מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה- 32LC41 של LG: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2273&products_id=17879 המסך יחובר למחשב לצורך משחקים ואינטרנט. יש למישהו רעיונות טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר מסך LCD 19" למשחקים ועבודות רגילות עד 1000 ש"ח חריגה עד 100 ש"ח עדיף WIDE תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום במסך 'DEL 2007WFP\FP 20 האם יש לו כניסה לשידורי כבלים או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלויזיה שמיועד לזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, צריך לקנות שני מסכי LCD 19" לאנשים שבעיקר גולשים באינטרנט ורואים סרטים. כמעט לא משחקים. לאחד תקציב של 1,500 ש"ח ולשני 2,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך שלי יעבוד עם המסך של DELL 2007FP במשחקים ושימוש רגיל? כמו כן, איך יודעים בכלליות אם כרטיס מסך מסויים מתאים למסך מסויים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-