עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 00x,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שהייעוד העיקרי שלו הינו בעבור משחקים וסרטים עם דגש על משחקים . מכיוון שעד כה שחקתי על מסך טלויזיה 47" אני קצת דואג מהשינוי ולכן מעדיף מסך בגודל מינימלי של 25-27" אך מוכן להתגמש אם בעבור מסך שמצדיק זאת, או שני מסכים מחוברים יחדיו. חשוב פאנל IPS / PLS עם זמן תגובה של לא יותר מ 6-8ms. אני מניח ששווה לציין כי הנני מתגורר באנגליה ולכן ניתן להציע גם דגמים שלא נמכרים בארץ (overclockers.co.uk/ / amazone.co.uk) תקציב של עד 450£ אין צורך ב FREESYNC או G-SYNC מהסיבה שכרגע יש לי AMD ואני מתכוון לעבור לנווידיה ברגע שישתלם לי. לאחר מכן אני ארכוש מסך G-SYNC שיהיה רלוונטי לאותו הרגע. מפרט בחתימה. תודה. עריכה: עד שהחתימה תתעדכן Intel Core i5-4…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by n00kie,

אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by efee123,

שלום, אני מנסה לתקן מסך בשביל חבר וללא הצלחה מרובה. התקלה היא - המסך נדלק כרגיל למספר שניות אך מיד "נכבה" לאחר מכן. מה שקורה בפועל זה שהמסף מתעמעם ממש בצורה כזו שהוא נראה כבוי.. החלפתי לו את הלוח של האספקת מתח מכאן ועדיין ללא כל שינוי. חוצמזה אין שום קבלימם נפוחים/מפוצצים או משהו בסגנון... יש רעיונות נוספים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. תודה רבה! ישראל

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Itaylasman,

אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by haim1440,

מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by יוסי כהן,

מה יותר טוב סקרלט 32 אוו סמסונג 37 LA37B530

15. אני רוצה לקנות מסך מחשב מיעד לגלישה בין 5 לבין 7 שעות הוא יותר וגם למשחקים שהיה גם 2 מילי שניה עדיפות לחברות samsung .lg על איזה מסך אתם ממלצים לי? תקציב עד 1000 שקל ברשותי גם כרטיס מסך gtx260

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by ppe,

לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yoni8866,

שלום, קניתי הרגע מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ואני צריך קצת עזרה בלכוונן אותו. דבר ראשון, אצלי במחשב מאחורה יש כמה כניסות, יש כניסה אחת לבנה ויש כניסה אחת כחולה. הכבל שהגיע יחד עם המסך הוא כחול. את המסך הישן שלי הייתי מחבר לכניסה הלבנה (הכבל עצמו היה כחול, אבל חיברתי לכניסה הלבנה יחד עם מתאם). השאלה האם כדאי לחבר ללבן עם מתאם או לחבר לכחול. בנוסף, יש עוד 2 כבלים, כבל אחד שנראה כמו USB, וכבל אחד שנראה גם כמו USB אבל אחת היציאות שלו היא מרובעת. רציתי לדעת מה אני עושה עם הכבלים האלה. ולסיום, הצבעים נראים לי בוהקים מדי, יכול להיות שאני לא רגיל לזה עדיין, ורציתי לדעת איך לכוונן את המסך ככה שהוא ייתן את התצוגה הכי טובה. ושאלה אחרונה, בחנות הסבירו לי שלמר…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Morfium,

סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thelegend,

שלום לכולם בבקשה תתנו לי את ערכי הכיול הטובים ביותר על מנת שאוכל לראות באופן הכי טוב במסך הזה שקניתי אתמול. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by liadz,

שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alon2k2,

שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים