עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by Fortunes,

נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  5. המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?

6. קניתי לאחרונה מסך P2214H IPS 22 inch של חברת דל. באופן כללי האיכות מדהימה, הצבעים נראים אמיתיים והאחידות של הבהירות מעולה. הבעיה היא, שהמשחקים נראים על הפנים(ובמידה מסוימת גם סרטים- אך זה הרבה פחות ניכר). אני לא מדבר על LAG או מריחה, אלא על כך שהטקסטורות נראות פשוט "משוננות". ראיתי משחקים על מסכי TN זולים- וזה לא היה ככה. אמנם הצבעים נראים הרבה יותר טוב על המסך הזה, אך ה"שינון" המוזר הזה מבאס. כמו כן, גם הטקסטים בווינדוס לא נראים חדים במיוחד, וניתן להבחין בבירור בשינון של האותיות המעגליות. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך שמעידה על תופעה שכזאת. האם זה נורמלי למסכי IPS? אולי מדובר בחולשה של הדגם הספציפי הזה? אם יש למישהו מושג, אשמח לקבל עצה. אציין שאני כמובן משחק ברזו…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by almogbiton,

צריך שיגדו לי אם הוא יעבוד טוב עם משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by sapartil,

מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by Alex89,

לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש משקפיי "מסך " איכותיים ובמחיר מיתקבל על הדעת בחיבור HDMI או DVI ( לא 3D ) לצערי עד כה ,ניתקלתי בעיקר בזבל גימיקי ,סיני חסר ערך ,שמאופיין ברזולוצייה עלובה שאינה מאפשרת לעשות בהם שימש אמיתי כמסך מחשב (בעיקר לקריאת טקסטים מבלי "לשרוף את העיניים") . יש אומנם בשוק מספר מועט של משקפי מסך איכותיים ,אולם המחיר שלהם בשמיים. אני מחפש משהו באיכות ובמחירים סבירים . עזרה בחיפוש תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. "ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranili,

DELL U2311H או את ה2209WA שמעתי שהU2311H לא מוצלח כמו ה2209WA... יש זליגות אור... וזמן תגובה יותר איטי

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. לפני חודש בערך קניתי VP930 שהגיע מושלם, ללא פיקסלים מתים.. (בדקתי עם deadpixelbeddy) עכשיו פתאום מצאתי, באמצע המסך, פיקסל שחור (שבולט על כל צבע חוץ משחור - בדקתי שוב עם התוכנה). אני רק יכול לשער שזה נגרם לפני כמה ימים, מהתנתקות של הכבל חשמל שהיה רופף בטעות, בזמן שסבבתי את המסך... האם יש איך לתקן את זה????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sgebone,

הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H אם אני זוכר עם חיבורי USB במסך, כשאני מכבה אותו ומדליק אותו אז מתאם הBT שמחובר אליו לא נדלק,יש אפשרות שזה יהיה דולק כל הזמן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by smack,

שלום לכולם,בקרוב אני קונה מחשב חדש אבל את המסך אל סי די 20 אינטש של חברת chimei אני אשאיר. במחשב החדש יהיה כרטיס קול asus 9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 אני אישית לא מבין גדול בתחום הזה,אבל אמרו לי שיכול להיות שאצטרך מתאם hd בין הכרטיס למסך מישהו יודע האם זה נכון,ולהסביר קצת??? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by skippy22,

שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nirdekel1,

היי, קיבלתי היום מסך מאמאזון (xg27acs) בידיעה שאצטרך מתאם חשמל. בדקתי שאין בעיה של מתח שכן כתוב על המסך שהוא מתאים ל-100-240W. ראיתי אמנם שהכבל של המסך הוא עם 3 פינים - שניים חדים ואחד עגול (הבנתי שזה נקרא type b בארה"ב). מחיפוש ברשת רוב המקומות מוכרים מתאמים של שני פינים בלבד. מישהו מכיר איזו רשת גדולה שמוכרת מתאם 3 פינים? או מקום אחר בחיפה? אני יודע שאפשר למצוא ב"עלי אקספרס" או בחנויות מסוימות במרכז אבל ייקח לזה לפחות כמה ימים להגיע ורציתי לקנות היום בבוקר או מחר בערב. תודה מראש

24. שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומהוהחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by tratz,

DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים