מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק האם כדאי לרכוש מסך זה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242 נתנו לי אות במחיר מצוין האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כן, אני יודע שכבר נמאס לשמוע על המסך הנ"ל אבל אני צריך מס' הבהרות. 1. שמתי לב שלמסך קיימות שתי יציאות DVI. האם זה רק פיצ'ר כדי לחבר עוד מכשיר כלשהו או מחשב אחר ולהחליף ביניהם דרך התפריט, או שמא שתי היציאות מיועדות לחיבור לאותו כרטיס מסך אם רוצים לעבוד ברזולוציות גבוהות? 2. האם מומלץ יותר לחבר את המסך בחיבור DVI DUAL LINK במקום SINGLE LINK? זה ייתן משהו? 3. האם כבל ה-DVI שמגיע עם המסך הוא DUAL LINK? לעונים ולעוזרים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חשוב לי שהמסך יתאים לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה להדפסה[לא בקיא בנושא עדיין אך זה כיוון שאני אלך לקראתו די בקרוב] שימושים נוספים- -משחקים כמו דום3 far-cry -תכנות ואופיס -סרטים [ פחות משמעותי, יש טלוויזיה] ההמלצות שקבלתי עד עכשיו הן: 2007wfp vp930 971P השניים האחרונים לא שיכנעו אותי מספיק בביקורת שקראתי [אולי אני טועה] אחד חלש במשחקים והשני טוב יותר לעיצוב אך עדיין הביקורת לא כ"כ מחמיאה לכיוון זה. מה שמשאיר אותי עם הדל ואני לא בטוח אם הוא אכן עונה לצרכים שלי. כשראיתי אותי בתצוגה הוא סינוור אותי מאד הטקסטורה של המסך בלטה מאד [כוונתי בהירות וRGB] חשוב לי מאד להבין אם הדל עונה לקריטריונים ואיזה מסך אלטרנטיבי אתם יכלים להמליץ לי. [מי שיש לו נסיון בעיבוד תמונות ולא…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי מיליון טלפונים ובירורים - התוצאות על הפנים. הובטחו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, אך לא קיבלתי אותם לבסוף. המחירים הם: 2180 ל-2007WFP 2330 ל-2007FP 3640 ל-2407WFP (לא HC) אחרי שקיבלתי את המחירים האלה כבר לא טרחתי להגיע לבדוק את המסכים אני אישית הייתי מעוניין בהתחלה ב-2007WFP, ואחרי שהספק אמר לי שיש את ה-HC אז רציתי את ה-24". אבל אין HC וגם אין מחיר טוב למסכי ה-20" ככה שגם אני לצערי מחוץ לתמונה. הספק טוען כי כמעט כל החנויות עובדות איתו, והמחירים שהם מציגים לא נכונים ואין להם אותם במלאי, ככה שזה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא. המכירה פתוחה כעת אך ורק למסכי 2407WFP (לא HC) פנל S-PVA גרסה A04 ייצור אירלנד 2007, כל מי שעדיין מעוניין שיצור קשר ישירות עם הספק במייל…
-
- 281 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
מה עדיף בתקציב של 1250 שח? האמת לא ממש אכפת לי מהגודל העיקר שיהיה מסך איכותי..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רציתי לרכוש מסכי samsung 932B אך הוא אזל אצל כל החנויות בהן ביררתי. חבל כי לאחר קריאה ובדיקה ראיתי שהוא המסך הטוב יותר במחירים אלו, ואין לי 300 ש"ח להוסיף ל viewsoniq vp930. כרגע לאחר שדיברתי עם 6 חנויות, לא ברור מתי יגיע משלוח לארץ. ולכן הרמתי טלפון לחיון הספקית וביום ראשון הם יחזרו אלי עם תשובה. ברגע שתיהיה לי תשובה אני אעדכן.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכ היועצים. אני זקוק למסך מחשב. מטרות: ------- 1. מרבית העבודה עם המסך היא פיתוח תוכנה בסביבת Windows ובסביבת האינטרנט. 2. כמו כן עבודה ב-Word, Outlook וגלישה באינטרנט 3. הייתי שמח אם יוכל לתת לי גם מענה טוב לסרטים (אך זה לא היעוד העיקרי) 4. עבודה סביב השעון פחות או יותר ושלאחר מי כן אוכל עדיין לראות בעיניים ללא בעיות. גודל: ----- 19" / 20" - מה עדיף לדעתכם. תצורה: ------- רגיל / רחב - גם כאן זקוק לעצה. מחיר: ------ עד 1500 ש"ח. לא חייבים לנצל הכל אם יש חלופות טובות ומחיר נמוך יותר. ניתן לחרוג במאט אם יש משהו שבאמת כדאי להשקיע בו. תודה לכל הממליצים, אורי נ.ב., אני עובד הרבה עם נייד R40 של IBM. המסך שיש לו מעולה מבחינתי. אם מישהו יודע על מסך דומה לתכונות של מסך זה (בה…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אפשר לתלות את המסכים הבאים על הקיר: L226WTQ 226BW ד"א איזה יותר מומלץ למשחקים סרטים ואינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-