מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מכין עמדת עבודה מהבית עבור שימושים רגילים - דפדפן, אופיס, מייל, שיחות זום וכו'. ללא גיימינג או תכנות כבדות לעריכה. העמדה צריכה להכיל 2 מסכים אבל רציתי שבמסך אחד יהיה מצלמה מובנית (כדי לחסוך את הסרבול במצלמה עומדת מעל המסך והכבל שלה). שניהם צריכים להיות זהים ככל הניתן ובגודל 24 אינצ' (בגלל מגבלת רוחב השולחן). רזולוציית 1080X1920. מעדיף פאנל IPS אבל גם הפאנלים האחרים טובים ולכן הנקודה הזאת לא חובה. בקיצור, אני צריך 2 מסכים זהים ככל הניתן שיש לאחד מהם מצלמת רשת. הכי טוב שמצאתי אלו 2 דגמים של Dell - https://ksp.co.il/web/item/185022 https://ksp.co.il/web/item/123340 הם סבבה אבל רציתי זהים לגמרי מלבד המצלמה. …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש רכשתי מסך 19' של חברת lg מדגם m1917a . עד לאותו יום עבדתי על מסכי crt בלבד וכשהגעתי לעבוד על המסך הזה פשוט התאכזבתי. רציתי לדעת מדוע גם לאחר שניסיתי לשנות רזולציה ושיחקתי עם clear type בהתאם להמלצת טכנאי המעבדה של ח.י. אלקטרוניקה (היבואן של lg ) עדיין התמונה רחוקה מלהיות חדה. כוונתי, לכך שבעיקר באתרי אינטרנט לדוג' ב-ynet כל הכיתוב השחור מופיע כשחור סגול ולא חד וברור אלא מטושטש. האם מישהו מכיר את התקלה? :-[
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת איזה מסך עדיף לשימושים עיקריים שהם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, ועדיפות לחסוך כמה שיותר במחיר (כרטיס המסך הוא 8800GS) SAMSUNG 2043BW במחיר 785 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 או CHIMEI 228D שעולה 870 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 אם יש מסך שאפילו עדיף יותר בטווח המחירים הזה, אשמח להמלצה. תודה מראש ויום טוב, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב: הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים/סדרות. גודל מסך: 23/24 רזולוציה: 1920/1080 מקסימום השקעה: 1200 אם יהיה ב-1300 בהרבה יותר טוב אז גם בסדר ההבנה שלי DELL חברה מעולה למסכי מחשב. תודה מראש אביחי נ.ב. והגודל מסך והרזולוציה כמובן נתנים לשינוי לפי ההמלצה שלכם זה סתם הצעה.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף....Dell 2007WFP או DELL E207WFP או LG L204WT או LG L2000C אם אפשר השוואה קטנה השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים ולסרטים תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:lamer: אני מבקש עזרה דחופה, אני בדרך לקנות מחשב, ואין לי מסך. דרוש מסך טוב לעבודות גרפיות ותלת מימד. מה מומלץ עד 1500ש"ח
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Philips 226V4LAB Philips 223V5LHSB Samsung S22D300NY Philips 223V5LSB2 מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מסכים. נקודת ההתלבטות העיקרית היא ברזולוציה שלהם.. יש לי 970g1 בודד, וחושב שהוא לא יסחב fps גבוה מעל fhd. אם אקח את האסוס ובגלל הרזולוציה הוא לא יסחב אין טעם בgsync.. אם אני הולך על aoc ירוץ חלק.. שתי שאלות.. 1) אם למפרט שלי (בצד) האסוס מומלץ 2) לגבי המחירים שלהם.. איך אדע כמה המסך יעלה אחרי המכס והמשלוח? תודה רבה
