עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  3. וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by אמיר_ה,

היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by frogman,

תקציב עד 1400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  11. אפשר לעשות רשימה כזו, ולשים אותה בסטיקי? למשל, ברשימה הקצרה הזו, יש מסך אחד בלבד בפורמט רחב, שהוא גם 20'', וגם של DELL. אני מחפש בנרות כבר זמן מה מסך רחב 19'' (ולא של DELL בגלל מדיניות ההחלפה שלהם), ואני ממש לא מוצא מסך נורמלי שהוא לא TN. נראה לי, אגב, שרשימה מכובדת כזו בסטיקי תעזור פה להרבה אנשים, ותמנע הרבה ת'רדים מיותרים ופוסטים חוזרים על עצמם.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  13. התקציב שלי זה 1200 בערך והשימוש יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים אני מחפש בלי סוף ולא מוצא אם מישהו פה ימצא לי מסך כזה או יעזור לי אז הוא מלך!! ושכחתי.......הוא צריך להיות 19 אינצ' ולא רחב תודה נשמות!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. היי כרגע אני עובד(גם) על LG L1750B והוא בסדר גמור(רק שקשה להשיג) אחרי חיפושים בפורום מצאתי כמה דברים טובים על LG L1770HQ אבל מפוסטים ישנים... מישהו יכול לתת לי המלצה על מסך בתקציב ולפי השימוש איכותי ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Bingo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2092 כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום, ראיתי המון חומר על מסכים למשחקים, סרטים וכו', אבל העניין של טקסט די מוזנח. עד כמה איכותי הטקסט לאחר pivot (הטייה של 90 מעלות), שאמור לתת הרבה מרחב אנכי?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Black_wizard,

מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  19. אתם מוזמנים לתת ביקורת(בונה), לשאול שאלות ולדון בהשוואה שהתפרסמה. נא לשמור על תרבות דיון ובלי ספאם מיותר, תודה. בונוס קטן: תמונה מאחורי הקלעים

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. השאלה בגוף האשכול.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by KoM,

יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ^כותרת. נתקלתי בNU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE ב1083 ש"ח, אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו. קחו בחשבון שלא ישחקו במסך הזה, לא יראו בו סרטים, כמו גם לא יבצעו עבודות גרפיקה. נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ועבודה בסיסית בword.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. יש לי את המסך 2007wfp 20" רחב + כרטיס 8800 עכשיו יש משחקים שבהם אין רזולוציות רחבות או שאין רזולוציה טבעית, מה הרזולוציה הכי עדיפה מבחינת איכות ושטח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים