עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TopNotch,

ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by Kukishin,

DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by marlboro,

יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GodLike,

שלום. אחרי 6 שנים עם ה Samsung 959NF CRT החלטתי לקנות מסך LCD. אבל הבעיה היא הנתונים של מסכי ה LCD והם לא ממש מחמיאים. הלכתי לברר מספר דברים בחנות ואני חייב לציין שאיש המכירות עשה עבודה מעולה. יש מספר נתונים שדי הדאיגו אותי לפני הקנייה. גודל המסך : שמתי לב שהרוב קונים היום 22 אינץ' רחב. כי כמעט ולא ניתן למצוא מסכי 19 אינץ' לא רחבים. או אפילו 22 אינץ' לא רחבים. הלכתי לדודה שלי והתבוננתי מספר דקות על ה Samsung 2253 BW החדש שהיא קנתה והיה מאוד קשה להסתכל על המסך. האם מתרגלים לזה ? בקשר לגודל הנקודה : ממה שהבנתי גודל הנקודה הוא די קריטי וממה שראיתי ברוב המסכים גודל הנקודה הוא 0.282 וזה קצת בעייתי. מהירות תגובה:היו מספר מסכים שענו על הדרישות הקודמות אבל מהירות התגובה שלהם…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Ori Goren,

קיבלתי המלצות חמות על מסך dell U2414H והוא אכן עושה רושם טוב! תודה לממליצים. נתקלתי עכשיו במסך הזה של lg24MP76HM ותהיתי מה דעתכם, האם ידוע לכם משהו על המסך. יש לי התנסות טובה עם מסכים של lg , אך אשמח לשמוע לדעתכם. נ.ב פאנל המסך הוא ips אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Headspin,

מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. שלום רב, אני לפני קניה של מסך 19" וזקוק לעזרתכם, ההתלבטות היא בין Samsung 960BF לבין LG L1970HR, כאשר השימושים העיקריים הם צפיה בתמונות וגלישה באינטרנט. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שום לכולם, ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP) הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה.. לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל? אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ronen Mars,

היי, אני יודע שזה בערך האשכול האלף בנושא המסכים של DELL, אבל קצת סדר לפני הקנייה שאני הולך לעשות: U2414H - הכי חדש - מרכזיית USB3 - מסגרת דקה שמקלה על חיבור כמה מסכים ומגניבה בכללי - 16:9 - מחיר ~ 1300 ש"ח P2414 - בערך כמו הU - קצת יותר ישן - 16:9 - מרכזייה USB2 - אין HDMI - מחיר ~ 900 ש"ח U2412M - גדול ב0.2" - רזולוציה גדולה יותר - 16:10 - יותר שטח עבודה - אין HDMI - מחיר ~ 1200 ש"ח האם יש ביניהם מסכים עם "פליקר" (?) שמורידים קצת מהאיכות של המסך ? מרכזיית USB זה משהו שלא חשוב לי כלל, אבל הרזולוציה + האיכות (עריכת תמונות) כן חשובים. האם אצטרך לכייל אותם כשאקנה ? אם כן, איך עובד התהליך ? תודה

15. Started by yniq,

שלום, האם אתם יודעים עד כמה סדרת vp יותר טובה מסדרת vg? אני רוצה לקנות מסך "19 או "20, וראיתי ש vp930b קיבל המלצות טובות, אך אני לא יכול לקנות אותו. מה שכן זמין לקניה זה: VG930m VG2021m VP920b מה מאלו הכי מומלץ ואיך הוא ביחס ל vp930b? המסך לשימושים של עבודה משרדית ועיבוד תמונה. (לא משחקים או וידאו). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. ידוע כבר מתי תגיע לארצנו? ואם יש טעם לחכות עם שידרוג או שהמחיר יהיה מופקע?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  17. Started by pxst17,

הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?

18. Started by ShowstoppeR,

יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by nbav,

Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?

20. Started by idanarieli,

איזה סוג פאנל יש למסך הזה? Samsung S24A350H LED

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by uh615,

באתר zap קיימים מס' גדול של מותגים שונים, עם דגמים בהם מופיע המס' 9005 . בבירור קצר שערכתי ברשת מדובר במסכים סיניים כנראה ש- ktc הם האב, היצרן. לשאלתי: הנתונים המתפרסמים מדברים על זויות צפיה מצויינות - 170/170 ו- 16.7 מליון צבעים. האם מדובר בפאנל איכותי או שהנתונים בלוף ? אם כן, המחירים מצויינים, אחרת רמייה אחת גדולה. לתשובת המומחים בפורום אודה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מסך לעבודה נטו. אני עובד על אתרים, כותב המון (ומחלק מסך כדי לראות כמה עמודים במקביל, דרך Scrivener), וכו׳. אני עובד בעמידה, אז לא רחוק כל כך מהמסך. (המקלדת ממש סמוכה למסך, על ״מדף״ גדול שיוצא מהקיר) בזמנו היה לי 27״ 5K iMac. הוא היה מרהיב ביופיו, אבל הטקסט היה קטן מדי - הייתי צריך לעשות scaling. זה גרם לי לתהות - אני באמת צריך רזולוציה כזו גבוהה אם אני לא משתמש בה בפועל וצריך להגדיל את הכתב? השאלה שלי אליכם: לאחד שעובד קרוב למסך (אין לי בעיה למקם דברים אחרת ולהתרחק אם הטקסט מספיק ברור), מה יהיה השילוב האופטימלי מבחינת סוג (wide, ultrawide וכו׳), פאנל (IPS/VA) גודל (אינצ׳ים) ורזולוציה כדי שיהיה לי שפע של מקום לפתוח הרבה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם, (מקווה שלא פתחו ת'רד בנושא הזה, אחרת יצאתי קצת טמבל, כי פשוט לא מצאתי משהו בנושא) אבקש כם לעזור לי לעשות סדר בבלגן בכל הנוגע לחיבורים שיש במסך LCD, דגש על האופציות שמציע ה-DELL 2408WFP החדש. ע"פ אתר DELL יש למסך הנ"ל מחברים של: VGA (אנלוגי), DVI-D (דיגיטלי) עם HDCP‏, S-Video‏, Component‏, Composite‏, HDMI‏, DisplayPort א) האם תוכלו לדרג מהטוב ביותר עד ל"פחות טוב" ביותר. ב)בנוגע לחיבורים מהסוג הנ"ל, באיזה צורה יש לחבר אותם למחשב בכדי שמחשב יהיה ניתן לראות טלוויזיה מהממיר(והאם יש צורך בכרטיס טלוויזיה אם יש לי כ. מסך איכותי?). ג)בכדי שמחברים הנחשבים יותר איכותיים יעבדו, האם יש צורך בתמיכה מהכרטיס מסך ועל-כן, יש לחבר את המסך ליציאה שנמצאת מה-כ. מסך הנ"ל או חיבורים…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים