מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22" מה עדיף ה t220 או ה t220p שינהם של sumsong ובאותו טווח מחירים אז מה עדיף בעצם? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה ברשותי VS VP930,אבל לפני שבוע המסך נשרף כתוצאה מהפסקת חשמל. האחריות נגמרה ככה שכנראה נדפקתי. את הVP 930 השגתי ב1300 ש"ח מדודה שלי שעבדה באומניטק. אני מאמין שכבר אי אפשר להשיג את הדגם הזה,אז אני מחפש תחליף ראוי למסך ברמה הזאת בתקציב של עד 1300 ש"ח(עדיין לא סגור בקשר לתקציב) פאנל VA אני בטח לא ישיג בתקציב הזה,אבל לפחות שיהיה למסך החדש אפשרויות הטיה כמו לVP 930.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ההבדל עומד על 20 שקלים לטובת הEWX? מה ההבדלים בינהם? ואם יש המלצה למסך אחר אשמח לקבל אותה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
פסח; הגיע הזמן לנקות את המסך , איך אני עושה את זה? מעולם לא ניקיתי LCD מאז שקניתי אותו לא נגעתי בו ולא הזזתי אותו מהמקום איך אני מנקה אותו?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש ל LCD 32 אינץ' בחדר שינה ומחשב בסלון ואני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD בלי כבלים כדי שאוכל לראות סרטים ולשמוע קול. מה דעתכם על המשדרים האלחוטיים?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
חיברתי אתמול את טלוויזית הפאזמה (42") למחשב (דרך DVI), בגלל שהיא לא תומכת כלל בHD, האם אפשר לשנות שהיא תקבל רזולוצייה אחרת ומסך המחשב שתומך FHD יראה את הרזולוציה הטבעית שלו? מדובר בפנאל של ATI, לא הצלחתי להבין שם משהו..? מדובר על רזולוציה של 852 על 480 בטלוויזיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-