מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש למסך אפשרות בתפריטים לכמה מצבים של תצוגה כמו בסמסונג כמו "אישי","טקסט","אינטרנט" ו"בידור"? יש אפשרות לשים על יחס 1:1 כך שנגיד משחק 1280*720 יראה רק על חלק מהמסך? TNX
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים בבית מסך LCD 17" של LG. הבעייה היא כזאת : כשאני מפעיל מחדש את המחשב או מכבה ומדליק אותו בזמן שהוא עולה באחד ממסכי ה-BOOT (בדוס) המסך מאבד סנכרון ומציג תמונה מעוותת (מעיין 4 תמונות מטושטשות. יחש לציין כי המסך הוחלף וגם בחדש יש את הבעייה ולכן אני חושש כי לא מדובר במסך עצמו למרות שאי אפשדר לדעת. יש לציין כי כאשר מכבים את המסך ומדליקים אותו התמונה חוזרת להיות בסדר, וכמו כן לעיתים יש מיקרים בהם התמונה לא משתגעת. מה יכול להיות המקור לבעייה ? המסך מחובר בכבל DVI אגב... שאלה נוספת היא האם ניתן במסך רחב לעשות שבעת בחירת רזולוצייה לא רחבה למשל כמו 1280\1024 שהתצוגה לא תמרח אלה רק תמלא את הפיקסלים שצריכים להיות פעילים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מסך ואני מתבלט בין: XEROX XG-91D SONY X95F (יש מצב שאני יוותר כי המחיר שלו עלה) LENOVO L192P BENQ FP91GP איזה מהמסכים הכי מומלץ? המסך מיועד בעיקר למשחקים אגב,הגיוני שהמסך BENQ 91GP עולה בחנות אחת 1168 ובחנות אחרת 1760?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עמוד 3.. פעם אחת ולתמיד מה עדיף לסלון LCD או פלזמה?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחיר הנמוך הזה בKSP ואני קצת תמה לגביו... אם אפשר חוות דעת על המסך הזה אשמח מאוד. תודה רבה לכם הצלתם אותי הרבה פעמים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי הם מגיעים לארץ ומה המחירים? הLG עולה בחו"ל 370$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824005088 והנה ההשוואה בין השניים ועוד 11 מסכים של 22" http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F174%2F174242.shtml&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8 Acer AL2216w AOC 210V ASUS MW221U Meiji JT229ZP LG L226WT זה המסך של חברת מאג>>>U.S.-Georgia WB22D BenQ FP222W Samsung 225BW Samsung 226BW ViewSonic VX2235wm ViewSonic VX2245wm
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT). אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי) לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter וכעת לשאלתי: האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי? והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על 24" כי הוא די יקר יחסית, די מאוד. או שכדאי לקנות 22" ? Dell 24" 2407WFP UltraSharp BENQ FP241W 24'' ASUS - MW221U BENQ FP222W 22'' ViewSonic Graphic Series VG2230wm Black 22 Dell 22" LCD E228WFP אמ שכחו מ DELL, הוא לא משהו נראה לי לפי ביקורת. Samsung 226BW 2MS 1000:1 22 מה אתם אומרים עליו ? זה בעייה עם המסך הזה כי יש לו גירסאות A S C כעיקרון זה חברות שמייצרות את הפאנל. A=ACER S=SAMSUNG C=CHIMI אני לא יודע מה אני יקבל וכעיקרון C זה הכי גרוע, נדמה לי שעדיף S מן הסתם. אני חייב מסך WS כי נמאס לי כבר מ-ה VIEWSONIC 19" VX922 , אם מישהו רוצה לקנות אני מוכר. ** לציין שאני חייב מסך למשחקים סרטים וגם אם אפשר שיתאים לגרפיקה. באופן עקרוני 24 לא ממש ייל…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
פעם היה פה נושא כזה, ואני לא מוצא אותו אני ממש צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מסך לקנות ולכן אני רוצה להבין איזה מסך טוב אני יכול לקנות במחיר זול
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בעיתון שיש במגה במבצע מסך 22" של dell. מבדיקה שעשיתי מצאתי שיש רק דגם אחד של dell 22" : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 המחיר הכי זול בזאפ הוא 2069 , במגה הוא נמכר ב1699!!! מישהו ראה פעם את המסך? מכיר אותו? יכול לתת עליו חוות דית ולהגיד לי האם הוא שווה את המחיר? ההתלבטות שלי כרגע היא בינו לבין הCMV , השאלה היא אם הוא יותר טוב מהCMV ומצדיק לשלם 300 שקל יותר... שאלה נוספת היא אם צריך כרטיס מסך מיוחד למסך כזה הוא שהכרטיס מסך שיש לי כרגע יספיק? יש לי geforce fx5200.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
במסכי CRT מכוון שיש להם וואחד תחת אז יוצא שהתצוגה קרובה מאוד למשתמש (משהו כמו מרחק של זרוע, אולי קצת יותר...) אבל ב-LCD בדר"כ נהוג להצמיד אותם לקיר מה שגורם בשולחן ממוצע למרחק של יותר ממטר מהפנים. מבחינת קרינה וזה, אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב ככה... מבחינת עיניים, לאדע עד כמה זה חכם לשבת רחוק ולאמץ את העיניים בתצוגות קטנות\רחוקות (במיוחד במסכים כמו 20" שיש להם רזולוציה עצומה יחסית לגודל, אבל גם במסכי 17" לדעתי זה קשור). בקיצור, איך זה אצלכם? תודה!
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
טוב, אז ההודעה נערכה והתארד בעיקר שואל בנוגע ל-CMV 221D, מסך LCD בגודל 22" WIDE במחיר מטורף של 1400 שקל ב-KSP. כל מי שיש לו ניסיון עם המסך מוזמן לתת את דעתו... תודה! ההודעה הקודמת: ראיתי את הדגמים האלה: MAG BP2219FW \ VIEWSONIC VX2235WM \ BENQ FP222W ב1700 ש"ח. אני מתאר לעצמי שכולם שם בעלי פאנל TN אז כמובן שזאת לא הפתעה שהם לא שיא האיכות. אבל עדיין, 22 רחב, במחירים ממש מצחיקים, הם בטוח מועילים למשהו : השאלה מה... באיזה נושאים באמת לא יורגש בצורה מזעזעת חוסר האיכות של המסכים האלה ובאיזה נושאים עיקריים דווקא כן יורגש ויזעזע? תודה רבה!!
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2780&scat=220&tcat= אני לא מחפש משהו ממש ממש ממש טוב,הוא נראה לי מסך טוב לסרטים,משחקים ובכללי נראה איכות,זה לכבוד היומלדת 19 אבא וצרה לפנק באיזה משהו,אשמח עם יש הצעות למסכים אחרים,שממש לא יקרים בהרבה,כי עדיין אני לא רוצה משהו כולכך רציני ליומלדת,זה עדיין אבא לא צריך לסחוט
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-