עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, אני רואה שבמסכים בעלי ה-HD המלא ברזולוציה של 1920X1080 גודל 24 אינץ' גודל הפיקסל שלו ל קטן יותר ממסגים בגודל של 20 אינץ' שהרזולוציה שלהם היא 1680X1050, ואותו דבר גם לגבי חלק ממסכי 30 אינץ' עם 2560X1600 ( אני מדבר על פיקסל בגודל 0.25 ומ"מ בערך... ) אז האם העובדה הזאת אומרת שמסכי 20אינץ' עם 1680X1050 משתווים באיכות צפייה שלהם למסכי full HD???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dudulr,

שבוע טוב לכולם בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך חדש, ואני ממש מתלבט איזה מבין השניים לקנות... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הבנתי ששני המסכים מצויינים, ולמרות שהם עולים 1000 ש"ח יותר ממה שתכננתי, השאר כבר לא בתמונה - החלטתי להשקיע... בד"כ אני משחק והרבה, לפעמים גם במשחקים ישנים. אני לא מאלה שיוציאו 1500 שקל כל שנה על כרטיס מסך - אין סיכוי. יוצא לי גם לגלוש לא מעט - בהתחלה חשבתי על הרחב גם בגלל ה-PIVOT ששימושי לזה, אבל גם ב-FP אפשר לעשות את זה וזה עדיין שימושי מאוד ... סרטים עד עכשיו לא יצא לי לראות הרבה אבל יש לי ספרייה לא קטנה במחשב ומסך רחב יכול להיות סיבה טובה להתחיל לראות אותם. תכנות ועריכת תמונות - לא בשבילי... בינתיים לפחות. מה שהכי מטריד אותי זה משחקים שלא תומ…

• 67 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. לא כל כך קשור לפורום אבל לא מצאתי פורום אחר וכאן ראיתי שאנשים מדברים על זה שהם הריצו סרטי HD על המסך שלהם חיפשתי סרטים כאלה בנרות לא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איזה סרטים יצא לHD?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nondos,

שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by spaltiel,

האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by spaltiel,

מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כותרת

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by ofer40,

יש אתר חדש שמציע את המסכים של DELL במחירים זולים יותר: http://www.m-and-j.co.il/pl_product~2407WFP~17~0.htm מישהו מכיר את החנות הזאת?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

שלום, לא מזמן קניתי את המסך הזה. סה"כ הצבעים נהדרים לטעמי, אבל יש לי כמה בעיות איתו, בדקתי עכשיו flickering ולא הבנתי בדיוק מה אני אמור לראות אבל ראיתי הרבה דברים מוזרים בעיניים שהסתכלתי על התמונה הזאת שבודקת את הflickering: http://www.techmind.org/lcd/dotinvrgb2l.html על 100% brighness ראיתי דברים מוזרים באוויר כמו שאמרתי הצבעים נהדרים באמת ברמה של CRT, אבל עדיין מטריד אותי העניין שדיברתי עליו לא מזמן באחד האשכולות.. שכאשר יש צבע בהיר כאילו אני רואה עליו מליוני נקודות שחורות ואין לי מושג אם הבעיה במסך הספציפי שלי או שככה זה הDELL! וזה הורג אותי.. עוד תופעה שראיתי זה הbacklight bleeding, רציתי לדעת אם שווה להחליף את המסך עם הbleed שיש לי במסך. (אני צלם די גרוע אז יש …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by ppe,

http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2961

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by madror,

יש לי אפשרות להזמין את המסך המדובר של DELL, כאשר באתי לבדוק לעמוק את הקניה ואת המסך המוצע ראיתי שישנם 2 דגמים , גם באתר של DELL ישראל. אשמח לדעת מה ההבדל בין המסכים ומהוא המסך המומלץ לקניה. 2007FP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/20_inch?c=il&l=he&s=bsd 2007WFP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd אשמח לכל עידכון אפשרי. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Tigerin,

מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  15. http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 ראיתי אותו והוא עשה עלי רושם ממש טוב התצוגה שלו ממש טובה ואני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח.. מה שמעניין אותי זה שאין עליו ביקורות באינטרנט אבל בכלל בכלל והוא גם לא מופיע בזאפ חרשתי את גוגל - יש רק ביקורות על ה 22" שאומרים שהוא מסך מעולה [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 23:46:28 מישהו? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Tommy,

הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. אני רוצה לדעת למה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR זול יותר מהחדש שבשתי מידות קטן יותר... ואם אפשר גם, כמה זה משתלם לקנות את המסך הזה... תודה בראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by ofir2808,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by 10GaZ,

אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  22. בחלק ב' של המדריך באתר למסכי LCD נאמר כי מסכים בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים משרדיים קלים ואילו מסכים למשל בעלי פאנל IPS מתאימים לעבודה משרדית ארוכה. מלבד החסרונות שצוינו במדריך, מדוע הפאנל TN נחות מול הפאנלים האחרים כשמדובר בעבודה משרדית(למשל: יישומי אופיס השונים).

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה של proview ב1390 ש"ח : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 לא כתוב עליו יותר מידי פרטים ולא מצאתי עליו בכלל יותר מידי ביקורות ופרטים , בחיפוש בגוגל מצאתי רק 2 אתרים בארץ שמוכרים את המסך הזה. מישהו מכיר את המסך? יש אותו למישהו? מחיר מפתה מאוד לא? :

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.