עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Roy.T,

צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by איתמר,

אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by gurzeev,

היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by asaf_azar,

אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by lalamosaka,

אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by tom123p,

שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מתעניין בקניית מסך גדול , חשבתי אולי על ה DELL 24 אבל מציק לי מאוד ההבדל הענק במחיר ממש פי 2 בניהם ולמראית עיין רק 2' מצד שני. המחיר ממש בלי פורפורציה וזה נראה לי כאילו מחיר שממש לא כדאי... מצד שני ב 24' יש HD מלא שמאוד חשוב לי כך

• 108 תגובות
    • 16.4k צפיות
  14. Started by haim1440,

L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. כרגע יש לי מסך 20 אינץ של דל, שעובד ב 1680 על 1050. וטוב שכך, אך מידי פעם אני רוצה לשבת רחוק יותר או דברים כאלו ולא אכפת לי מאיבוד הרזולוציה או הירידה באיכות זה רק לזמנים מאד ספציפיים שבהם זה לא כזה חשוב. יש אפשרות כזאת? כרגע מופיעות לי רק רזולוציות אחרות שלא מעניינות אותי ולא רחבות. תודה רום

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by toppy,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, 19", אני לא יודע אם אני מעדיף WIDE או לא. המחשב משמש בעיקר לעבודה בWord, Excel, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים (America's Army). מה שחשוב לי זה איכות הקריאה מהמסך. אני אחבר אותו בDVI, לכרטיס 6600. זהו, יש עוד נתונים שצריך להתחשב בהם? (היום אני עובד עם LCD 15" ישן ומג'וייף.)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Elad_m,

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by asaf_azar,

ןהאם שווה לקנות אותו 1200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. צריך דעה לגבי מסך LG L226WTQ "22 האם זה מסך טוב למשחקים? האם יש מסך יותר מומלץ בטווח מחירים זה?נע בין 1800 ל2000 ש"ח ל22"אינטש לא מוצא את דגם הפאנל בשום אתר..אני חושב שזה TN אבל הבנתי שיש הבדלים בין TN לTNFILM אז... זה המיפרט: LCD 22"אינטש ריענון 2מיל שניה DVI כלול ג.נקודה 0.282 ניגודיות 1:3000 רזולוציה 1650X1050 רוחב 16X9 300CDM זה קצת דחוף אז תודה רבה רבה על כל תגובה מהירה....

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Roy.T,

הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. פשוט כוכביקו אין טעם להביע את ההנאה שלי ממנו כי אני לא אפסיק עד מחר. 2007WFP למי שהתבלבל.. מסך מעולה. מזל שעצרתם אותי מלקנות TN. תודה! D: מי שמתכנן לקנות TN שישאר עם המסך שיש לו חח עדיף לשלם 1700 ש"ח על ה VIEWSONIC 930 או 2300 על ה DELL שכמובן עדיף בהתחלה חשבתי שזה היה מופרז להשקיע כמעט 2300 ש"ח על מסך, במקום לקנות מסך ב 1000 ולשפר את המחשב או משהו, אבל אני ממש לא מתחרט, יש מענה לכל שקל ושקל, אף אחד לא מקופח תודה על כל העזרה לכל מי שעזר לי! מי שלא זוכר זה היה לפני חודש בערך... לפני שבוע הזמנתי ושילשום הוא היה אצלי..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by markdd,

ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by stav_r,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של 19 אינץ לחדר , השימוש יהיה אינטרנט ומשחקים , התקציב כ 2,000 ש"ח. יש המלצות ? עוד שאלה, בקרוב אני טס לארה"ב , האם כדאי להביא את המסך משם ? או שכדאי לקנות כבר בארץ ?

• 13 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים