עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אני רואה את ה-930 כאופציה טובה, מאחר ואני לא משחק יותר מדי. אבל פעם בכמה זמן בא לי לשחק ואני רוצה שהמסך לא יהיה עם מריחות משמעותיות ויגרום לי להתבאס יותר מדי. אני עד לאחרונה שיחקתי HL2 ובאופן כללי גם משחקי סימולטור, איך אני יכול לדעת האם המסך מספיק טוב גם לזה? בגלל הפנל שלו, שהוא גם היתרון בו זמן התגובה איטי יחסית ולכן אני לא בטוח שאני איהנה. ה-922 נחות ממנו בעבודה עם אינטרנט ומסמכים וגם את זה אני עושה הרבה. אז נראה לי שהוא ירד מהפרק. מה דעתכם? נ.ב. היום יש לי מסך CRT בגודל 19 אינץ'. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. Started by Shay17,

איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by kOblenZ,

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר כדאי לי לקנות, בהתחשב בכך שהמחשב נועד למשחקים חזקים וצפייה בסרטים, כמו גם גלישה באינטרנט ודברים בסיסיים אחרים. בעניין המחיר חשבתי בסביבות ה1500 ש"ח ורציתי לדעת איזה מסך יותר יתאים לי: 1. מסך 19 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956) של LG 2. מסך 20.1 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=479778) של DELL לפי מה שהבנתי בגלל שהם מאותו פאנל (TN) ההבדל המשמעותי הוא שהDELL הוא מסך רחב.. אז מה בעצם יותר כדאי לי לקנות?? או שאולי בכלל כדאי לי לחסוך ולקנות מסך עם פאנל יותר טוב? ודרך אגב קחו בחשבון שאני כנראה יחבר את המחשב מידי פעם לטלוויזיה שלי, וישחק עליה, אבל לא תמיד..

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  5. יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנה היום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת... בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיה מה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני מתכנן ליקנות מחשב למשחקים כבדים,עריכה וסרטים, ורציתי לדעת איזה מבין המסכים עדיף?: LG L1900J 19 אינט'צ 2 מס 1280X1024 מחיר: 1400 ש"ח או שעדיף LG L2000CN 20 אינט'צ 6 מס 1600X1200 מחיר: 1721 ש"ח או שבכלל עדיף להשקיע הרבה יותר כסף ולקבל 2007FP, אז מה אתם אומרים?

• 149 תגובות
    • 13.2k צפיות
  7. Started by Royz,

מה הדרך הכי טובה לכייל אותו? ומה זה ה gaming mode וכל זה? האם יש צורך כל פעם להחליף ל gaming mode שמשחקים? מה לעשות עם "Sharpness" ?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  8. 1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 . 2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי? קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל. האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח . תודה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. אתמול באתי למחשב אחרי שהוא היה כמה דקות במצב שהמסך כבוי (אחרי שומר מסך) ושהזזתי את העכבר כדי שהוינדוס יחזור ראיתי דברים מוזרים על המסך. בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולאחר בדיקה קצרה הגעתי לכך שהבעיה היא במסך. הבעיה היא שהצבעים של המסך השתנו והתמונה מתחלפת כל הרבה מאוד זמן, רואים קווים על המסך, התמונה הקודמת נשארת על המסך ולוקח לה זמן רב להעלם.. בקיצור נדפק המסך??? להלן תמונות של הבעיה: מדובר במסך PRIMEVIEW 17' LCD מישהו מכיר את הבעיה? אם כן אפשר הסבר עליה? יש אפשרות לסדר אותו? אם כן כמה עולה תיקון בערך? עוד הצעות אם יש.. תודה! עריכה: מצטער על הגודל של התמנונות.. איך אני עושה שהם יהיו קטנות ושלוחצים עליהם הם יגדלו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by stone cold,

