עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by 0utl0ok,

התקציב עד 1000-1100 שימושים בתקווה הכל בעיקר סרטים קריאת/כתיבת מסמכים או תכנות משחקים לא ברמה גבוהה המסך כנראה יחובר למחשב נייד אני חושב על סמסונג 220 שמומלץ פה ואני מבין שlg פחות מומלצים בתקופה האחרונה רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על Philips 220CW9FB לא יודע ממש למה אבל יש לי משיכה ללחברה הזאת ישמח לעזרה והמלצות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by taamir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BullHorn,

שלום, כרגע יש בבעלותי שני מסכי Dell U2312HM והם מעולים. אני רוצה להוסיף מסך שלישי, ראשי, למטרת גיימינג. כרגע הסתכלתי על ה Dell U2715H אבל קיוויתי לשמוע עוד המלצות. החשש העיקרי כרגע הוא ש 27" עלול להרגיש קטן מדי בשביל רזולוציית 1440p אבל 1080p לא עומד על הפרק. הייתי מגביל את המחיר עד 5000 ש"ח עם העדפה לקנייה בארץ (לא רוצה להסחב עם מסך ענק במטוס ) תודה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, השבוע קניתי מחשב חדש בTMS אך הוא עדיין לא הורכב ולא יצא במשלוח לכן יש לי זמן להתחרט על המסך שבחרתי. הרצתי פה בפורום חיפוש עבור המסך IPS231P-BN LED של LG שהוא 23 אינץ' (אותו רכשתי) וראיתי ביקורות שלא כל כך אהבתי. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ לי לגבי האם המסך הזה בסדר לגיימיניג או שכדאי שאתקשר ואבטל את המסך הזה ואבחר מסך אחר. התקציב הוא 1000 שח עם אפשרות לחריגה של 100 שח לכל היותר, הגודל הוא 23 אינץ' אך אם 24 אינץ' טוב יותר זה גם בסדר. בעיקרון, אני לא יודע כמה משפיע חיבור HDMI למסך אם יש יציאת DVI כי הבנתי שהם נותנים את אותו הדבר רק בלי אופציית השמע, שלא חיונית לי בכלל, הבנתי שהעניין של ה-LED חשוב מאוד והזמן תגובה אך איני מבין גדול בזה וכמה שקראתי יותר ר…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה סרטים. מה שאומר שאני צריך מסך מעולה(כרגע יש לי pilot מעפן מהשופרסל.. בושה, אני יודע) התקציב שלי זה 1500 ש"ח (אם המסך ממש שווה, אז חריגה עד ל1700 ש"ח) גודל המסך-כמה שיותר גדול, אבל עם קדימות לאיכותי. אני מעדיף מסך איכותי וקטן מגדול ופחות איכותי. מיקום- משהו באזור המרכז. אממ וזהו נראה לי.. תודה רבה לכל העוזרים, וגם למי שסתם נכנס בשביל לקרוא!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

9. גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Madmonator,

המפרט שלי הוא: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) התקציב: 800 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "23-"24 שהוא גם TV ושיהיה FULL HD מכיוון שאני רוכש באייבורי (לא משנה כרגע למה וזה לא ניתן לשינוי), עומדות בפני שתי אופציות: LG M237WA http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3939&CatCode=139 Samsung 2333HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3689&CatCode=139 1. לפי נסיונכם, איזה מהם מומלץ? 2. האם באחד מהם ניתן להשתמש באופציה של תמונה בתוך תמונה (מחשב + TV בחלונית) ? - זה יתרון משמעותי מבחינתי. 3. האם מישהו מכיר את התכונה שיש בSAMSUNG שהיא DTV Tuner? והאם זה שימושי?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה, קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות... אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם. נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה. אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תש…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני משתמש היום במסך DELL U2414H שמחובר לכרטיס מסך Radeon rx vega 64. בעיקר גיימינג וקצת עריכה וסטרים. אני מעוניין לקנות מסך נוסף שישמש כמסך הראשי או המשני אבל לא בטוח מה עדיף. האם יש מסך במחיר של 600-800שח שעדיפים על הDELL שכבר אצלי או שעדיף פשוט לקנות מסך ב400-500שח כמסך שני? יש שני מסכים במבצע פה: https://www.yoursg.co.il/benefits/047F7089-BB84-41A0-8F40-8B5777E19EF7 https://www.yoursg.co.il/benefits/9ED50CC1-ABBA-48CB-A9D8-2E1203FCAFB1 בנוסף יש לי 20% הנחה על המוצרים באתר הזה https://www.shekem-electric.co.il/mhwbim-vcivd-hiqpi/civd-hqpi/mski-mhwb.html?dir=asc&order=price תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kornov,

שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אז כאמור התקציב הוא עד 1500 ש"ח. המסך צריך להיות בגודל 17", עם יציאת DVI וגם אנלוגית, ומכיוון שבינתיים אין לי כרטיס מסך עם DVI, אז שאיכות הצפיה כשאני משתמש באנלוגי תהיה לפחות טובה כמו ב CRT ממוצע. אני אשתמש במסך לעיקר לצרכים ביתיים (הרבה קריאת טקסט, וסרטים מדי פעם). חשבתי על הסמסונג 730B, מה דעתכם עליו לצרכים האלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by smoke_man,

השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה

20. הבחירה הראשונה שלי היא: Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp Flat Panel שמחירו בסביבות 2300 ש"ח. אני מחפש מסך טוב למשחקים רצוי 20 או 19 אינצ' ושלא יהיה פאנל TN. אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by kornov,

שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by LielZ,

dell 2009W 2209WA dell W2486L 24'' LED 2ms LG עכשיו חפרו על הדל הזה וכמה שהוא טוב.והוא אפילו לא נותן לי 1920 אז למה הוא כל כך שווה ? היתרון ב20 הוא שיש לי מסך 20 ואני אשמח לחבר את שתיהם לכרטיס שלי.מה אתם אומרים זה שווה?ד"א שהדל ברזולוציה 1680 והlg 1920 האיכות תיהיה זהה?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. אולה... לאחרונה התחלתי לחפש מסך לצרכים כפי שפורטו בכותרת. מבחינת חומרה רלוונטית: כ. מסך evga gtx 780 וארצה מסך שיכול להביא ליידי ביטוי את יכולות הכרטיס. ראיתי כמה וכמה שרשורים בנושא פה בפורום אך ברובם יש משהו שמתנגש לי עם ההבנה (הלא ממש מרשימה) שהצלחתי לצבור בנושא ואשמח למעט הבהרות. מבחינת משחקים, אני לא משחק כל יום כל היום (אולי בגלל שהמחשב הישן שלי בעל כוח עיבוד של ביז'ו מהמכולת עם סט בדידים חלקי) אבל אני בהחלט שם להבדלי איכות מבחינת צבעים, רזולוציה וכו ולכן גם מוכן לשלם עליה. מבחינת הז'אנרים, מדובר בעיקר FPS אך גם אסטרטגיה. מעבר לכך אני מבלה שעות רבות ביום בתכנות, כך שנדל"ן מסך לא יזיק לי בכלל, והמסך הנדרש צריך להיות כזה שלא מעייף את העיניים אחרי מספר שעות מועט מולו. …

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by LielZ,

P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים