מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום הולדת הינה בא... אני אשמח להחליף את הCRT הנוכחי... אני מחפש LCD ליעודים הבאים: עבודה גרפית (תלת מימד ופוטושופ [לכן דיוק צבעים יחסית חשוב.]) משחקים גלישה וטקסטים... התקציב הוא בסביבות 2000, בלי גלישות גבוהות מידי... גודל... 19 ומעלה בבקשה. תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, באתי לקבל את עצת חכמי הפורום. אני מעוניין במסך גדול משהו כמו 30" השאלה שלי היא,האם יש מסכים באמת טובים בגדלים האלו? בגדול אני יודע של DELL יש מסכים מעולים או הכי טובים,אבל אני לא מבין כמוכם בפרטים הקטנים. נכנסתי לאתר של DELL ISRAEL וראיתי 2 דגמים 2709W ן-3008WFP המסכים האלה אופציה בכלל? אשמח לקבל את עזרתכם בנושא תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אז, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך LCD בגודל 22, שיוכל להתחבר לממיר טלויזיה. ממיר רגיל, לא HD. (אין צורך בשלט או בהיפרבנד כמובן) איזה מסכים עם מצוידים בכניסות המתאימות? ומה מהם, הממולץ ביותר? (היחידי שמצאתי הוא הH222) תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו מסך חדש וברצוני לקבל המלצות.. תודה רבה. גיל.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שתשימו לב לפרטים הבאים: הפאנל - שיהיה פאנל איכותי כמו PVA . ניגודיות - שיהיה ניגודיות לפחות 1:800 . זמן תגובה - שיהיה זמן תגובה 2MS . המסך מיועד למשחקים כבדים ביותר וגם לצורכי גרפיקה מיקצועיים, (כמובן שגם לסרטים ולגלישה, אבל זה ברור) . אני שם דגש על מסך איכותי , אני לא הכי מבין בתחום המסכים ולכן חשוב לי שאדם שמבין בתחום יענה לי. מצפה לתגובתכם.. ותודה רבה..
-
- 49 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום צלכולם...יש לי מסך ממש ישן משו כמו 6 שנים ניראה כמו טלויזיה אני רוצה לשדרג למסך שטוח חדש...עדיף 19 אינטש ורגיל ולא רחב יש לי תקציב עד 1700 בלחץ...מקווה שתעזו לי ץץץתודה מראש!!!ודקרך אגב המחשב שלי בן שנתיים אם זה משנה משו
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. כיום יש לי כרטיס מסך HD 5770 עם מסך CRT של LG בן 3 בערך ואני מעוניין להחליף אותו במסך LCD/LED בגדול 22" בתקציב של עד 1500 ש"ח (לפי מה שראיתי אפשר למצוא מסכים טובים בסכום הזה אבל אני פשוט לא מבין גדול ) עיקר השימוש שלי במחשב הוא במשחקי מחשב, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים וסדרות. את המסך אני מעוניין לרכוש מחנות בבאר שבע. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות 3 מסכים כדי ליצור מערך למשחקים. (ועבודה שוטפת, אבל לזה אין צרכים מיוחדים אז נתייחס רק למשחקים..) דרישות: - מכיוון שהיעוד הוא למשחקים, כמובן שיש צורך במסך עם שוליים דקים ככל הניתן. - ה-MS לא משנה כל כך בימינו, אבל נאמר ש-8MS זה המקסימום. - אם יש אופציה לתלייה על קיר זה מאוד יעזור! - ישמש גם לצפייה בסרטים אז זווית צפייה רחבה לא תזיק, אם כי לא חובה. (כמובן שלא מסך עם זווית ישרה בלבד) - מחיר מקסימלי ליחידה: 1,000 ש"ח Dell U2312HM - מה דעתכם? יש אותו לבן משפחה שלי ונראה שהוא נותן הרבה תמורה בהתאם למחיר. הצעות נוספות, הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה מראש, כפיר
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-