עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך ניתן לעשות שכשאני אלחץ SLEEP במקלדת(למשל) שלי המוניטור ילך לישון ? למישהו יש ניסיון בזה ? (נראה לי הכי מתאים לפורום כאן...)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש מסך LCD שישמש למשחקים, אך גם לעבודה עם טקסט וword. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eLado,

החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by idle`,

חשבתי על בDELL 2007WFP אבל שראיתי אותו הוא נראה קצת קטן? מסך 19" לידו נראה גדול יותר או שאולי אני יקנה מסך 22" עם פאנל TN איכות כי במילא אני רואה סרטים בTV ובמחשב זה למשחקים וגלישה מה את אומרים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. אתמול קניתי את ה דל 2007FP (לא רחב) REV04 עם פאנל S-IPS. נתנו לי לבדוק את המסך לפני הקניה, לא היה אפילו פיקסל שרוף אחד. האריזה באריזה יש כבל חשמל ישראלי, כבל DVI-D, כבל VGA-HD, כבל USB HUB, דף התקנה, מדריך שימוש\אזהרות קצר, דיסק, המסך עצמו וסטנד מתכוונן. התקנה ורושם ראשוני ההתקנה היתה קלה מאוד, הסטנד מתלבש על המסך בקלות, איכות הגימור מעולה, אין פינות חדות או "שאריות" PVC. החיבור הראשוני היה בVGA במעבדה לפני הקניה, הרושם היה חיובי, המסך כיוון את התצוגה בעצמו והתמונה היתה חדה בלי עיוותים או BANDING. כאשר חזרתי הביתה חיברתי את המסך ב DVI והפעלתי את בדיקת ה Colour Gradients שם לצערי מצאתי BANDING, אשר תוקן (פירוט בהמשך). ארגונומיה ועיצוב המסך תומך בתקן TCO03 אשר נוע…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה כאשר 4MS / 2MS ו 17" ? עכשיו אמרו לי שחלק מהחברות בודקות MS לפי מעבר מצבע לאותו צבע, ז"א מאפור לאפור, ומן הסתם שלפי הבדיקה הזו יצא MS נמוך יותר, כאשר הבדיקה שבאמת צריך לעשות היא משחור ללבן נכון? אז איך אדע על מי לסמוך? המליצו לי על DELL.. חשוב לי מאוד שיהיה MS נמוך, ו 17" זה אחלה לא? אפילו יותר נוח מה 19 הייתי אומר... מה דעתכם עדיף, 19" ויותר MS - או - 17" ופחות MS? משהו חשוב, אני רוצה שהמסך יהיה מהסוג הזה שאפשר להסתכל מלמעלה למטה מהצדדים ועדיין יראו את התמונה כמו שצריך (כמו CRT !) וסליחה על הבורות, מה זה פאנל S ? ייעוד המסך למשחקים סרטים... אני ילד מאוד בררני וחשובה לי מאוד האיכות, אני רואה מסכים שרואים את הכתב תמיד מכוער כזה ולא חד וזה.…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  10. המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  11. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat= lgLG 1760TR 1:3000 2MS שווה לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה גודללללללללל של מסך מה זה !!! המסך נשאר אצלי היבואן פינק אותי במסך בגלל היושר שהחזרתי אותו בגלל הטעות שלהם למי שלא מכיר מה קרה הנה לינק לאשכול שלי הקודם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257838.0 ווואייי איזה מסך ! בדקתי אין פיקסלים שרופים. אני אביא תמונות בהמשך. :lol:

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by mx-3,

מתלבט בין כמה דגמים של 19', עם זמן תגובה נמוך למשחקים.. LG 1953HM/TR LG 1970HR LG 1900J/R samsung 931BF/C מאחר וכולם באים עם נתונים נורא דומים, ומחירים פחות או יותר זהים, נורא מתלבט ביניהם.. מה ההבדלים העיקריים, *תכלס* ביניהם? ומה באמת עדיף??? תודה!

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by nitsan17,

בשביל משחקים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by ifreak,

איפה אפשר לקנות בארץ את המסך הזה עם פאנל S (שיוצר ע"י סמסונג ולא ע"י קבלן משנה)??? שימו לב ל S אחרי מספר המודל. זה חשוב מאד כי פאנלים S הם טובים בהרבה מפאנלים A!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני פשוט בהרגשה שכולם פה רוצים DELL. מישהו יכול להסביר לי למה?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום יש לי כרגע מסך CRT Sony Trinitron 200ES, והוא אצלי איזה 4 5 שנים. עכשיו המסך עובד טוב, אבל תמיד יש לי הרשה שאני יושב יותר מידי קרוב למסך, אז חשבתי להחליפו, האם כדאיי? עכשיו מצאתי בוואלה מסכים של לנובו, האם הם טובים? מצאתי שני קישורים, אחד למסך 19 והשני 22 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZD221 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCL192W בתכלס התקציב שלי הוא לא יותר מ-1100 שקל, אבל אם אני אצליח להביא את המסך 22 במחיר טוב, אני אצלך עליו...(למרות שזה יעבור את ה-1100). יש מסכים בתקציב שלי שהם יותר טובים מלנובו? ***עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב, מסך WIDE או רגיל? כי אני לא יודע בידיוק מה עדיף (הלנובו הוא WIDE) תודה...!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות, אז ככה היום בערב אני הולך לקנות מסך ולא משנה מה יהיה אני הולך לקנות כנראה או בצי'פ מחשבים או באופיס דיפו. עכשיו אני רוצה לקנות מסך 19 אינ'ץ LCD כמובן ואני רוצה לדעת יותר על עיניין של פיסקסלים שרופים כמה פיקסלים שרופים צריכים להיות? ואם יש יותר אז מחליפים את המסך ? הבנתי שיש תוכנה שבודקת את זה אשמח לקבל לינק לאחת כזו האמינה והפשוטה מבין כול אלו שיש ואם אפשר גם הסברים על איך מתפעלים אותה כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה התוכנה דחופה והמדריך שלה גם אז אפ אפשר תגובות מהירות תודה!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by scylla,

יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. מעניין אותי מאוד איך רואים סרטים שהם 720p או דיוידי ריפ... במסכי 1920X1200 לעומת מסכי 1280X1024 אם רואים אותו דבר כמו במסך 1280X1024 /יותר טוב / פחות טוב (נגיד אם את שתיהם רואים ממרחק של 2 מטר) נ.ב. זו שאלה שתקבע אם אני אקנה את המסך הזה..(2407WFP או חדש יותר שיצא עד 2008(אני חוסך כסף(בינתים 2500ש"ח!!)))

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by newpc,

טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אני עדיין ב CRT ואכן הגיע הזמן להחליף, אני כנראה אלך על ה 2407 או 2007 של דל , חשבתי ללכת על ה 24" בהזמנה מארה"ב ,האם אחריות יבואן דל בארץ תופסת ? המחיר בחו"ל מאוד קורץ לי, מה כבר הסיכוי לקבל מסך תקול עם פיקסלים הרי זה מסך מעולה לא? חוץ מזה אני יורד מה 24" ואתמקד ב 20" אם הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי : Nvidia 6600gt 128mb personal Cinema מבחינת בעיה בצפייה בסרטים ומשחקים (לא משחק הרבה) ,ומריחות וכו'.. נכון ? כמו כן איך הוא בעבודה שוטפת כלומר 24" לא גדול מידי בצפייה במסמכים לדוג' ?? אם אני מבין נכון אז המסך ברמה גבוהה גם לצפייה בשידורי טלויזיה וכדומה .. נכון ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by ozwrx,

BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  25. שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים