוביות בעברית יש מריחה כזאת מעצבנת. התצוגה של המסך, שולחן עבודה ואינטרנט פשוט מעולה, אבל האיכות של הוידאו מזעזעת! רציתי לדעת אם יש קשר לגודל המסך של המחשב (22 אינץ'), או בגלל שחיברתי את המסך למחשב בכבל של ה- Digital? אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. מסך - Samsung 2253BW. הינה תמונה מסרט באכות DVDRIP: אשמח לקבל עזרה, המון תודה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by MightYaad,

אני רוצה לקנות מסך "19 לא רחב עדיף ושיתאים למשחקים עד 1000-+

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by votex,

שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים