עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DarkShnizel,

מכיוון שאין לשום חנות בארץ במלאי את ה2007WFP, אני מחפש מסך אחר באותו טווח מחירים +- השימושים העיקרים זה סרטים, תוכנות CAD, פה ושם משחקים בסגנון אנריל. בנתיים חשבתי על ה ViewSonic VX2025WM http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15245 מה שמרתיע אותי הוא השימוש בP-MVA לעומת הS-IPS של DELL. אני יודע שיש את ה NEC 20WGX2 שאמור להיות מצויין אבל הוא מעבר לתקציב שלי :\ אשמח להצעות למסכים נוספים+האם כדאי לחכות להגעתו של הDELL לארץ הקודש? או שכדאי להזמין כבר את הויוסוניק/מסך אחר?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Omri643,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך איכותי למחשב בגודל 22 אינץ' בתקציב של עד 2000 ש"ח אני לא יודע מה לקחת התלבטתי בין הDell וה Samsung הסמסונג יותר יקר אבל אני חושב שהוא יותר טוב מישהו יכול לעזור לי להחליט? השימושים שלי זה בעיקר סרטים משחקים ואינטרנט מה יתן תצוגה יותר טובה וד"א אבא שלי הוא דילר כך שהוא מביא את המסכים ביותר זול(במיוחד סאמסונג) אז לא נורא אם זה עולה איזה 100-200 ש"ח יותר...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by shubidubi,

מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by bigdady,

במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  11. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yamamoto,

מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Fortunes,

נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. 931BWוSamsungו SyncMaster 932BוSamsungו מה יותר טוב משניהם ? שניהם מסכים רחבים נכון ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Fortunes,

הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by deed,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה

19. Started by אור כהן,

מצאתי שני מסכי 22 אינץ' עם פאנל Advanced PVA שלא עוברים את גבול ה2000. האם הנתונים אמיתיים? האם יכול להיות שקיימים מסכי 22'' איכותיים? : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16987

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by benib,

^^^^ תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אולסייל שלחו לי מייל וראיתי שהם מוכרים מסך של פיליפס דגם-200W6CS במחיר של 1490 ש"ח(אפילו ב 36 תשלומים). מבירור קצר ראיתי שהפאנל כנראה דגם IPS-S-(דגם LM201W01 ) מה הקטץ'? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727781&type=2&product=1&=

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים