עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, לא מבין איך מחברים ביניהם ? איזה כבל אני אמור לקנות ? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by WishMaster,

שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by averaraz,

מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by ronitti.e,

היי רכשתי מסך מחשב Proview FV926W חדש. כבר בשימוש הראשון אחרי 10 שניות בהן לא מזיזים את העכבר או עושים פעולה כלשהי, המסך כבה, כלומר נכנס למצב של שומר מסך. אני התקנתי שומר מסך רק אחרי 10 דקות של חוסר פעולה וכאן המסך כבה ללא שום שומר מסך. כמו כן אני לא רואה תמונה חדה למרות שעשיתי התאמה אוטומטית. האם קניתי מסך פגום או שיש דרך אחרת לשנות את הכיבוי אחרי 10 שניות??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by laviko1,

מישהו יודע מהו סוג הפאנל של המסך מחשב של CHIMEI דגם 228D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by adiaphoto,

אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by vav,

מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך LCD מעל 18 אינצ' שרואים בו טקסט בלי בעיות ושאפשר לראות בו סרטים באיכות נמוכה (streaming). ראיית הסרטים היא לא בישיבה, אז צריך שאפשר יהיה לכופף את המסך למטה או לחילופין מסך בעל זוויות צפיה טובות. אין שום צורך ב HD, גם לא 720p. יש על המחשב כרטיס מסך nvidia 6200LE, אז אין צורך במסך שהכרטיס לא יוכל לנצל אותו. אני פשוט מחפש מסך שלא יכאב לעיניין, ושלא יהפוך ללבן או שחור כשמסתכלים ב5 מעלות מהאמצע. האם המסך - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VW190DE/#specifications עולה על הציפיות שלי? משום שהוא עולה 390 ש"ח ב KSP מטר מהבית שלי, ויש לו 3 שנים אחריות מהבית. יכול לחרוג קצת מהתקציב אם יש משהו שמשמעותית טוב יותר. תודה מראש.

14. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה, מה אתם אומרים שווה את הכסף או ללכת על משהו אחר ? אני רוצה 24' ומעלה. אז מה יש לכם להגיד על המסך הזה ? תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by idodror,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by haim855,

קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by aleminio,

קניתי אותו היום. חיברתי אותו דרך D-SUB. האם כדאי לחבר דרך DVI-D? איזה הגדרות לשים? כרגע הוא ממש בהיר מדי. וכדאי להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? התקנתי דרייברים של המסך, לא שאני מרגיש הבדל. עריכה: אז ככה, הסרתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש אך פתאום זה לא רצה להתחבר לאינטרנט. אגב, לא שמתי לב להבדל. אז עשיתי פשוט החזר, רק שעכשיו פתאום קצב ריענון מקסימלי עומד על 60 כשקודם הייתה לי אפשרות גם ל75. (לפני שהסרתי את הדרייבר).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

אז התחדשתי במסך הזה... מסך די מרשים סה"כ.. נהנה מהתצוגה ב1080P אבל אתמול השתמשתי בו בלילה ובסיבה שקטה וכשפתחתי חלון מסויים של תוכנה הוא עושה רעש גבוה וחלש של שריקה או משהו בסגנון.. כשאני ממזער את החלון זה נעלם כשאני מחזיר אותו הרעש הדי חרישי הזה חוזר.. זה משהו נורמלי?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. רכשתי את המסך הנ"ל לא מזמן. תוך שניה או שתיים אחרי שאני לא נוגע בעכבר התאורה האחורית של המסך נחלשת וחוזרת לעבודה רק אחרי שאני מתחילת להישתמש במחשב. ברור לי שזה איזה פיצר מעצבן לחסכון בתאורה האחרוית אבל זה קורה מהר מידי. חיפשתי בגוגל ובאתר שלהם ושם דבר.. התקנתי את הדריברים שהגיעו עם המסך ולא מצאתי שם תוכנה לא בדיסק התקנה ולא ב OSD של המסך עצמו שנותנת לי שליטה על התכונה הזו. מישהוא מכיר ? מישהוא יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by Ruvka94,

ראיתי פה מלא אנשים שממליצים על המסך של של Dell. ואני חושב גם לקנות אותו בקרוב. אבל בכל זאת אולי יש משהו יותר טוב, אולי קצת יותר יקר מממנו, אבל שיהיה יותר טוב ממנו, בשביל צפיה בסרטים, משחקים, וגלישה באינטרנט. ההתלבטות היא: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957750&db346073=3183422&db4147=4152&db435152=435154&orderby=price או אולי המלצה אחרת שלכם

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  22. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by SoHoN BuChO,

רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. Started by Domovoi,

היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים