עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by snoop2,

שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by sando,

שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by llime,

מסך משומש בן שנה וחצי,רואים מעולה (אם כי אני לא חושב שבמסך השני שלי ה- LG1920P רואים פחות טוב.LG כבר לא מייצרים מסכים כאלו...לפחות לא ב-19"...למעשה מבחינת זויות צפיה הוא אפילו עולה על ה-1910 לדעתי...). עכשיו אני צריך כ. מסך במקום האונבורד שיש לי על מנת לחבר את שני המסכים ביחד, וזה לא פשוט כפי שניתן לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284049.0 אודה למי שיוכל להתייחס....

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. כלומר, איך אני מוצא אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv

8. Started by Bogy,

היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]

9. מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

13. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  14. אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  19. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by alincha,

מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  21. קיבלתי את המסך היום וישנו פיקסל מת במיקום שבו נמצאת שורת המשימות. כלומר, אני לא אתקל בו אלא אם כן אני עובד במצב פיבוט (ואז הוא נמצא בצד שמאל באמצע, כמעט בקצה המסך). השאלה היא האם להחליף את המסך או שעדיף להישאר עם הפיקסל הלא מפריע הזה, כי כך אני מתקרב מהר יותר ל 3 פיקסלים מתים במסגרת האחריות? אגב, מסך מדהים! ועוד לא חיברתי ל DVI.

• 82 תגובות
    • 21.6k צפיות
  22. Started by yoyo_shir,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by iem,

למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !

• 8 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים