עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by urdead,

אני צריך המלצות למסך LCD 19 אינצ' טוב ב1200 שח ...

2. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  3. Started by yud alaf 6,

אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by duhifat,

הי מרדנית מציעים לי את המסך הנ"ל ב-1850 ש"ח. לא נראה לי...... בחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מישהו מכם שמע פעם על הדבר הזה? 16.7 מיליון צבעים?? המוכר סיפר לי שבמסך הזה יש "פאנל LG סוג A+". מישהו יודע מה זה? להלן קישורים למסך: http://www.ktc.net.cn/en/proddetail.php?productID=53 http://ibcleb.com/product_info.php?products_id=431&osCsid=a35e09a93933e91316237942409125e4 ובחנות של דיגמה: http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/5558/language/he?osCsid=debbd619cd1c2f0c8e7ddaf1ee04402c

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי הנ"ל

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני כבר זמן מה עוקב אחריי המחירים ושמתי לב שCHIMEI 22" צנח מ2700 שקל ל1400, עכשיו אין לי כסף למסכים יקרים ואני מוכן להסתפק במסך הזה שאלתי היא כזו: "עסקה משתלמת (לאור המחיר), או עוד חתול בשק? אני מעוניין לשמוע בעיקר מכאלה שרכשו את המסך ואיך הם אוהבים אותו(או לא..) g0vner

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by mikyl,

אני מחפש זרוע שולחני ל-DELL U2711, משהו ברמה של זרועות ERGOTRON. יש לכם המלצות?

8. Started by Bashash,

אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש מסך מגע 19" עם עדיפות לLCD. בין 2000 ל3500 ש"ח, עדיפות ל2000 כמובן. תודה, Zzzz

10. Started by alfus73,

שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  11. שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  12. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

13. שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.

14. שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. Started by shaynac,

אני חושב על קניית מסך LCD. המסך מיעוד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים כבדים. האם אתם ממליצים על המסך הזה? האם יש לכם המלצות אחרות בטווח המחירים הזה (אפשר גם בפחות ;D)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, יש לי לפטופ חדש עם 2 יציאות וידאו - HDMI ו-miniVGA, ויש לי מסך ישן יחסית שיש לו חיבור VGA בלבד. איך עליי לחבר ביניהם על מנת לקבל את האיכות המקסימלית?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Oranili,

נגעתי בכמה הגדרות..... ועכשיו אני רואה טיפה מטושטש איך אפשר לעשות הגדרות DEFUALT? תודה מחובר דרך DVI

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.