עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by guyishai,

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. אני מעוניין במסך 19" זול(מכיוון שמדובר במסך למחשב לא חדש בסופו של דבר) המטרה היחידה של המסך היא משחקים ודיפדוף באינטרנט. מתלבט בין הדגמים: SONY X95F LENOVO 192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP לפי הבנתי הסוני בלתי ניתן להשגה בגלל שהוא לא מיוצר יוצר הBENQ גם די קשה להשגה במיוחד במחיר סביר(בהתבסס על המידע של זאפ) הלנובו נמכר רק בחנות אחת ברעננה לעומת זאת הזרוקס נמכר בחנות ליד ביתי השאלה היא כיצד הוא יתפקד בהפעלת משחקים ועד כמה מפריע חשיפת שמש\תאורה עילית על הראות והתצוגה של המסך. בהתחשב בשימושים של המסך(משחקים) מחיר השוק והזמינות מי מהמסכים היא האופציה הטובה ביותר?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  4. גולשי פורום "מסכי LCD" שלום רב, כחלק מעדכון 1.1 של מילון הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של המילון) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע למילון נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה במילון (איזה מושג), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "מסכי LCD"

5. Started by מחפש_מסך,

שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Olorin,

שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... אז איזה מסכים אחרים טובים יש? תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by mynis,

קניתי את המסך מIQPC. הלכתי לשם [עם אבא]. האנשים נחמדים מאוד והשירות אחלה. טוב תכלס דיבורים בטח לא מעניינים אתכם אז נעבור לתמונות http://img478.imageshack.us/img478/5811/99320039qg0.jpg התמונה האחרונה לא מוצגת פה מפני שהיא קצת יותר גדולה.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה !

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. לפני שתסתכלו בתמנוות אני צריך המלצה לחדר של 10 מטר לטלויזית LCD , יש לי 4000 שקל השאלה היא 32 או 27 ? תודה . אז אחרי שבועיים שחיכיתי סוף סוף קיבלתי את המסך ... פשוט מסך מעולה אין מה להגיד... אז הנה כמה תמונות : http://img214.imageshack.us/img214/9383/06042007201tu7.jpg http://img214.imageshack.us/img214/555/06042007202te1.jpg http://img214.imageshack.us/img214/8536/06042007203nn3.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg http://img329.imageshack.us/img329/3585/06042007204qh6.jpg

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by prelly,

איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  15. היי כולם וחג שמח רציתי לדעת,איך בודקים לפני שקונים את המסך 2007fp איזה פאנל יש לו? אני לא רוצה להגיע הביתה ולראות שסוג הפאנל שקבלתי איתו הוא TN ולא S-IPS.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by spaltiel,

נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD כמו שמצויין בכותרת ובלי חריגה... אני מודע לסוגי הפאנלים אני לא חושב שזו בעיה שאמורה להפריע לי.. יש לי רק שאלה אחת: מה כול כך גרוע במסך LCD עם פאנל TN? אני יודע שעכשיו מלא יצחקו ויחשבו שאני איזה מטורף אבל למרות כול מה שאתם אומרים פה ועם כול החסרונות הלא כול כך מוצדקות פה אני לא מוצא סיבה אחת טובה להוציא על מסך 2000 ש"ח ומעלה כשיש מסכים שונים במחירים יותר זולים שמספקים צרכים כמו: קריאת טקסטים משחקים וכו'.. כמובן שאני לא מדבר על משתמשים מקצועייים שזקוקים למסכים יקרים. אבל למשתמש הפשוט שאפילו כמוני משחק משחקים... לא צריך יותר מממסך פשוט.. אם יש לכם כסף מיותר אז תקנו גם מסך בעשרות אלפי שקלים!! אבל למה להגיד "זבל" (כמו שאמרו פה הרבה על מסכים…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. תודה על האינפורמציה מההנושא הקודם שלי ובהמשך לו אני ראיתי כי בנוסף ל-Dell Ultrasharp 2007fp יש מסך מקביל של Viewsonic VX2025wm. כעת כל שנותר לי הוא להחליט בין השניים אשמח לקבל את עצתכם, דרך אגב יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים הללו בתצוגה? (דרך אגב המטרה העיקרית היא לקריאה וצפייה בסרטים) חג שמח ושבת שלום, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by spaltiel,

אני מחפש מסך למטרה של קריאה אינטנסיבית וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1. Viewsonics VP930b 2. Samsung 917p 3. Dell 2007wfp איזה מבין השלושה הייתם ממליצים לי או אולי בכלל אני לא בכיוון וכדי לי לעבור למסך אחר. בנוסף אני אשמח לדעת האם שווה להשקיע את האקסטרה 500 ש"ח בין הdell לVS והSamsung. תודה וחג שמח, אמיר

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. קודם כל, רציתי באמת לציין לטובה את המדריך שיצא בHWZONE למסכי LCD. בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא את החלק השני שלו ואני חייב לציין שהרבה זמן לא ראיתי מדריך מפורט כל כך, מקצועי כל כך ועם זאת ברור כל כך שכתוב בעברית בהרבה תחומים אחרים - גם בHWZONE וגם במקומות אחרים. בעצם, הוא מתעלה גם על המון מדריכי קנייה באנגלית שיצא לי לקרוא. אז סחתיין. ואחרי ההקדמה, אני מחפש עכשיו מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח. אבל כמובן שהייתי מעדיף לקבל מסכים טובים ב1500 ש"ח אם אפשר... התחלתי את מסע החיפושים שלי בזאפ אבל הבעייה העיקרית היא שאני מנסה לסנן החוצה מסכים עם פאנל TN, ובגלל שבזאפ רוב המפרטים באמת לא מציינים פאנל אני נשאר עם מעט מסכים רלוונטים כשכל האחרים, כולל כאלו רלוונטיים, סוננו החוצה. בתכלס ישנם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המסך מציג צבעים יפים ומדוייקים... גם יש לו אחלה עיצוב וארגונומיקה, וזוויות צפיה רחבות מאוד. מה שהפריע לי זה הילה אדומה מסביב לכל מיני דברים באמצע משחק... מה שלא היה קורה עם הבנקיו FP767 הישן. (פאנל TN עם 16ms). יש איזו דרך להפחית את ההילה האדומה הזאת? כי זה ממש מבאס. וגם למסך יש טיפלה באנדינג... אבל ממש בקטנה. וגם קצת הסבכתי עם הכפתור של ה menu שלו... אני פשוט לא מוצא אותו! איפה הוא רבאק? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by migez,

אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by achiya1,

חבר שלי אמר לי שזה יוצא אוטוטו לשוק וזה יהיה במחיר של LCD וביצועים טובים יותר למישהו כאן יש מידע על זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים