מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום, יש למישהוא ניסיון עם ה- VG2230wm? המסך לא גדול מדי למשחקי FPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ואיתו מסך חדש. ככל הנראה אחד משני הדגמים הנ"ל. קראתי קצת בפורום פה ובעוד מספר פורומים ויצאתי מבולבל. הבנתי שהדל מגיע עם פאנל טוב יותר (S-IPS) ושהסמסונג מגיע עם פאנל ש"לכאורה" נחות יותר (TN), אבל בתחלס לא הבנתי מה ההבדל בפאנל נותן. ובסופו של דבר, איזה מסך כדאי לקנות?
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד למטרות עבודה,גלישה ובעיקר סרטים ואם משחקים אז בסגנון GTA האחרון מאחר ויש לי 6600GT . אני מתלבט בין המסכים הבאים וזאת בתקציב של 2000 ורצוי פחות. 1)2007WFP 2)E228WFPוDell 3)226BW סמסונג עוד שאלה מה אני בודק לאחר קבלת במסך ואם איזה תוכנות , אייך עושים כיול צבעים ראשוני? *חשוב לי הגדול קצת יותר מאיכות ,מאחר ואני רואה סרטים וזה יפצה על זה לא? אם יש מסך יותר מתאים אז תסבירו
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
viewsonic vp-930-3 היי. הנה תמונות שתוכלו להתרשם מהן. התמונות קצת בוהקות לעומת המציאות. אך הן ממחישות בצורה טובה. תופעות: יש את אפקט ה-X. מתבטא בכך שהפינות בהירות יותר. מובחן בעיקר בתצוגת צבע שחור, אך גם בתצוגת צבע אחר אפשרי להבחין בפסים כהים בחלק העליון והתחתון של המסך (לא ממש מפריע). [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מעוניין קודם כל בהמלצות על מסכים ביחס רגיל (לא רחב). בנוגע ל-wide, הכרטיס מסך שיש לי הוא 7300GS - האם הוא תומך ברזולוציות wide screen? האם תהיה בעיה להריץ משחקים ישנים (ווארקרפט 3 למשל) על רזולוציה זו (גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת איך המשחק יראה)?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך (ATI 9550) רזולוציה של 1680X1050 הכל עובד פיקס. אבל שאני משנה ל 1440X900 התמונה המתקבלת היא לא על כל המסך ויש שוליים שחורים מכל הצדדים. יש פיתרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-