עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by TheDiesel,

המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח

3. Started by BF42,

אהלן אני בונה מחשב ומחפש מסך מצאתי שניים שאהבתי שניהם OLED 2K עם קצב רענון גבוה המסכים הם asus pg27aqdm AW2725DF של alienware הבעיה ששניהם 27״ ואני רוצה מסך גדול יותר האם מישהו מכיר מסך בסביבות המחיר של 2500-3000₪ שהוא 32 אינץ׳? מודה שפחות חשוב לי הקצב רענון, אבל כן האו-לד והאיכות הבנתי שאולי יהיה ב4K על 60 הרץ... אם מישהו מכיר אשמח לשמוע

4. משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kukishin,

שימוש שוטף + משחקים. היום אני עם DELL 2515H, האיכות של הצבעים תרד? או אולי לא? אני רגיל למסכים של DELL... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  6. היי, אני כרגע עובד עם מסך של סמסונג מדגם 206bw יש לי אותו בסביבות ה4 שנים וסה"כ אני מרוצה. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק שבא לי מסך גדול יותר ומעבר לזה בא לי לעבוד עם שני מסכים. בעבר הייתי מתעסק בתלת מימד ואני רוצה מאד לחזור לזה בחודשים הקרובים. אני מתעסק כרגע בעיקר עם תכנות ומשחק משחקים, ראיתי מסך של סמסונג 27 אינץ' ומאד התלהבתי מהגודל אבל אחרי קצת בדיקה הבנתי שאולי הוא לא הכי אידיאלי למשחקים (אני לא זוכר את הדגם אבל זה היה אחד הזולים שעולה בסביבות ה1800 ש"ח) אז חשבתי לצמצם ל24 אינץ'. אחרי שקצת חפרתי בפוסטים של אנשים פה בפורום אני רואה שכמעט כל ההמלצות פה הן לU2311H של dell. השאלה שלי היא כזאתי, האם יש מסכים בגדלים 24-27 שיהיו מספיק טובים בשבילי או שבאמת כדאי לי לרדת קצת בגוד…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by [NOS],

אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך לקנות מסך מחשב ומתלבט מה הכי טוב לי (כן, כרגע אני עדיין עם CRT). אופי העבודה: 50% תיכנות 30% משחקים (בעיקר ספורט ו FPS 20% עבודה משרדית ואינטרנט. תקציב: עד 2000 שקל (אם חייבים אז אפשר לחרוג ב 200-300). האם כדאי לי ללכת על LG L2000CP בגלל הפאנל ? או שאולי כדאי לי ללכת עם העדר ולקחת אחד ממסכי ה 22" הרבים שבשוק, למרות פנל TN (בכל זאת מסך גדול יותר זה גם יתרון) ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בלי שום קשר , יש איזה רשימה מעודכנת של מסכי מחשב מומלצים לפי צורך? במקרה שלי כמובן גיימינג? בגדול זה המסך ששמתי לב את העין : https://ksp.co.il/?uin=43417&select=.1304..230..137..1468..2533..2239. אשמח לשמוע מה דעתכם.

11. אני מתעניין ב ASUS ROG SWIFT PG279Q 27. יש פה מישהו עם נסיון עם מסך כזה או מאיפה כדי לקנות אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  12. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

14. Started by shkup,

אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Lavelle,

שלום, לאחר שקראתי הרבה מאמרים וביקורות על שני המסכים עדיין קשה לי להגיע להחלטה איזה מסך יותר טוב ואיזה מהם כדאי לקנות. ה - Dell U2711 הוא מסך מדהים ואם לא היה את ה - Dell U2713HM בשוק הייתי רץ לקנות אותו אבל יש לי התלבטות בעיקר בגלל ש - U2713HM הוא LED ויש לו כמה שיפורים קטנים, אבל אני לא יודע עד כמה הם משמעותיים. ממבט ראשון וויזואלית בלבד נראה שאיכות הבניה של ה - U2711 יותר טובה, ה - U2713HM נראה דק ודי שברירי. המחיר של שניהם זהה ומכאן באה עיקר ההתלבטות. האם ללכת על ה - U2711 הטוב והמוכח או על ה - U2713HM החדש שאולי עדיין לא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי ל - U2711. אפילו אחרי הסקירה המורחבת על שני המסכים קשה לי להחליט, בסוף הסקירה יש אפילו השוואה בין שני המסכים: http://www.t…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם לפי דעתכם שווה להשקיע על מסך כמו dell u2415 או שבאמת אין שום הבדל ואפשר להביא מסך כמו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905718 ? זה מחשבים שעומדים לשבת עליהם 8-12 שעות האם יש חשיבות מבחינת העיניים וכל זה לאיכות המסך? מה הייתם עושים במקומי? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by oshrinuri,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכם התקציב שלי למסך הינו כ1000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה של עד 50-150 ש"ח לכל היותר. לאחר חיפושים רבים מצאתי את 2 המסכים הבאים: Samsung 931BW - 990 ש"ח מסך 19 LG L1900J 1100 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסכים נוספים או לבחירה בין שני המסכים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לאחר רכישת מחשב "high end" עם כרטיס rtx2070 ,מרגיש שהגיע הזמן להתחדש גם במסך HIGH END ( עבור משחקים,גלישה וכו) מי זה שנים אני רק עם מסכיי DELL- ips והמסך הנוכחי U2312HM , שנהנתי איתו מכל הבחינות , משחקים ,גלישה,עבודות ,קריאה וכו - יש כפתור לחצן נגיש של מעבר מהיר בין מוד משחקים ,טקסט, וסרטים שהיה בשימוש קבוע. חיסרון היחידי זה בעצם ה 60 הרץ ,הגמגומים וקרעים שאני חווה במשחקים מסויים . לכן אני רוצה להתחדש במסך חדש , שהו קודם כל G-SYNC בהגדרתו שתומך ב 1-144 הרץ כלומר גם טווח נמוך, חשוב לי שהתמונה ,תהיי כמה שיותר חלקה גם ב fps נמוך , כי אני פחות תחרותי במשחקים-לא משחק ברשת ,ומעדיף את היופי של הגרפיקה וכל כותר משחק טוב אני מעדיף לסחוט את הגרפיקה לכמה שיותר גבוהה…

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tamari,

שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.