עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום. יש לי כסף ואני החלטתי בסוף לקנות מסך במקום מצלמה דיגיטלית, כי את זה אני באמת צריך. יש לי את התקציב הנ"ל ואני יכול להוסיף, אבל רק אם זה שווה את זה. אני מחפש מסך גדול וWS השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים, וטיפה משחקי רשת. חשבתי על המסכים הבאים, אולי אתם מכירים משהו טוב יותר בסכום הנ"ל? או שאולי כדאי לי לחכות? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ofer40,

היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by dror1723,

יש מסך עם הפנל הזה שהוא רחב...

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by Albert172,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SharonSx,

שלום לכם, אני מתכוון לקנות מסך רחב שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 והייתי רוצה לדעת אם יש בעיה עם הרזולוציה הזאת במשחקים האם צריך לבחור רזולוציה מסוימת ואז למתוך אותה במצב של משחק? יש משחקים קיימים ברזולוציה זאת?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by hensh9,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהו המסך הטוב ביותר מבין המסכים שציינתי. התקציב שלי הוא עד 1,300 בערך. כבר בדקתי את שאר המסכים בתקציב זה והם לא מתאימים לי, אלה נשארו. אני יודע שהפאנל הוא פאנל TN, אך זהו התקציב שאני מוכן להשקיע למסך. דרך אגב, גם מאוד חשוב לי העיצוב של המסך. בנוסף, אם למישהו יש את אחד המסכים האלה / התנסה בו, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Rock22,

צריך המלצה למסך חדש 19 רחב עד אלף שקל בתודה לכול העונים!!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by yaelgro,

לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. אני יודע שזאת שאלה קצת כללית אבל רציתי לדעת אם יש צפי לירידות מחירים רציניות בחצי שנה הקרובה? אני רוצה לקנות את הdell2407 אבל כרגע המחיר דיי מטורף בשבילי ורציתי לדעת אם יש סיכוי לירידת מחירים בקרוב? איזה דגמים חדשים שיגרמו לירידה או איזה פיתוח טכנולוגי גדול כמו שיש במעבדים כל כמה חודשים..

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by wewe1,

יש לי מסך 17 LCD שמחובר למחשב בכבל אנלוגי ( VGA )כמדומני..ושמתי לב כי ללוח אם שלי יש כניסה של DVI. השאלה שלי אם אני אחליף כבל, יש הבדל גדול באיכות הצפיה?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  14. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. צריך המלצה למסך עדיף רחב 1300- לגרפיקה ,גלישה באינטרנט , שהייה ממושכת מול המחשב ולגיימינג. אם עולה קצת יותר אפשר להוסיף. עדיף 2MS רחב 19+ חובה.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by benjo_s,

מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. גרסה 04 ,שום פיקסל שרוף. שירות מהיר ואיכותי של אומניטק. חוויה לעבוד על כזה מסך... תמונות יבואו בהמשך עקב נסיעתה לחו"ל של המצלמה שלי. יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חשבתי על הLG LCD 20" L206WTQ מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by lader,

איך א931B לעומת ה932B?? הלכתי לאופיס דיפ ושם הם אמרו שנגמר להם 932B וגם לא יהיה להם בשום סניף יותר את המסך הזה אז הם המליצו כל ה931B במקום. מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Pinhas7000,

שלום, מה אתם אומרים על מסכים דקים של חברת ViewCom

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by lior46,

אני מחפש מסך מחשב או טלויזיה שתשמש אותי גם לחיבור עם מחשב וגם לחיבור עם YES איזה משניהם עדיף מבחינת איכות? מבחינת גודל אני מחפש משהו בין 20-26 אינץ' עכשיו ה YES מחובר עם כרטיס טלויזיה למחשב דרך RCA והאיכות בכלל לא משהו, התקציב שלי הוא בין 2500-3500 פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by r0ckY,

אהלן, מחר אני אסע ל- LcdTV לרכוש את המסך, ויש לי מספר שאלות. 1. מה דעתכם על החנות? היא אמינה? 2. כיצד אני בודק פיקסלים שרופים בחנות? 3. איך אני בודק את הפאנל של המסך? תודה לעוזרים, זה דיי דחוף!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים