מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת איכות התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עומד ללכת לחנות לקנות מסך חדש. איך אני בודק את המסך לגבי פיקסלים שרופים וכו' (אני מדבר על עוד בחנות עצמה). יש עוד דברים שצריך לבדוק חוץ מפיקסלים שרופים?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי חבר'ה אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S. עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell. אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט. משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV . התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה. עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי לפני שבוע את ה DELL 2407 גרסא A04 המסך מרשים מאוד, במשחקים הוא סבבה, אבל בסרטים: 1. האנשים בסרט נראים אדומים מהרגיל, רק משחק עם ה SATURATION בהגדרות של NVIDIA שיפר את זה לא ראית פונקציה במסך שמסדרת את זה, מישהו? 2. עד היום הורדתי סרטי 720P, על המסך הזה הם נראים הרבה פחות חדים משהיו קודם (שלא נדבר על ה XVID הרגיל) בכל אופן, הורדתי כמה טריילרים של 1080P, אבל משהו לא נראה לי, אולי זה ה CODEC או ה PLAYER ( אני משתמש ב K-lite ) התמונה לא חלקה בעייני, רואים מעין נקודות כאלה, אולי ה RENDERING לא טוב? יש לכם המלצות ל CODEC, PLAYER , מישהו הזכיר איזה שבב שיש במסך שגורם לפעמים בעיות ואפשר לכבות אותו, הצלחתי להגיע ל"תפריט החבוי" של DELL מישהו יודע אם זה שם…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום, בעקבות הקנייה הקבוצתית של מסכי ה 2407WFP של דל החלטתי להתחיל בהליכים כדי להשיג קנייה קבוצתית של מסכי ה 2007 (FP ו WFP), היותר קטנים, כיוון שבפורום יש ביקוש גדול מאוד למסכים אלה. יצרתי קשר עם אומניטק ואני מחכה לאנשים שרוצים להצטרף לרשימה כדי שאני אצרף אותם לקנייה המרוכזת. אומניטק לא מוכרים את הדגם הרחב וגם לא את הרגיל של מסכי ה 20". עכשיו אני אנסה ל CMS. נקווה שהם מוכרים את המסכים האלה. רשימת קונים: 1. Hussein Fatal (רחב) 2. Nocturnal Wisdom (רגיל) 3. yanivgold (רגיל) 4. Chavig (רחב) 5. אור כהן (רגיל) 6. drorgon (רחב) 7. spon83 (רחב) 8. hosham (רחב) 9. avihy (רחב) 10. steelmanx (רגיל) 11. dufuS (רגיל) 12. humus10 (רחב) 13. uguru1969 …
-
- 227 תגובות
- 28.9k צפיות
-
-
טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך של LG דגם FLARRON L1717S לאחרונה שמתי לב לסימנים על המסך שאני שם רקע בהיר כמו לבן וכחול חלש קראתי על זה וקוראים לזה צריבה ואין על זה אחריות מה אני עושה יכול להיות שזה יסתדר
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מסך 22 וראיתי שיש ל LG שני דגמים דגם L226WTY ודגם L226WTQ בזאפ ראיתי רק את הדגם L226WTQ.... דרך אגב שני הדגמים 2 מילי שניה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אפשר לכוון את המסך ככה שיראו יותר טוב או שכדי להשאיר את כל ההגדרות כברירת מחדל??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-