עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש לחבר מסך LCD 19" למשחקים ועבודות רגילות עד 1000 ש"ח חריגה עד 100 ש"ח עדיף WIDE תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  2. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

3. Started by Zoni-E,

מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by ido2309,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?

7. Started by xTz,

המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by udi,

לאחר נסיון של חיפוש די ארוך וקריאה ממושכת באתר של דל עצמה לא הצלחתי להבין מה תיקנו בגירסה השניה של המסך הנ"ל במה שונה המסך 2407 לגירסתו הרגילה לבין המסך בגירסתו עם HC תודה מראש על העזרה

• 48 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.

11. Started by vk,

מה עדיף בתקציב של 1250 שח? האמת לא ממש אכפת לי מהגודל העיקר שיהיה מסך איכותי..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

14. זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by la_pumik,

שלום לכולם, שבוע שעבר רציתי לרכוש מסכי samsung 932B אך הוא אזל אצל כל החנויות בהן ביררתי. חבל כי לאחר קריאה ובדיקה ראיתי שהוא המסך הטוב יותר במחירים אלו, ואין לי 300 ש"ח להוסיף ל viewsoniq vp930. כרגע לאחר שדיברתי עם 6 חנויות, לא ברור מתי יגיע משלוח לארץ. ולכן הרמתי טלפון לחיון הספקית וביום ראשון הם יחזרו אלי עם תשובה. ברגע שתיהיה לי תשובה אני אעדכן.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  16. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by roei_b,

אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by elad135,

הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by boaz_aizik,

שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by daniel89,

אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.