מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
האם ישנם מסכים המאפשרים חיבור גם למחשב וגם לממיר בו זמנית? דהיינו כאשר הממיר דלוק - המסך משמש כטלוויזיה לכל דבר וכאשר הוא מכובה אפשר להשתמש בו גם כמסך למחשב (או כל פתרון אחר לצורך העניין) מה שחשוב לי זה שלא יהיה צורך לנתק ולחבר חוטים בכל פעם כאשר היעוד של המסך משתנה יש דבר כזה?
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי הייתי בטרקלין חשמל וראיתי את המסך הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE862C680#shidrug המסך של AOC שמה הוא עלה 1200 אפשר להשיג אותו בדיי הרבה פחות . ממה שאני ראיתי את המסך זה דבר שיכול ליהיות יפה מסך מגע למחשב בנוסף המסך כולל רמקולים סטריאופונים וכאמור נראה גדול מרשים עומד יציב הוא FHD LED ניגודיות ושאר הנתונים דיי טובים . אני בעיקרון מהתרשמות שלי מאוד הופתעתי לטובה מהמסך הזה . מה דעתכם על המסך כל עזרה תיהיה מצויינת . מחיר המסך כרגע הוא 950 שקלים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם המסך הזה 20 Dell - E207WFP LCD משתלם במחיר 1600 שקל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920345 או המסך הזה 22 Dell - E228WFP LCD שהפרש מחירם לא גבוה כלל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920352 או שישנם מסכי '22-20 WIDE במחיר הזה שעדיפים הרבה יותר? (משחקים, גרפיקה וישיבה ממושכת על המחשב) תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, שלוחצים על menu במסך אז הוא על ההגדרות של הבהירות הכי גבוהות וזה עדיין מאוד חשוך לי.. מה אני עושה כדי שהמסך יהיה יותר בהיר??האם יש תוכנה כלשהי כדי לסדר את זה?? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות מסך חדש. הבעיה היא שהראייה שלו ממש לא טובה ולכן הוא צריך מסך שיראה התצוגה באופן ממש ברור. לכן חשבנו על לקנות מסך 19 אינץ'. חשוב לציין שאבא של חבר שלי לא משחק במחשב או דברים כאלו והדבר היחיד שהוא צריך זה שהטקסט על המסך יראה באופן מאוד ברור. רציתי לדעת על איזה מסך אתם ממליצים בטווח בסביבות ה1500 שקל. חוץ מזה יש לי מספר שאלות: האם בכלל יש הבדל בין מסכים באיכות שהם מציגים טקסט? והאם יש הבדל בין CRT וLCD באיכות התצוגה? תודה מראש על העזרה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הנה השוואה בין השניים רק תשימו לב שאחד מהם מוצג בתור 19 אינצ ואני קונה את ה 22 אז אל תתיחסו להבדלים האלה. http://www.lge.com/products/compare/detail/wide%20lcd%20monitor_compare_W2284F,M198WA,.jhtml ההתלבטויות שלי הם כאלה: ה M228WA יש לו חיבורים ישירים למסך של טלויזיה ולסוני2 למרות שיש לי כרטיס טלויזיה אבל האיכות דרכו למחשב לא משהו. ה W2284F יש לו MS ו- CONTRAST RATIO יותר טובים שזה חשוב למשחקים וסרטים שזה הכי חשוב לי אבל אני גם רוצה את החיבורים הישירים , ואז יש את המחיר הסדרת M הוא באזור ה 2400-2600 והסדרת W באזור 1700-1900 . יש מבינים מביניכם שיכולים לייעץ לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות עכשיו מסך מחשב 23-24 אינץ בערך בתקציב של עד 1300 ש"ח. קניתי כרטיס מסך 460GTX 768MB עכשיו ואני רוצה מסך טוב כי יש לי מסך על הפנים. השימושים שלי במסך הם לראות טוב במשחקים ולראות סרטים ב-FULL HD. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך המסך יתנהג עם המחשב ? המחשב יסתדר איתו ? אני יראה טוב ? 2. אני יוכל להריץ משחקים טובים על Medium בערך ולראות סרטים ב=FULL HD ? 3. אני רוצה מסך טוב שאני יוכל לחבר את המחשב למסך ואני יראה כמו שצריך ואני יקבל ביצועים יפים וגבוהים, אז רציתי לשאול אם הכרטיס שלי 460GTX 768MB תומך FullHD ואם הכרטיס יסתדר עם המחשב ברזולוציה של 1920x1080?4. עוד משהו אחד קטן,יש לי כבל שהוא HDMI ל-HDMI זהב, לא יותר מדי טוב אבל לא כבל של שתי שקל .. כבל בי…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מתלבט בין LCD LED E1940T שיש לו 2מיליון ניגודיות ו2 מיליסקונד מהירות שעולה בעירך 1290 ש"ח לבין LCD LED E2441T שיש לו 5 מיליון ניגודיות ו5 מיליסקנד מהירות תגובה שעולה 1100 לעירך. האם ניגודיות כזאת משנה? מה דעתכם על דגם דגם BX2450 זה של סמסונג? ניגודיות מגה dcr גודל 24 אינטש 2 מיליסקונד עולה 1320 לעירך. מה ניראה לכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-