עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yonir,

אפשר לקבל המלצות למסך רחב, שיתן את התמורה האופטימלית למחיר? המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, משרדיים וסרטים. רצוי כמה שיותר זול ובכל מקרה עד 1500. מבחינת גודל כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב, עדיף (19 או יותר). תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.

3. Started by esharone,

היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב, רציתי לברר האם ווינדוס xp יודע לעבוד טוב עם מסך בפורמט רחב, שמעתי על משהו שרק ויסטה תוכננה לעבוד עם מסך רחב. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by alfus73,

התקשרי לחנות והתענניתי לגבי מחיר של מסך שטוח ורחב. המוכר הביע את הפתעתו שאני רוצה מסך מחשב רחב עבור משחקים. הוא טען שהם מעוותים את הגרפיקה של משחק והמליץ לי על מסך שטוח - לא רחב. האם הוא צדק? אני יודע שיש פורום שמסביר איך לשנות את קובץ ה- Cfg של משחקים מסויימים אבל האם קיים הסבר לגבי כל משחק ומשחק? האם, בגלל החשש, שאני אסתבך עם משחקים מסויימים, כדאי לשמוע לדעת המוכר ולרכוש מסך שטוח שאינו רחב??

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by timont,

מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by uribank,

שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

13. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by seagull_42,

אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by bobby323,

יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by generalA,

אבקש חו"ד של מומחים בפורום לגבי המסך הבא, וכולל מחיר סביר למסך מעין זה: L1932TQ של חב' LG. בצבע כסף (אם זה משנה) תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Idanzan,

קיבלתי מסך ממישהו, לא חדש אבל עובד טוב פרט לבעיה אחת- הוא שורק, וזה סאונד שיכול לשגע פילים. מישהו יודע מה הסיבה? המסך Flatron של LG. תודה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by eyarit,

האם אפשרי לקחת מסך מגע בגודל 17" ומעלה ולהפעילו ע"י סוללות ללא מקור מתח? ובאותו נושא, קיים מסך כזה עם קורא כרטיסים דיגיטלי מובנה? שאלות קשות אבל תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Majh,

שלום, בטווח המחיר שלי יש שני מסכים שעונים לגודל מסך סביר, מעל 100 הרץ, צג ISP וחברה מוכרת. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AD27QD https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=34UC79G-B אף אחד לא באמת סגור על עצמו בקטע שהאם ULTRA WIDE מתאים למשחקים ובכלל אם קעור מתאים. האם יש מסך אחד שעדיף על השני, ללא קשר לפרמטרים? להתרחק משניהם? להטיל מטבע? אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by 1stcowgirl,

השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה

22. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by avinatbezeq,

אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים