מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לצד המחשבים הניידים שהציגה החברה רק ימים לפני תערוכת CES המתקיימת ב-5 לחודש, משיקה אייסר גם מסך 27\" עם טכנולוגיית ה-G-Sync של Nvidia ועם קצב רענון של 144Hz לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. שמעתי שיש בעיות רציניות בהתקנה עם הדרייברים.והפתרון מסובך אפילו שמעדכנים מהאתר של החברה, יש פטרון פשוט? הבנתי שהפסיקו לייצר אותו, האם זה בכלל הסיבה הזו? :s05: ומה שורה התחתונה ,הוא מומלץ? או איזה מתחרה טוב יש לו בסביבות מיר 1500 +\- חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך את התקן TCO. : הבנתי מזמן ש LCD הוא דל קרינה. אבל תכלס,אין תקן.אז הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו לסרטים אינטרנט עריכת תמונות ווידאו וקצת שימושים כללים במחשב . יש איתו בעיות מיוחדות ? וגם אם אקנה אז אצטרך למכור את ה- Dell 2209WA ,כמה הוגן לבקש עליו?
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה מסך כזה ייתן לי? האם שטח העבודה יוגדל משמעותית? מה רזולוציית QHD תתן לי? יעזור רק בתכנים של QHD?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קצת דחוף מסך חדש למעצב גרפי (לכן IPS) שמתחבר ללפטופ (HDMI) חובה ציפוי מט (AntiGlare HardCoat H3 זה הוא התקן הנפוץ) גודל לא משנה כלכך כי זה מעבר חד ממסך 16 כך שכל מסך בגודל 22 ומעלה יתקבל בברכה התקציב מאוד מוגבל בעדיפות לכמה שיותר נמוך. יש אפשרות גם לרכוש באילת חשבתי שמחיריי Black Friday קצת יאירו את המצב אבל לא מצאתי מבצעים על IPS בכלל. הכל מדבר על פנלים רגילים מצאתי רק 27 של אסוס שזה לא כלכך רלוונטי בשל התקציב הנמוך. אנחנו מדברים על סדר גודל של 700 800 גג עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. אם מישהו מכיר שמע משהו על מחיר מעניין אשמח להמלצות =]
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה למשל את אחד מהמסכים האלה : Benq XL2430T או Asus VG248QE איך אני מקבל מצב של מקסימום רזולוציה של 1920X1080 עם 144HRZ ? האם היציאות של ה DVI, HDMIו ה DP כולן תומכות בזה ? אם לא אז איזה כן ? אם כן, האם צריך כאבל מיוחד ? DP 1.2 או HDMI 2.0 ? אני מחפש כבר שעות מידע ויש מלא סתירות בין מה שכתוב באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוא נחשב שיש לו מריחות וזה ? איזה פאנל הוא ? יש לי אותו כבר אני סתם רוצה לדעת עליו פרטים...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש T220P וכשחיברתי אותו לכרטיס מסך ATI 4670 אני מקבל מסך שחור ונורית Power מהבהבת. זה קורה גם ב DVI וגם באנלוגי. בכיבוי והדלקה ההתחלה רגילה עד שהויסטה64 עולה ואז המסך שוב מוחשך, והנורית מהבהבת. מה שעוד מוזר זה שגם שאני מחבר את מסך הישן התקלה קורת פת גם בו. למעשה רק במצב Safe Mode לראות את הוויסטה בשני המסכים (בנפרד). אציין שלפני כל הפרשה הזאת הכל עבד חלק. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך Hanns.G HG281 28" ששימש אותי נאמנה עד היום (מעל 5 שנים), לאחרונה הוא התחיל לקרטע, ואני זקוק להמלצה למסך/מסכים חדשים. השימוש שלי שהדגש עליו הוא הרבה שעות של עריכה גרפית וכתיבת קוד. אני מחפש מסך 27+ אינצ' או 2 מסכי 24 אינצ' עם פנל איכותי IPS, רזולוציה של 1920x1200 ומעלה, במחיר כמה שיותר זול (עד 2,500ש"ח~). עוד לא יצא לי לעבוד עם 2 מסכים במקביל (כלומר שאחד מרחיב את השני), מה החיסרון בזה ? כמה מציקה המסגרת של המסכים במצב זה ? כמה זה משפיע על העומס על הכרטיס מסך במשחקים עתירי גרפיקה (ברשותי Sapphire HD6950@6970 2GB GDDR5) ? תודה
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-