אני מתכנן ביולי לקנות מסך חדש כרגע אני משתמש ב17 CRT מיושן אחרי שנתתי תCRT הטוב שלי לאחי לפני כמה חודשים והאיכות תמונה של ה17 פשוט דוחה ובכלל נימאס לי מהנפח של הCRT והגיע הזמן לצעוד לעתיד בכל מיקרה אני לא יודע אם לקנות 19 או 20 או 22 אני כן רוצה מסך רחב ואני כן רוצה רזולוציה טבעית גבוה אני גם מוכן להשקיע יותרב-PIVOT אם יש מסכים טובים שתומכים בזה כי רוב המסכים שראיתי עד היום לא תומכים בPIVOT בעניין זווית הצפיה -אני צופה מול המסך ככה שלא חיב זווית רחבה בעניין הזמן תגובה -אני מאוד רגיש לזה אז שיהיה מהיר עד כמה שאפשר חוץ מיזה החדר בדרך כלל חשוך ככה שיש עדיפות למסכים שמשדרים תמונה איכותית בחושך בעניין הרזולוציה אני מקווה לרזולוציה כזאת- 1680X1050 כי זה אמור להיות תואם…

• 59 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by ilanb0,

על מנת לחסוך מקום בחדר של הילד, חשבתי לקנות מסך שישמש מחשב+טלויזיה. האם יש בכלל שוק למסכים כאלו? האם המסכים האלו אמינים? בקיצור, כדאי או לא ואיזה סוג?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. כך שישארו פסים שחורים מהצדדים . ויתקבל יחס של מסך רגיל ? אם כן איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maormark,

איך אני יכול להגדיר אותו שאני אראה טוב כאילו בקשר לבהירות ולניגוד איך להגדיר אותם כמה אחוזים? למה העיניים שלי דומעות כבר שאני מסתכל איזה חצי שעה על המסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD עם פאנל כמו שיש לDEEL 2007/* S-IPS * עם אותו הפאנל מה אתם מציעים עם המסך האחר יהיה אפילו יותר יקר ואיכותי מה DELL והתמונה שהוא מציג יותר טובה המחיר יכול לתגמש עריכה : לא חייב את אותו נפאל מאני רוצה אות איכות תמונה כמו שיש לDELL המסך ישמש לצפיית סרטים קצת אופיס ולגלישה בנ'ט עד 3 אלף ש'ח עם חריגה קטנה ;D

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  21. היי בשבע שנים האחרונות אני עובד על viewsonic PF775 כנראה שהסוף שלו קרוב כי הוא התחיל לרצד... אני מעונין להחליף ל LCD ובאופן טבעי viewsonic נראה לי הכי מתאים אבל בחודשים האחרונים אני רואה ש dell טובים לא פחות אין העדפה לחברה מסויימת קראתי את הביקורות/השוואות ות'רדים שלמים וזה נראה שלכולם יש חסרונות אני מחפש מסך 19" עד 20"-איכותי שמתאים לגרפיקה מקצועית ומשחקים מכיוון שאני המון מול המסך אני אתאים את עצמי למחיר המסך בבקשה רק ממי שמבין/מנוסה, תודה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by amir77a,

אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני מתכוון להזמין מערכת חדשה מ IQPC ויש לי מספר שאלות קראתי מספר דיונים על מסכי 22 שאין בדרך כלל ללאפאנל איכותי בטווח מחירים זה, כמו כן קראתי את המדריכים ל LCD שהחבר'ה רשמו פה ויש לי מספר לבטים .. המחשב החדש יהיה דיי חזק, 8800 320 מגה וכו' ולמרות שהרבה אומרים שתיהיה בעיה עם כמות הזכרון במשחקים ברזולוציה של 22 אינצ' אני עדיין מאוד להוט על 22" . לחשוב על מסך בגודל כזה בחדר מחשב... גררר... עוד בעיה , רובכם ודאי מכירים שאחרי תקופה ממושכת על 19" כל דבר קטן מזה נראה ממש פצפון .. אם אני אתרגל ל 22 יהיה לי מאוד קשה לחזור אחורה במידה ואני אצטרך. בעבודה יש לי מסך LCD הכי מעפן שאיי פעם שיצרו (חברת UTOPIA - לא הצלחתי לדלות מידע על המסך הזה באף אתר) וא…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by HumanFly,

שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.