מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
חיברתי אותו הנורה בצבע כחול ועולה הודעה Digital Saving Power Mode ואז הנורה כתומה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מסך של סמסונג מדגם 971P והוא לא מציג כלום על המסך. נורת ה POWER מהבהבת כל הזמן גם כשהמסך לא מחובר למחשב. האם יש למישהו פתרון או שצריך להחליף מסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי שייך לאנשים האלה שחושבים שאין הבדל בין מסכים ובכל מסך יראו אותו הדבר.. והוא מציא את המסך הבא עם הנתונים האלה : מסך מחשב מוניטור בגודל 22 דגם: W220S6 ציפוי Anti Glare למניעת השתקפות יחס מסך: 16:9 איכות מסך: A רזולוציות נתמכות: 640*480@60Hz,31.5KHz,25.175MHz 720*400@70Hz,31.468KHz,28.322MHz 640*480@72Hz,37.9KHz,31.5MHz 640*480@75Hz,37.5KHz,31.5MHz 800*600@60Hz,37.9KHz,40.0MHz 800*600@75Hz,46.9KHz,49.5MHz 800*600@72Hz,48.1KHz,50.0MHz 1024*768@60Hz,48.4KHz,65.0MHz 1024*768@70Hz,56.5KHz,75.0MHz 1152*864@75Hz,67.5KHz,108MHz 1280*1024@75Hz,80.0KHz,135.0MHz 1600*1200@60Hz,75.0KHz,162.0MHz 1680*1050@60Hz,64.7KHz,119.0MHz זווית צפיה: V 160 H 160 גודל נקודה: 0.282 מ"מ …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את המסך רחב שלי וכאשר אני מדליק סרט בפורמט רחב עדיין הוא מוצג על חלק מהמסך עם פסים שחורים מישהו יודע איך להציג את הסרט על כל המסך ? תודה, אלכס
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עזבו את התקציב כרגע , תמליצו לי על מסך טוב בבקשה חשוב לי שתצוגת הטקסט תיהיה כמה שיותר קרובה ואף לא תיפול ממסך CRT השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים סרטים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הסוני עד מחר אבל היות לא עבדתי על LCDים קשה לי להיות מדוייק. אני יכול לתת את הרשמים שלי ממנו ומי שרוצה לדעת יכול לשאול אני אשתדל לענות. פתחתי את התרד כי גם אני רציתי לקנות מסך כזה ולא מצאתי ביקורת של אף אחד. אז ככה: המסך מגיע עם כבלי חיבור לDVI וVGA (יש לו את שתי הכניסות).יש לו רמקולים מובנים, אין לו USB HUB. עד כאן אביזרים חיצוניים. כרגע המחשב שלי מחובר לסוני ולמסך הישן שלי (MAG 786FD) ביחד ע"מ להשוות בינהם. התמונה בסוני חדה יותר אבל הצבעים במאג "חיים" יותר אני מאמין שזה הבדל בין כל LCD לכל CRT. בסרטים כהים מאוד לפעמים אני רואה "ריבועים" שחורים קטנים בתוך רקע כהה, יכול להיות שזה בגלל שהמסך לא מכוייל עד הסוף עדיין. במשחק FAR CRY על ההגדרות המקסימליות לא שמתי לב ל…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום נסעתי למרכז במטרה לרכוש מסך 2007WFP באחת מהחנויות הרישמיות שעובדת עם הספקים:CMS ואומניטק(זהו המסך השני שלי,את הראשון גם רכשתי שם). מה אגיד ומה אספר....היו לחנות 5 מסכים חדשים לגמריי,אריזה סגורה ואטומה(תאמינו לי שאני יודע להבחין כשאריזה נפתחת ונאטמת בשנית). מסך אחרי מסך נפתח......בכל מסך נמצאו בין 2-4 פיקסלים שרופים,התגלו בעיקר בהרצת צבעים:לבן,אדום,ואפילו אחד שהעז לזרוח ברקע שחור! אתם מבינים את זה?????5 מסכים,אחד אחרי השני!!!כולם עם פאקים!! וזה לא מסך מייבוא פושטי,אלא ייבואן רישמי!!וזה לא איזה מסך מחברה קיקיונית!!!ויותר מזה-זה הדגם המיקצועי של DELL!! כמובן שלא רכשתי מסך נגוע!!! ונשאלת השאלה: מה הולך כאן?! DELL התחילו ללכלך אותה באופן בולט!! אין ספק שפיקסל שרוף שמתגל…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה פגשתי במסך Yakumo 20 אינץ ברשת במחיר אטרקטיבי של 1300 ש"ח. לא מצאתי אזכור לסוג הפאנל (כנראה TN) אולם הרזולוציה הנתמכת 1600X1200 נשמעת לי מאוד מעניינת לרמת מחיר זו. האם למישהו יש ניסיון עם מסכי Yakumo ? האם רזולוצייה כה גבוהה נתמכת בכרטיסי מסך שהם חלק מהלוח הראשי במחשבי P4 ? תודה ויום טוב, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי U2414H, קניתי אותו לפני כמה חודשים ולא ניקיתי אותו אפילו לא פעם אחת והוא צבר קצת אבק אבל לא הפריע לי ממש. אמא שלי היום החליטה לנקות אותו עם סמרטוט וספריי כלשהו, ועכשיו יש עליו סימני ניקוי כמו שאתם בטח מכירים, וזה נורא הרגיז אותי שהיא ניקתה אותו כי עכשיו יש לי דאגות על הראש שאולי זה פגע במסך עצמו למרות שאין בעיה מיוחדת... גם סימני הניקוי מפריעים לי. אני יודע שזו שאלה הזויה. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לנקות מסך LCD עם מטליות לחות (כאלו לתינוקות) או שהם יפגעו במסך...
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזו צורה הכי יהיה טוב ובטוח לנקות מסך מחשב מתקדם? רצוי בצורה שלא תשאיר סימני ניקוי או משהו כזה ושהמסך יראה כמו חדש.. יש לי U2414H שהוא בן שבוע וחצי בערך והתחיל להיות עליו קצת אבק סטטי עדין כזה.. איך לנקות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
היי יש לי מסך Samsung 2253BW והוא ממש מטונף אז קניתי איזה חומר לנקות אותו זה המוצר שקניתי http://ultrapro.co.il/products/89290 רציתי לדעת האם בטוח לנקות עם זה כי שמעתי שחומר מבוסס אלכוהול הורס משהו במסך או משהו כזה בטוח לנקות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש איזה חומר שאתם ממליצים לניקוי מסך LCD? אני משתמש כרגע במטלית כזאת לניקוי מסך שקיבלתי מאיפהשהוא... זה מנקה את האבק בצורה טובה אבל פה ושם על המסגרת ובפינות של המסך יש כתמים שומניים למיניהם. אגב זה Chimei CMV T39D
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-