עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by your humble servant,

.

2. שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…

3. שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by HumanFly,

שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  8. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  9. יש לי מסך DELL 2007FP פאנל S-IPS, נרכש בסוף מאי תחילת יוני (לא זוכרת). עכשיו ממש ראיתי שיש לי נקודה לבנה בצד שמאל של המסך, הנקודה הזאת לא הייתה לפני שעתיים שעבדתי עם המחשב, אחרי שעתיים שהמסך היה בהמתנה (לתזוזה של עכבר או הקלדה על המקלדת הוא נדלק). הנקודה הזאת נראת על כל צבעי הרקעים, למעט רקע כהה מאוד ושחור היא "נעלמת". הכרטיס מסך שלי הוא 9600GT OC של CLUB3D. הדריבר המותקן לכרטיס מסך הוא הכי עדכני. מה אתם אומרים זה פיקסל שרוף (מת)? זה נראה כמו מנורה לבנה עגולה קטנה (האמת זה לא בצורה מלבנית או ריבועית כמו פיקסל) אני לא חושבת שזה מכרטיס המסך כי בPRINT SCREEN היא לא נראת כלל. ניסיתי את תוכנת ה-DEAD BODY PIXEL - הנקודה נראת בכל הרקעים למעט שחור - (עם הרקעים היא נצבעת כמו ששמים…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Albetron,

היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היום הבחנתי בכמה נקודות מהבהבות במסך, תחילה חשבתי "פיקסלים מתים" אבל איך מתים אם מאירים לכך החלפתי לרקע אחר ואז והבחנתי כמה גדולה התופעה ניראה בכול אזור יש כמה מנצנצים, אני לא מבין מה קורה למסך קניתי אותו לפני כמה חודשים' זה ניראה כאילו הדף לא תקין או אולי דריבייר של הכרטיס מסך אולי עבודה מאומצת של המסך. .. . אני שובר את הראש.... אשמח להבהרה אחת או שניים מה קורה למסך שהפך למנצנץ, כמו כן מיקום הניצנוץ לא עיקבי כך שאני לא מבין כלל תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  14. שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by ovadia10,

מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. 1499 ש"ח ל-2007FP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 2750 ש"ח ל-2408WFP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33 ה-2408WFP כנראה לא כל-כך מעניין, כי מי שמשקיע סכום כזה, כנראה ישקיע כבר עוד כמה מאות שקלים לקבל מסך חדש. אבל ה-2007FP בהחלט עשוי להיות מעניין, שכן מסך חדש כזה כנראה לא זמין יותר. צריך לנסות לברר מה זה אומר "מחודש", כמה זמן היה בשימוש, האם יש פגמים ידועים, וכמובן איזה פאנל/רוויזיה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה

18. שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  19. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  22. אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …

23. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים, נשבר לי המסך של הDELL שקניתי לא ממזמן רציתי לשאול אם נראה לכם אפשר לתקן את זה במחיר סביר שלא יעלה על עלות המסך אני ממש מבואס ): אני צריך ליצור קשר עם DELL לגבי זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים