עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boim,

אהלן מישהו מכיר/קנה מהחנות הנ"ל? קצת מפחיד אותי לקנות שם, שכן החנות הזאת היא בעצם כמה אתרים שונים (LCDTV, notebookclub..)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. בהתחלה חשבתי לקנות 24 אינץ' שיעשה FHD, אבל זה פשוט יקר מידי, אז אולי לקנות 22 אינץ' שעושה FHD במקום? אבא שלי מצא את המסך הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4677 הוא טוב? מה שיש לי עכשיו זה מסך 20 אינץ' של ASUS עם רזלוציה של 1680 על 1050. יש לי 1300 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך מהם כמה שיותר, כי אני גם חוסך לכרטיס מסך חדש (יש לי GEFORCE 8800GTS 640MB עם OC כרגע). עריכה: עכשיו ראיתי שיש Samsung T220P שגם עושה FHD. אבל כתוב בלינקיה משו כמו" לא מומלץ לרוב השימושים" מה הכוונה?

3. היי אני מחפש מסך 20 אינץ' 4:3 או 22 אינ'ץ 16:9 בסכום של עד 2500 למטרת משחקים, סרטים ושאר הדברים. אני עדיין לא החלטתי מה יותר נוח לעיניים שלי, 16:9 (רחב) או 4:3 (רגיל)... ולכן אני מבקש המלצה לשני הגדלים הללו. אני צריך עוד השבוע לקנות כיוון שכרגע אני תקוע עם CRT מגעיל. אם אפשר גם שזה יהיה מסך מחנות שנמצאת באיזור ראשל"צ כי אני לא מתכוון לקנות מסך LCD מהאינטרנט (יכול להגיע עם פיקסל שרוף). תקציב: 2000-2500

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  5. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

6. Started by SyRenity,

היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by achiya1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Elad91,

רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום לכולם, מצאתי חנות שמוכנה לייבא את המסך hp 2475w (חנות מוכרת עם הרבה סניפים בארץ). האחריות שם היא 3 פיקסלים ל- 3 שנים. המחיר שהם אמרו לי הוא מחיר גבוה מאוד למסך בודד, ואמרו שיורידו את המחיר אם יהיו יותר הזמנות. אם אתם רוצים לרכוש את המסך הזה, תשלחו לי הודעה פרטית כדי שאני אדע בערך כמה אנשים מעוניינים לרכוש אותו, וכך אוכל להביא לכם מחיר מוחשי ונמוך יותר ממה שאמרו לי. ד.א. העסקה שתתבצע תהיה בינכם לבין החנות ישירות. אופיר.

• 35 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by shlomyb,

היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by unf,

המסך החדש של סאמסונג, מציג רף חיובי גבוה בכל הקשור לגודלו. מכיוון שהמסך חדש ואין עליו ביקורות, רציתי לבקש מכם עזרה בהשוואות לדגמים אחרים ולפני רכישה. הצורך הוא לשימוש בייתי עם משחקים וסרטים, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by סולל הדרך,

אני מעוניין לקנות צג פשוט וזול. מצאתי את האופציה הנ"ל שמחירה סביב ה1000 ש"ח עם זמן תגובה של 4מ"ש בהירות וקונטרסט סבירים. אם במקרה יש את הצג למישהו אשמח לשמוע פרטים. נכנסתי לאתר אל היצרן ולא מצאתי את הדגם הזה, חיפוש בגוגל מצא תוצאות רק מהארץ, מה שאומר שזה מסך סיני עם מדבקה. קצת מפחיד לקנות מוצר שאתה לא באמת יודע מי יצר אותו. מה דעתכם? האם יש אופציות זולות סבירות אחרות? (אני חייב דגם עם רמקולים) איך אפשר באמת לדעת שמדובר בזמן תגובה של 4מ"ש , אולי רק הדביקו עליו מדבקה והוא 8 או 12 בכלל? האם יש דרך בייתית לבדוק את זה. ושאלה אחרונה האם עדיף ספק פנימי או חיצוני. לינק למסך: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8446947 תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Trol,

על ה LCD הזה: http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-6-1-2-0-0&val3=m843632 אבא שלי הזמין בלי להתייעץ איתי בשביל המחשב של אח שלי. המסך הזה שימושי בשביל משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by asaf16,

משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Tal_iL,

כותרת. והאם יש את זה במסך Samsung 19" WIDE 931BW? תודה ^^

• 5 תגובות
    • 14.9k צפיות
  18. יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  19. קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shay360,

מישהו יכול בבקשה להסביר מה זה אומר? המסך של הנייד שלי עובד בטכנולוגיה הזאת אבל אין לי מושג מה זה אומר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dam0ni0N,

טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל

23. Started by uguru1969,

האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  24. האם כדאי לרכוש מסך 32 אינץ' שעולה סביבות ה3000-3500אלף שקל ולחבר למחשב?? האם הטקסט יהיה חד וברור והתמונה תהיה סבירה ולא מרוחה או "חלשה" והכי חשוב האם יהיה בריא לעיניים לקרוא שעות ארוכות. והאם ידוע לכם מה גודל הנקודה DOT PITCH של טלויזיות אלו? ראיתי שהPROVIEW זה 0.5 בערך, שזה פי 2 מבמסכי מחשב.. אבל יש מבצעים על טלויזיות טושיבה ואחרות אבל לא מצוין בשום מקום גודל נקודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.