מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
בלי שום קשר , יש איזה רשימה מעודכנת של מסכי מחשב מומלצים לפי צורך? במקרה שלי כמובן גיימינג? בגדול זה המסך ששמתי לב את העין : https://ksp.co.il/?uin=43417&select=.1304..230..137..1468..2533..2239. אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין ב ASUS ROG SWIFT PG279Q 27. יש פה מישהו עם נסיון עם מסך כזה או מאיפה כדי לקנות אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקראתי הרבה מאמרים וביקורות על שני המסכים עדיין קשה לי להגיע להחלטה איזה מסך יותר טוב ואיזה מהם כדאי לקנות. ה - Dell U2711 הוא מסך מדהים ואם לא היה את ה - Dell U2713HM בשוק הייתי רץ לקנות אותו אבל יש לי התלבטות בעיקר בגלל ש - U2713HM הוא LED ויש לו כמה שיפורים קטנים, אבל אני לא יודע עד כמה הם משמעותיים. ממבט ראשון וויזואלית בלבד נראה שאיכות הבניה של ה - U2711 יותר טובה, ה - U2713HM נראה דק ודי שברירי. המחיר של שניהם זהה ומכאן באה עיקר ההתלבטות. האם ללכת על ה - U2711 הטוב והמוכח או על ה - U2713HM החדש שאולי עדיין לא הוכיח את עצמו כמחליף ראוי ל - U2711. אפילו אחרי הסקירה המורחבת על שני המסכים קשה לי להחליט, בסוף הסקירה יש אפילו השוואה בין שני המסכים: http://www.t…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ! היסתובבתי בכמה מקומות היום וגם קראתי פה המון פוסטים על המסכים .. אלה לפני דעתי ה2 הכי מומלצים ! אשמח לדעת איזה מסך יותר מומלץ ולמה ? sumsung-2243bw או asus-mw221c תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לפי דעתכם שווה להשקיע על מסך כמו dell u2415 או שבאמת אין שום הבדל ואפשר להביא מסך כמו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=905718 ? זה מחשבים שעומדים לשבת עליהם 8-12 שעות האם יש חשיבות מבחינת העיניים וכל זה לאיכות המסך? מה הייתם עושים במקומי? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם התקציב שלי למסך הינו כ1000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה של עד 50-150 ש"ח לכל היותר. לאחר חיפושים רבים מצאתי את 2 המסכים הבאים: Samsung 931BW - 990 ש"ח מסך 19 LG L1900J 1100 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסכים נוספים או לבחירה בין שני המסכים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר רכישת מחשב "high end" עם כרטיס rtx2070 ,מרגיש שהגיע הזמן להתחדש גם במסך HIGH END ( עבור משחקים,גלישה וכו) מי זה שנים אני רק עם מסכיי DELL- ips והמסך הנוכחי U2312HM , שנהנתי איתו מכל הבחינות , משחקים ,גלישה,עבודות ,קריאה וכו - יש כפתור לחצן נגיש של מעבר מהיר בין מוד משחקים ,טקסט, וסרטים שהיה בשימוש קבוע. חיסרון היחידי זה בעצם ה 60 הרץ ,הגמגומים וקרעים שאני חווה במשחקים מסויים . לכן אני רוצה להתחדש במסך חדש , שהו קודם כל G-SYNC בהגדרתו שתומך ב 1-144 הרץ כלומר גם טווח נמוך, חשוב לי שהתמונה ,תהיי כמה שיותר חלקה גם ב fps נמוך , כי אני פחות תחרותי במשחקים-לא משחק ברשת ,ומעדיף את היופי של הגרפיקה וכל כותר משחק טוב אני מעדיף לסחוט את הגרפיקה לכמה שיותר גבוהה…
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כרגע עובד עם 2 מסכים של VIEWSONIC- PV171, גודל 17אינץ, מרוצה מהם מאוד (בזמנו שילמתי על שניהם 6500 שקל). צבעים איכותיים, מדוייקים, והכי חשוב- אני יושב כ8-10 שעות ביום על המחשב -העיניים לא מתעייפות ! (זה הכי חשוב לי). להבדיל, יש לי מערכת אחרת של אישתי, עם מסכי LG19 שם אני עובד 15 דקות וכבר עם עיניים אדומות. עד עכשיו עבדתי עם רזולוציה של 1024X768 ורק עכשיו עברתי לרזולציה גבוהה יותר- 1152X864 כי מעבר לזה זה כבר קטן לי מידי. אני רוצה לקנות זוג מסכים חדשים, 22-23 אינץ, חשוב שיהיה איכותיים,לא מעייפים את העיניים. בנוסף, אני עובד עם KVM שהחיבורים שלו זה VGA ככה שחייב לצאת מהמסך הראשי VGA( אותו מסך חולק עם עוד 3 מחשבים) את המסך השני (הרחבת שולחן עבודה), יחובר ב HDMI (כרטיס מסך HD68…
-
- 53 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבטת בין: Samsung 2243BW ו- Samsung 2253BW רציתי לקנות את ה-2243 כי הוא מסך שמסתובב לאורך/לרוחב לעומת הדגם החדש יותר 2253 אבל אמרו לי שה2253 הרבה יותר טוב. ראיתי שיש ב2253 שני יתרונות: 1. זמן תגובה של 2 לעומת 5 2.בלחיצת כפור אפשר לבחור בתצוגת מסך בפורמט (WIDE (16:10 או תצוגת מסך בפורמט רגיל (4:3) האם ההבדלים באמת משמעותי ששווה לי לוותר על התכונה של PIVOT (כי זה נשמע לי כמו תכונה מאוד נוחה וחשובה)? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על המסך הזה?? אני גיימר וצריך ציוד חזק תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-