מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו חייב להיות וויד סקרין *המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה) סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק תודה רבה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מטלבת בין הLG L1970HR ו LG 1953TR וSAMSUNG 931C בעיקרון מסכי 2MS עם נגידויות גבוהה... ומה זה DCR? (לדוגמא1:3000 DCR)... כאילו רק למי שיש מעל 1:1000 כתוב DCR... אז מה זה? עכשיו יש לי מסך LCD שלSAMSUNG לפני זה גם היו לי 2 מסכי LCD נוספים (אחרים) של SAMSUNGואני מאוד מרוצה מהחברה ... היה לי גם LCD של LG ולא ממש טוב היה טוב לעומת הSAMSUNGS... אז מה כדאי לקנות כיום? LG או SAMSUNG? או מהשהו אחר? (מסכי 19") (אין חשיבות למחיר!) תודה.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מכיוון שאין לשום חנות בארץ במלאי את ה2007WFP, אני מחפש מסך אחר באותו טווח מחירים +- השימושים העיקרים זה סרטים, תוכנות CAD, פה ושם משחקים בסגנון אנריל. בנתיים חשבתי על ה ViewSonic VX2025WM http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15245 מה שמרתיע אותי הוא השימוש בP-MVA לעומת הS-IPS של DELL. אני יודע שיש את ה NEC 20WGX2 שאמור להיות מצויין אבל הוא מעבר לתקציב שלי :\ אשמח להצעות למסכים נוספים+האם כדאי לחכות להגעתו של הDELL לארץ הקודש? או שכדאי להזמין כבר את הויוסוניק/מסך אחר?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכי 22 אינץ' עם פאנל Advanced PVA שלא עוברים את גבול ה2000. האם הנתונים אמיתיים? האם יכול להיות שקיימים מסכי 22'' איכותיים? : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5149 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16987
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
931BWוSamsungו SyncMaster 932BוSamsungו מה יותר טוב משניהם ? שניהם מסכים רחבים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מנסה להשלים פערים במידע מהשנים שחלפו... האם יש בעיה לחבר מסך 19 אינץ' (כגון BenQ FP92W) לכרטיס מסך שבנדון ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-