-
- 55 תגובות
- 11.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המסך הספציפי שציינתי, מה עוד שיש לו רק יציאת D-SUB 15 - VGA ולמרות זאת, יש לו FULLHD מצד אחד הפרטים מאוד בהירים וכיף להסתכל על התמונה עליו אבל מצד שני התצוגה לא הכי חדה ולא נראה לי שזה בגלל הרזולוציה כי ניסיתי את כל הרזולוציות... או שזה הכרטיס מסך (ואני בספק) שהוא כרטיס מסך מובנה בלוח (צ'יפסט G41) או שפשוט זה בעיה במסך, עכשיו אני לא יודע , יכול להיות שיש עליו איזשהו ניילון צמוד (על המסך) שלא הורדתי? למרות שאני בספק פשוט התצוגה קצת מטושטשת ולא חדה אם מסתכלים בעין בוחנת, אמנם במבט ראשוני זה לא כזה מפריע אבל אם מסתכלים על המסך אז שמים לב, זה לא כזה קשה... למשל ברגעי תאורה בהירים או כשאני רק מפעיל את המחשב בכל מקרה שמים לב לזה, מה אפשר לעשות? וכבר עבר די זמן מאז שקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע למסך 22" הנ"ל. מוכרים אותו בKSP (ע"פ האתר שלהם) בפחות מ700 שקלים. נכנסתי לאתר של CHIMEI, וראיתי את המסך הזה, מופיע ראשון ברשימת המסכים של 22" כאן: http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11 שם הוא מופיעה כ 225AD(אך הפירוט שיש שם הוא בדיוק כמו הפירוט שיש אצל KSP) חיפשתי ודיברתי עם בנדא מגטיק (היבואנים של CHIMEI בארץ) ושאלתי לגבי המסך הנ"ל והם אמרו שהם לא מחזיקים אותו. אז שאלתי איך זה שכיבואנים רשמיים של המותג אין להם ואילו לKSP יש אותו, אז ענו לי שKSP מייבאים לעצמם.. שאלתי אותה מה יותר חדש ה225 או ה228 שכן מופיע אצלם, אך היא לא ידעה לענות לי.. שלחתי מייל לCHIMEI כדי לדעת מה מבין שני המסכים האלה יותר חדש, אך הם לא ע…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל להרחיב את המשטח עבודה שלי מרק לפטופ כרגע, ללפטופ + מסך. הכרטיס מסך שלי הוא HD4400, ואני מתכוון לחבר את המסך בHDMI. חשבתי בהתחלה על לקנות מסך 27" עם רזולוציה גבוהה יחסית (כרגע אני עם 1080 בנייד, אם כבר אני קונה מסך אני מעדיף שתהיה רזולוציה גבוהה יותר), ואני לא יודע עם איזה רזולוציות הכרטיס מסך \ היציאה יסתדרו. אני לא מתכוון כמעט לשחק, בעיקר תכנות ואינטרנט. במחשב יש רק HDMI (הדגם: Vaio Flip 14 עם i7 4500U). במה הכרטיס מסך + יציאת HDMI יעמדו? אם אני יכול עד 1080 אני כנראה אקנה את הdell המומלץ פה, U2415, אם אני יכול יותר מזה אני אשמח להמלצה (תקציב לא מוגבל כל עוד יש יתרונות משמעותיים). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך SAMSUNG T220 עכשיו, יש לי את VGA וDVI אני כרגע מחובר לVGA כי הייתה לי קצת בעיה לDVI.. אם אני יתחבר לDVI מה יהיו ההבדלים?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק הרבה בצילום ואני מחפש מסך בטכנולוגיית IPS במחיר סביר. שמתי עין על ה-Dell U2414H שקיבל ביקורות טובות והמחיר שלו לא נורא. ראיתי שההבדל בינו לבין ה-P2414 הוא בעיקר בחיבורים. ל-P2414 אין HDMI ואין USB 3. השאלה עד כמה קריטי חיבור HDMI? האם אפשר להסתפק ב-DVI מבחינת איכות? האם יש עוד הבדלים בין המסכים, אולי פשוט כיון שה-P2414 ישן יותר? תודה!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-