עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by j,

יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by JamesKOng,

שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  7. ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  8. עקרונית המסך מיועדת לעבודה שוטפת. בעיקר גלישה באינטרנט, וכתיבת שורות קוד. בשעות הפנאי גם לצפייה בסרטים וסדרות. כמאמר הכותרת, 19 אינ'ץ, לא רחב. תקציב עד 1600 שקל. ראיתי את המסך הזה לדוגמה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13903 אבל זה סתם אחד מיני רבים שהגעתי אליו מחיפוש ב-zap. מה המסך העדיף לי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by OutRaGe,

אמ הכל בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

1) יש לי מסך MAG CRT 996Fs עם חיבור VGA ויש לי X1900XT חיבור DVI אז אם אני ייחליף במסך LCD עם חיבור DVI אני אראה יותר טוב (באיכות יות טובה)? 2)האם המסך של DELL יכול להיתלות על הקיר? 3) האם למסך של DELL יש חיבור HDMI, והאם הוא יותר טוב באיכותו מ-DVI?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by eyalha,

שלום, אני כבר תקופה מנסה לבנות מפרט, התקציב הוא 7000 ש"ח, לא מתוכנן OC ואם אני מוציא כל כך הרבה כסף שאין לי זה למשחקים בדרישות גבוהות : לאחר שיטוט מרובה בפורום הבנתי שהמסך 2007WTP הוא פשוט מסך מעולה ושהפאנל שלו מעולה (מחשב למשחקים) הצלחתי איכשהו לסדר את המפרט, לרדת במעבד, לוותר על מקלדת עכבר ורמקולים טובים לרדת בהרד דיסק כדי לאפשר למסך המדובר להיכנס בתקציב.. השארתי כ1200 שקל לכרטיס מסך שיירכש בעוד שבועיים שלוש, 8600 GT /GTS תלוי מה יעלה ככה.. עכשיו אני מבין שהשילוב של הכרטיס מסך הזה ושל המסך המדובר הוא לא טוב מפני שיש למסכים בגודל כזה (20') לקנות 8800, מה שאין סיכוי שאני יכול לקנות יחד עם המסך הזה. כך שהשילוב של הכ.מסך והמסך שאני הולך לקנות לא טובים ואני לא אוכל לשחק…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lompy,

הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asafasaf29,

איזה פאנל הכי טוב למשחקים?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofer40,

היי מה דעתכם על המסך הזה של ASUS? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502283 תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  17. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. אז אני רוצה להתחדש ב LCD נוצץ, כי כבר שנים אני עם ה F900B של LG, שהוא מסך 19" נהדר, אבל נמאס מ CRT, וכבר אין מקום על השולחן. התקציב : עד 3000, אני מוכן לשלם יותר על איכות, אבל כמו תמיד, כמה שיותר זול יותר טוב. הצרכים : בעיקר day to day , גלישה אינטרנט ואופיס, משחקים פה ושם, סרטים אני אמנם רואה בטלוויזיה אבל אני מעוניין במסך שלא יקרטע גם בנושא הסרטים. מעצב אתרים ופוטושופ, אבל לא ברמה של איש מקצוע, סתם כתחביב - אבל עדיין חשוב לי דיוק הצבעים של המסך. כלומר בסה"כ , מסך all in one , שבעקרון יהיה דלוק 20 שעות ביממה בערך... הבנתי שהגיעו לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 2007WFP שלפי מה שכתוב באתר, הם עם פאנל S-IPS וגרסה A04 אז …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

מה ההבדל בין 2007WFP ל2007WP? או שזה WF השני אני לא בדיוק זוכר

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. האם יש הבדלים בין המסכים או שהם זהים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by schumih,

אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dudulr,

קודם כל המשך חג שמח לכולם, הפורום הזה מעולה לאחר חרישה אינסופית החלטתי לקנות בימים הקרובים את המסך הנ"ל שכולם מדברים עליו. אבל לפני הצעד הנועז רציתי לברר כמה דברים: 1. כמה שניסיתי, לא נראה שכרטיס המסך שלי (GeForce 6600 של Gigabyte) תומך ברוזולוציה הטבעית של המסך הזה (1080*1680). אפילו התקנתי את הדרייברים של המסך בחיבור אנלוגי ודיגיטלי אבל זה לא הוסיף את הרוזולוציה הזאת לסקאלה. גם ברשימת "All Modes" במאפייני הכרטיס זה לא מופיע. יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס, ו-XP Pro SP1. איך אפשר לגרום לרוזולוציה הזאת להופיע? או שזה איכשהו מסתדר ברגע שמחברים את המסך...? קשה לי להאמין שרק בויסטה זה אפשרי... 2. אם העניין עם הרוזולוציה יסתדר בסוף, האם כרטיס המסך שלי מספיק טוב ל…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by vm,

היי קניתי לפני כחודשיים מסך חדש (19" של LG) ולפני כמה ימים הופיע בו פס אדום (בעובי של פיקסל אחד) מהחלק התחתון עד העליון (פס ישר). האם אני צריך להחליף את המסך? יש דרך לתקן את זה מבלי להתעסק עם החנות ואחראיות וכל זה? תודה, עמרי

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Matankzr23,

עכשיו ה DELL 2007WFP הוא 2315 ש"ח על כל שקל שיורידו ירשמו הודעה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים