עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yogevzak,

מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by uri_sd,

שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by anat1,

תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ifs2003,

שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by GoldenGold,

אני רוצה לקנות מסך חדש והבנתי ששניהם מסכים טובים מאוד וחדשים, בנתיים ה-p2050 משווק וה-p2070 לא משווק אך כנראה שבקרוב כי ה-p2370 הגיע, השאלה מה ההבדלים ביניהם... והבנתי שה-p2070 צורך פחות חשמל בכמה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  6. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. Started by oriyellow,

אני מחפש מסך אבל בחיפה אני לא מוצא אף חנות עם מגוון מסכים שאפשר להתרשם ולראות את איכותם. אם אתם מכירים חנות כזאת בחיפה או בצפון - אשמח לדעת -ואם חנויות טובות במרכז אז גם אפשר - נעשה מאמץ לעבור ביניהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by ronit54,

שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by BaR151,

שבת שלום לכולם, רציתי לבקש עזרה במציאת מסך טוב למחשב של גיימינג בעיקר (שיהיה איכותי פשוט). עכשיו יש התלבטות, איזה גודל מסך עדיף ׳22 או ׳23 כי כמו שראיתי המחירים אותו דבר, לא? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by 10GaZ,

אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  13. היי. תראו, אני אמור לקנות בקרוב מאוד מסך LCD למשחקים, והאפשרויות שלי די מצומצמות אם אני רוצה שזה יהיה בקרוב. זה צריך ליהיות מסך LCD כלשהו (17" או 19") של חברת Proview בלבד (דיל כלשהו, סיפור ארוך) ושיתאים למשחקים (שלא ימרח בהם והקצוות יראו מטושטשים ו... נו, יש לכם מושג על מה אני מדבר, אני בטוח) על כל השאר, אני מתפשר. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by yuval-ofer,

יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  16. אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sayroni,

אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The_protector,

אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  21. שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מסך dell 2209wa שהתקלקל לאחרונה, לכן פתחתי קריאה במוקד השירות של דל (רכשתי מפנדה אשר מוכרים מסכים המיובאים ע"י אומניטק). הם אמרו שאני לא יכול להגיע בכוחות עצמי אל המעבדה, אלא הם צריכים לפתוח קריאה ורק אז טכנאי יחזור אלי. יותר מאוחר חזר אלי נציג שירות ואמר לי שאמורים להגיע אלי הביתה עם מסך חדש, שמחתי והופתעתי מטיב השירות. אך לאחר מכן יצרו איתי קשר מאומניטק ואמרו לי שהם צריכים להזמין חלק מחו"ל ורק כאשר הוא יגיע לארץ, יגיע טכנאי אל הבית שלי וינסה לתקן את המסך - התירוץ הזה נשמע לי די הזוי, כיוון שהם לא יודעים איזה חלק הינו החלק התקול, וחוץ מזה מדוע יש להזמין חלק מחו"ל למסך כה פופולרי? האם אתם נתקלתם בתהליך דומה בעת מימוש אחריות על מסך דל המיובא ע"י אומניטק? האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Spring_K,

הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hamuzi,

שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Remedy,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.