מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת, ישנם מעין "משפכים" שחורים בתחתית המסך. הם נראים בצורה ברורה מאוד כאשר על המסך מוקרן תוכן בהיר (לבן). ניסיתי ללחוץ בעדינות על שולי המסך (המסגרת התחתונה) אבל אין שום שינוי בתצוגה. מישהו נתקל בזה? אם אני זוכר נכון, המסך עדיין באחריות. האם זה משהו שכלול במסגרת האחריות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המסך הזה... אם תוכלו להרחיב בבקשה על סוג הפנל הזה פנל VA השימוש של המסך אמור להיות לשימוש במחשב + קצת משחקים + קצת סרטים אם יש חלופות טובות אשמח גם לשמוע תודה מראש בקור טוב וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש אחרי מסך מחשב לעבודת גרפיקה מקצועית, לפחות 24" , והכי חשוב צבעים הכי קרובים לדפוס. התקציב הוא עד 5K. אשמח לקבל המלצות לדגמים מדויקים ואם יש המלצות גם מאיפה לקנות. תודה יום טוב ועבודה נעימה מני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מסך ultrawide 21:9 . כרגע יש לי מסך 1080p יחיד וכרטיס מסך gtx660ti. אם כבר קונים מסך חדש יש התלבטות אם לקנות מסך ברזולוציית 1440p או להישאר עם 1080p. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג. 1. איך המחשב יחזיק עם הרזולוציות השונות? האם הוא יסתדר עם רזולוציה של 1080X2560 או של 3440X1440 לעומת המסך הקיים? 2. עד כמה כדאי יחס מסך 21:9 לגיימינג? יש פה מישהו שניסה? 3. עד כמה כדאי לגיימינג רזולוציית 1440p? 4. האם כדאי לשקול שדרוג כרטיס מסך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים :-) לפני כשבוע קניתי את המסך ואני מבסוט לגמרי על הקנייה. אשתף אתכם בפני ההתלבטות שהייתה לי טרם הקניה (אולי היא תעזור לעוד אנשים שחווים התלבטות דומה..מי שלא מעוניין לקרוא אותה יכול לדלג ישירות לפסקה האחרונה). -----------------------------------------------------------------------חפירה---------------------------------------------------------------------------------------------------- עד לפני חודש היה לי מסך LCDTV של LG שנרכש לפני מס' שנים (אם זה מעניין מישהו - M237WA, גודל 23'') הוא היה משמש אותי בתור מסך מחשב וגם בתור טלוויזיה, היה מחובר לממיר HD של HOT. העברתי אותו לחדר אחר בבית, והתלבטתי איך אמלא את החלל החסר שנוצר. אופציה אחת שעלתה הייתה לקנות מסך …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4508 מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכשות LCD לחדר בגודל 42 שיוחבר למחשב לצורך צפיה בסרטים האם שווה להשקיע בתלת מימד? מה דעכתם לגכי זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796442 אני לא מחפש משהו יקר העיקר שיהיה טוב ומשתלם למחיר תקציב 3K גג
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח , http://www.skypc.co.il/pl_products~9~0~6-178.htm הנה הקישור לרשימת המסכים של מססונג שהבנתי מכאן שהם מומלצים. קראתי וקראתי כאן ביקורות ויצאתי די מבולבלת.. איזה מסך מומלץ בטווח המחיר של 900 שקל מתוך כל המסים הראשונים בקישור ביחס עלות\תועלת ומי צורך חשמל יותר והאם איכות הניגודיות חשובה . ההבדלים במפרט הטכני לא גבוהים אבל לא יודעת אם זה חשוב) מה לגבי המעמד PIVOT וכיוון צידי , האם אלה לא פיצ'רים שבעצם גימיק שיווק ובכלל שימושיים . הבנתי ש-PIVOT זה להפוך את המסך על צידו ..זה בכלל שימושי..כל פעם להפוך ולהחזיר חזרה והכיוון הצידי כנ"ל שימושי ? לא יותר פשוט להזיז את המסך כולו על הצד . השאלות באות כי אולי הבלבול שלי מיותר ואפשר לקחת משהו פשוט בהנחה שאני לא צריכה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-